Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το ενεργο μελος νομιζω αρχισε τον χορο της μερεντας, εμενα περιεργως αυτη δεν μου αρεσει.

Η ειρηνη!!!η ειρηνη!!!!

(θα το παιξουμε το ξυλο τελικα....που θα μου πας! χεχεχε)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ έχω ένα μεγάλο σωληνάριο άργιλου που μάλλον θα έχει λήξει μετά την εγκυμοσύνη και την γέννα!

ου να μου χαθεις βρουτε!

Μα δεν γίνεται λέμε να τα χώσω στην Ειρήνη! Αυτή η κακομοίρα bake rolls έφαγε! Εσύ κάνεις γουρουνιές!

Διαφημίσεις

Λοιπόν για πείτε τώρα... οικονομική λύση για αφαίρεση ελιών στο πρόσωπο.. να εμπιστευτώ δερματολόγο του ΙΚΑ;

Λοιπόν για πείτε τώρα... οικονομική λύση για αφαίρεση ελιών στο πρόσωπο.. να εμπιστευτώ δερματολόγο του ΙΚΑ;

μμμμμμ εγώ ούτε για αφαίρεση δάκου και μουχρίτσας από τις ελιές δεν θα εμπιστευόμουν ΙΚΑ :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Φορεσα την κουκουλα και σε εδωσα!!!!!!!!!!! Απο σημερα φωναζε με Αρτεμη Ματσα!!!!!

oxι ρε...μου αρεσει το μαρκος!

images?q=tbn:ANd9GcQdkDarolkzT9CuR76gjccxITkEcFwVz3PnVbDnlDAnM4ngmLjHa8ePovA

εγω ειχα αφαιρεσει απο την πλατη (τεσσερις) στο νοσοκομειο...τιποτα δε πληρωσα....

Διαφημίσεις

Εχεις παρει γνωμη γιατρου για το αν πρεπει να τις πειραξεις????

Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα απλώς για αισθητικούς λόγους. Έχω πάει και σε ιδιωτικό δερματολόγο και στου ΙΚΑ και μου είπαν ακριβώς τα ίδια πράγματα απλώς η δερματολόγος του ΙΚΑ επειδή με είδε προβληματισμένη που δεν είχαν λόγο να αφαιρεθούν :lol: μου είπε πως αν θέλω να αφαιρέσω δυο τρεις για αισθητικούς λόγους να πάω και θα το αιτιολογήσει... και το σκέφτομαι... βέβαια το καλοκαίρι δεν είναι καλή φάση γιατί για λίγες μέρες δεν θέλουν καθόλου ήλιο!

Οι βασικοι λόγοι είναι 3:

1. Στην γειτονιά μου, στο πατρικό μου, υπάρχει ένα αυτιστικό παιδάκι που απ'ό,τι λένε οι γονείς του, μέχρι να κάνει το MMR ήταν υγιές, με φυσιολογική ανάπτυξη και έλεγε λεξούλες. Μετά το εμβόλιο βυθίστηκε στον κόσμο του. Στο φόρουμ υπάρχει ίδια περίπτωση.

2. Η μαμά μου, που όπως είπα ανήκει στον ευρύτερο κλαδο, γνωρίζει αρκετούς παιδίατρους (κλασσικούς) που δεν κάνουν καθόλου εμβόλια στα παιδιά τους. Φυσικά αυτά τα λένε μεταξύ τους, αλλά στους ασθενείς δεν τα παραδέχονται ποτέ.

3. Είμαι γενικά επηρεασμένη από την ομοιοπαθητική, κάνω ήδη 10 χρόνια τώρα. Η άποψη των ομοιοπαθητικών για τα εμβόλια υπάρχει στο σάιτ που έβαλα χτες.

Παρόλα αυτά, δεν τόλμησα να τα παραλείψω τελείως, απλά τα καθυστέρησα ώστε να ωριμάσει λίγο το ανοσοποιητικό και να γίνουν λιγότερες δόσεις

Καταρχήν, να μην το βουλώσεις. Συμπαθώ ιδιαιτέρως το διάλογο, κι ειδικά όταν υπάρχουν διαφωνίες και γίνεται γόνιμο; διάλογος.

