Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγω νομιζω οτι καμια ελια δεν ειναι για καλο...ειδικα οι κρεατοελιες και καλο ειναι να αφαιρουνται....

πιο μικρη ειχα κομπλεξ με την πλατη μου....αλλα σα κλασικος χεστης με τα ιατρικα δε το αποφασιζα ποτε! μου εκλεισε η μανα μου ραντεβου στο ριο ,στα κρυφα, και μου λεει αυριο θα πας εκει! λιποθυμια εγω!

παω με τον αντρα μου (τοτε γκομενος) και την αδερφη μου....με βαζουν μεσα (5' η ολη φαση) με το που βγαινω...κανω 2 βηματα....ξερη! χαχαχαχ με μαζευουν οι νοσοκομες , με εβαλα να ξαπλωσω κι εγω κλαααααααααααααμα! οι αλλοι να γελανε, και οσο να γελανε αυτοι τοσο πιο πολυ να κλαιω εγω!

Παντως, γνωμη μου, βγαλτες! περα απο το αισθητικο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι κρεατοελιές και δεν έχουν τρίχα :lol: (μπλιαχ) είναι απλώς μαύρες (μπλε δηλαδή) και είναι πολλές! Η μία δε, είναι στην μύτη και όταν είμαι κουρασμένη που τραβά το τεμπέλικο το μάτι και αλλοιθωρίζω και πονάω!

μμμμμμ εγώ ούτε για αφαίρεση δάκου και μουχρίτσας από τις ελιές δεν θα εμπιστευόμουν ΙΚΑ :tongue:

Εγώ τώρα θα πάω για υπέρηχο μαστού. Και έχω ακούσει ότι σε περιπτώσεις ανισομαστίας, το ΙΚΑ σου δικαιολογεί πλαστική...Μάλιστα πολλές δηλώνουν ανισομαστία, για να την κάνουν χωρίς να έχουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Τίποτα δεν κάνουν Ράννια... τις παρακολουθούμε κάθε χρόνο με την ιδιωτικό δερματολόγο που είναι διευθύντρια στο Συγγρού (μπορώ να κλείσω κι εκεί αλλά με χρόνο αναμονής γύρω στο 6μηνο - 12μηνο)

Αν ειναι στο Συγγρου εχει εμπειρια οποτε εμπιστευσου την γνωμη της για το αν πρεπει να τις πειραξεις. Υπαρχουν ελιες που δεν τις αγγιζουμε αν δεν ειναι απαραιτητο δες τι θα σου πει αυτη και μετα πας και αλλου.

Διαφημίσεις

Ρε συ Ράννια δεν σου το χα!
Ναι η Ραννια ειναι θαραλεα στα δυσκολα και ποντικακι μολις δει ασπρη ποδια!!!!!!Οξυμωρο αλλα εχει πλακα!!!!!

αυτο μου ειπε και ο γυναικολογος! αφου πηγα 15 μερες μετα τη γεννα να μου κοψει τα ραμματα και μου λεει σου εχω κανει πολυ καλη δουλεια...μια πολυ μικρη τομουλα που σε λιγο ουτε που θα φαινεται....κοιτα !

α δε μπορω του λεω! φοβαμαι! χαχαχαχα

ε δε σου το χα αυτο μου λεει! χαχαχαχ

Τίποτα δεν κάνουν Ράννια... τις παρακολουθούμε κάθε χρόνο με την ιδιωτικό δερματολόγο που είναι διευθύντρια στο Συγγρού (μπορώ να κλείσω κι εκεί αλλά με χρόνο αναμονής γύρω στο 6μηνο - 12μηνο)

αυτο ειναι πολυ καλο!

κοιτα με τις ελιες ουτως ή αλλως πρεπει να αποφευγεις τον ηλιο...ακοαμ περισσοτερο δλδ....καλο ειναι να το κανεις απο οκτωβριο παντως....γιατι η τομη θα ειναι κοκκινη κανα 6μηνο και ο ηλιος αφηνει σημαδι....οποτε, κλεισε απο τωρα ενα ραντεβου στο συγγρου και θα εισαι μεσα! :)

εγω πάλι στο θέμα υγείας δεν χαμπαριάζω.

Κάνω ενέσεις στη γειτονιά και γενικά δεν φορβάμαι εύκολα ούτε πονάω εύκολα. εχω μεγάλες ανοχες στο πόνο.

Γεννησα και χωρίς επισκληρίδιο, όταν πονούσα και την ήθελα ηταν πολύ αργά....

αλλα σε αλλα θέματα...το δακρυ κορομηλο!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Για το μμρ έχω πειστεί ότι δεν ισχύει, κυρίως με συζητήσεις που είχα με ανθρώπους που εργάζονται στον κλάδο, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής πχ. Τώρα είναι αργά, αύριο αν θέλεις σου λέω τι μου είπαν.

Τι ειδικότητα έχει η μαμά σου αν επιτρέπετε?

Φαντάζομαι το τι σου είπαν, γιατί η κουμπάρα μου είναι νηπιαγωγός ειδικής αγωγής και το συζητήσαμε. Δεν ξέρω, πλέον έχουμε κάνει πολλά εμβόλια, αλλά το μμρ όχι ακόμα. Πάντως πριν πάει παιδικό θα το κάνουμε. Ούτε της ανεβλογιάς κάναμε για παράδειγμα, το θεωρώ άσκοπο προς το παρόν.

Η μαμά μου είναι οδοντίατρος

σας διάβασα επιτέλους.

πότε μαζέυεστε Σαλόνικα να έρθω κι εγώ;

τυριά διάβασα... είμαι αρμόδια λόγω καταγωγής. τυρίμ τυρίμ!

μερέντα...

σοκοφρέτα με φουντούκι να προσθέσω, πρόσφατο που το εχω...

κατινάκι σου το έχω ξαναπεί... σε θαυμάζω κούκλα μου.

κάτι είχε γράψει η πάλλαντιν κ ήθελα να ρωτήσω... αλλά με τόσα που διάβασα θόλωσα.

στην πορεία λοιπόν.

μάκια σε όλες.

υ.γ. ο Στεφ με φωνάζει κ λαχαναγορίτη, νταλικιέρη... στόμα βόθρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...