Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεννησα και χωρίς επισκληρίδιο, όταν πονούσα και την ήθελα ηταν πολύ αργά....

Για πες! πώς ήταν σαν εμπειρία; Πόνεσες περισσότερο στην εξώθηση, ή πιο πριν; Εν τέλει μετανιωσες που δεν έκανες, ή θα το ξανακανες;

εγω πάλι στο θέμα υγείας δεν χαμπαριάζω.

Κάνω ενέσεις στη γειτονιά και γενικά δεν φορβάμαι εύκολα ούτε πονάω εύκολα. εχω μεγάλες ανοχες στο πόνο.

Γεννησα και χωρίς επισκληρίδιο, όταν πονούσα και την ήθελα ηταν πολύ αργά....

αλλα σε αλλα θέματα...το δακρυ κορομηλο!

κι εγω Κατινακι...και επισης δεν εκανα επισκληριδιο και δεν την ζητησα γιατι και να την ζητουσα δεν θα μου την εκαναν!!!:rolleyes:

Βρε Παλλαντινακι δεν ερχεται σε επαφη με πιο μεγαλα παιδια η με παιδια που πανε παιδικο???

Και εγω το καθυστερησα αλλα γυρω στους 20 μηνες μου λεει και ο γιατρος Ειρηνη το παιδι μεγαλωνει και εκτιθεται σε κινδυνους και παει μακρυα η βαλιτσα οσο αργεις και πηρα αποφαση και το εκανα. Δεν με πιεσε ισα ισα μου εξηγησε οτι ενα παιδι πληρες λειτουργικο σαν τον Μαριο ειναι αδυνατον να εμφανισει αυτισμο και οτι στις περιπτωσεις που εχει εμφανιστει προυπηραχαν σημαδια που οι γονεις δεν ηταν σε θεση να τα αξιολογησουν λογω ελλειψης εμπειριας και γνωσεων.

Σε δικο του παιδι μου ειπε ποτε δεν παρουσιασε το συγκεκριμενο εμβολιο οποιοδηποτε προβλημα που αφορα αυτιστικα στοιχεια. Το εκανα και εγω γιατι ο Μαριος ειχε αρχισει επαφες με μεγαλυτερα παιδια και δεν μπορουσα να το καθυστερω αλλο. Δεν ειχε καμια απολυτως παρενεργεια ουτε σπυρακια ουτε πυρετο.

Καλά, διαβάζω για μερέντες, σοκοφρέτες, νομίζω κάτι είδα και για πακοτίνια;;;

Καλέ, σοβαρά, τρώτε τέτοια πράγματα;:P

Εγω εχω χρόνια να φάω

ποιο ειναι το μμρ?? το πρώτο στο βιβλιάριο??

εσείς έχετε μάλλον το καινούριο βιβλιάριο, εμείς έχουμε το παλιο, έχει πρώτο το DTP (που δεν υπάρχει πλέον)

Διαφημίσεις

Δεν με πιεσε ισα ισα μου εξηγησε οτι ενα παιδι πληρες λειτουργικο σαν τον Μαριο ειναι αδυνατον να εμφανισει αυτισμο και οτι στις περιπτωσεις που εχει εμφανιστει προυπηραχαν σημαδια που οι γονεις δεν ηταν σε θεση να τα αξιολογησουν λογω ελλειψης εμπειριας και γνωσεων.

Αυτο μου ειπε και εμενα και τωρα εχω αγχωθει πολυ......πωπω.....ειναι συνεχεια με παιδια........ωχ..........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Βρε Παλλαντινακι δεν ερχεται σε επαφη με πιο μεγαλα παιδια η με παιδια που πανε παιδικο???

ναι, έρχεται σε επαφή στο κολυμβητήριο, στην παιδική χαρά και στις συναντήσεις θηλασμού. Σύντομα θα το κάνουμε κι εμείς, στα γενέθλιά της κοντά

Διαφημίσεις

Για πες! πώς ήταν σαν εμπειρία; Πόνεσες περισσότερο στην εξώθηση, ή πιο πριν; Εν τέλει μετανιωσες που δεν έκανες, ή θα το ξανακανες;

Ηταν πολύ ωραία και το ξανακάνω ξανά και ξανά άνετα. Οι εξοθήσεις είναι νομίζω ίδιες για όλες γιατί έχει περάσει η δράση και δεν σου κάνουν συνήθως δόση για να μπορείς να σπρώξεις.

Το πριν ήταν μανίκι γιατι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ πως να κάτσω. Ηθελα να σπρώξω και δεν έπρεπε ακόμη.

Αλλα βρήκα λύση στο μπάνιο.