Γενικώς για τα εμβόλια με καλύπτει η Κίνκα.

Για το μμρ έχω πειστεί ότι δεν ισχύει, κυρίως με συζητήσεις που είχα με ανθρώπους που εργάζονται στον κλάδο, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής πχ. Τώρα είναι αργά, αύριο αν θέλεις σου λέω τι μου είπαν.

Και βλέπω ότι γενικώς, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, συνήθως αυτοί που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους είναι οι παραμορφωμένοι...αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Τι ειδικότητα έχει η μαμά σου αν επιτρέπετε?

Μάρκοπόλο ελάτε, εκτός απροόπτου θα συναντηθούμε κι όλας! Θα έρθει και η Κική να είμαστε πολλές τρελές που θα κυνηγάμε δίχρονα

Ναι, ναι!!!!!!!!!!!!!Και το καλαμαράκι, μην το ξεχνάμε!Καλαμαράκι ακούς?

make love, not war!

Δεν θέλω να μαλώσω, θέλω να σταματήσω να γράφω και να πάω να κάνω μάσκα καθαρισμού με άργιλο και μετά να βάλω την καινούρια μου ενυδατική γιατί η Κική με κόλλησε κοκεταρια!!!!!:D

Έτσι!Γιατί πρώτα απόλα είμαστε γυναίκες!;)

Θελουν υποστηριξη αυτοι που ΜΑΣ απολυουν και οχι εμεις που απολυομαστε?....αυτοι δεν εχουν δουλεια να κανουν και ξινουν τα π@παρια τους ε?

Αχχχχχχχχχχχχχχ τι μου θυμίζεις:evil: Βγαίνει σε ένα πρωινό ο Μίχαλος:confused: του ΣΕΒ, κάπως έτσι νομίζω τον λένε, ένα φερέφωνο της δεξιάς και του Καραμανλή. Και τι λέει ο ανεκδιήγητος!Εκτός του ότι εκθείαζε την κυβέρνηση Καραμανλή, το οποίο παραβλέπω. Έλεγε ότι ο υπάλληλος, άμα χάσει τη δουλειά του, θα ψάξει θα ψάξει κάτι θα βρει. Ο καημένος ο βιομήχανος, τι θα κάνει αν κλείσει η επιχείρησή του?:evil::evil::evil: Το άκουγα και έβγαζα φλύκταινες:evil:

Γιατι σαμπως καταλαβε κανεις προς τι ο θυμος????? Η κακια η ωρα που λενε, λογω της ημερας Αντωνακη και τα λοιπα.

Έχει ανάδρομο Ερμή όλο τον Απρίλιο:roll:

κίνκα, κοίταξα το βιβλιάριο, έχει κάποιες οδηγίες, αλλά δεν βγάζω νόημα.

Δεν αναφέρεται καθόλου στου πνευμονιόκοκκου ούτε στου μηνιγγιτιδόκοκκου, μόνο στο DTP, MMR και OPV.

Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου εχει έναν φίλο, που ενώ είναι εμβολισμένος με το MMR, κόλλησε παρωτίτιδα πέρσυ!

Με πρόλαβε ο Μαρκοπόλο και σου απάντησε:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Eπιτελους...σας προφτασα..ευτυχως που διαβαζω και γρηγορα δηλαδη...:):-)

Αερικο...κανονικα ο αργιλος δεν ληγει...μπορεις να τον διατηρησεις χρονια!!!Ειχα φερει μια που μεγαλη μπαλα απο την παραλια του Ξι...και δεν καταφερα ποτε να την κοπανησω στο γουδι...Εεε...καποια στιγμη την ξεφορτωθηκα:rolleyes:

Παλλαντιν,ειχαμε δυστοκια και ο γιατρος το εκανε σκοπιμα!!

Αγγελινα,δυστυχως δεν το λενε οι γιατροι γιατι εκεινη την ωρα φοβουνται υστεριες και αντιδρασεις...Απλα θα ηθελα να το ξερω αμεσα γιατι ετσι θα μπορουσα να αποκρυπτογραφησω πιο ευκολα καποια ξαφνικα κλαμματα του εν γενει πολυ ησυχου παιδιου μου χωρις λογο!!

Χελλου και στις υπολοιπες τσουπρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...