Πέταξα τα ηλεκτρόδια και με πήγε ο αντρούλης στο ντουσ (ήταν μέσα μέχρι τέλος η αγάπη μου) και έριχνα ζεστό νερό εκεί που πονούσα και έκανα βαθυ κάθισμα μέχρι να περάσει. εε 11 πήγα στο νοσοκομείο 1 μου έσπασε τα νερά ο γιατρός και 3 είχε βγεί η τσούπρα.

Οχι δεν μετανιωσα!!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Αυτό για την ανισομαστία με ενδιαφέρει για την μικρή τη θεία Τζο! Για πείτε λεπτομέρειες!

Ξέρω ότι σου δικαιολογεί το ΙΚΑ πλαστική σε τέτοια περίπτωση. Μάλιστα υπήρξε κόσμος που δεν είχε ανισομαστία, αλλά δήλωνε τέτοια για να γλυτώσει τα λεφτά της πλαστικής.

Εμένα μου παρουσιάστηκε μετά τις εγκυμοσύνες. Θα πάω τη Δευτέρα στο γυναικολόγο, στο ΙΚΑ να μου γράψει υπέρηχο μαστού, να βεβαιωθώ ότι όλα οκ (που είμαι σίγουρη δλδ) και θα ρωτήσω και το γυναικολόγο κατευθείαν. Θα σου πω τη Δευτέρα Αερικό λεπτομέρειες;)

Το μμρ είναι το ιλαράς ερυθράς παρωτίτιδας.

Άρα ξέρεις;)

Επίσης, όπως ίσως ξέρεις, αν ένα παιδάκι πάθει ιλαρά έχει 1 στις 1000 να πάθει εγκεφαλίτιδα, από το μμρ έχει 1 στο 1000000! Επίσης ο Wakefeld απεδείχθη μέγας απατεώνας. Έχω και ένα λινκ...από το noesi, τώρα θα πάω για νάνι, αύριο πρωί θα το ψάξω και θα στο δείξω.

Επίσης, εφόσον το παιδί μου (εκτός του ότι πάει παιδικό) έρχεται σε επαφή με παιδάκια, δε μπορώ να ορκιστώ ότι δε θα το πάθει. Πιστεύω επίσης ότι ένας λόγος που έχουν πάλι έξαρση οι παιδικές ασθένειες, είναι η μετακίνηση πλυθησμών, και το ότι πολλοί γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Μου είχε κάνει τέλος εντύπωση που δε γνώριζες, που δεν είχες ενημερωθεί δλδ από την παιδίατρο ότι ηπατίτιδα κολλάς κι από μετάγγιση.

Σε πήρα μονότερμα,ε:tongue:?

Οδοντίατρος, ε?Να την έχουμε στο νου μας.

Θύμισέ μου αύριο να σου πω τι μας έλεγαν στα σεμινάρια μάρκετινγκ για τους οδοντίατρους.

Πάντως, της φίλης μου ο μπαμπάς, ο Φρόνης, που τώρα συνταξιοδοτήθηκε, ήταν διευθυντής στο 424. Γενικός χειρούργος. Και είναι υπέρ των εμβολίων.

Εκείνος μου είχε ανοίξει τα μάτια για τη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων και πόσο μούφα είναι οι ιδιωτικές.

Wktmp2.png

qIogp3.png

ποιο ειναι το μμρ?? το πρώτο στο βιβλιάριο??

MMR είναι της ιλαράς (measles)-παρωτίτιδας (mumps)-ερυθράς (rubella), γίνεται γύρω στο χρόνο αν θυμάμαι καλά. Πρώτο πρέπει να είναι το συζευγμένο για πνευμονιόκοκκο και αιμόφιλο και το διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης.

Δες το βιβλιάριό σου, έχει και τον πίνακα με τα εμβόλια πότε συστήνεται να γίνονται, αλλά λέει και τι είναι το κάθε ένα.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Αν ειναι συνεχεια με παιδια Ελλακι καντο ειναι αρκετα μεγαλο το παιδι εχει περασει την "επικινδυνη" ηλικια που και καλα εμφανιζονται τα πρωτα συμπτωματα αυτισμου. Απλα αν εχετε αλλεργια σε αυγο ζητα απο τον γιατρο να σου κανει το πριοριξ και μιση δοση στην αρχη θα περιμενει κανενα τεταρτακι μηπως εμφανισει αλλεργια και μετα την αλλη μιση δοση.

Ελλ εφόσον δεν υπάρχει σε έξαρση καμία από τις τρεις νόσους (και αν υπήρχε θα στο έλεγε η παιδίατρος) δεν υπάρχει λογος να τρελαίνεσαι... απλά κάντης το όταν είστε έτοιμες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...