Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κίνκα, κοίταξα το βιβλιάριο, έχει κάποιες οδηγίες, αλλά δεν βγάζω νόημα.

Δεν αναφέρεται καθόλου στου πνευμονιόκοκκου ούτε στου μηνιγγιτιδόκοκκου, μόνο στο DTP, MMR και OPV.

Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου εχει έναν φίλο, που ενώ είναι εμβολισμένος με το MMR, κόλλησε παρωτίτιδα πέρσυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιποτα παιδιά τίποτα

ουτε βράδυ ούτε πρωι.

μια φορά επιχείρισα και έβαλα μια τζουρίτσα γάλα στο καφε και το παιδί κολλικούς και αίμα το βράδυ.

Αποχή και μόνο αποχή αυστηρη. Και τις ετικέτες κοιτάω να μην έχουν ίχνη απο γάλα αυγό και ξηρούς καρπούς.

Οχι μαρκοπόλο απο έξω τίποτα αν δεν ξέρω τι περιέχει λεπτομερώς.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

και εγώ τρελαινομαι με τα τυριά! αλλά ο άντρας μου ούτε να τα δει!

όταν παιρνω πάει και μου τα χωνει στο δεύτερο ψυγείο που έχουμε στο υπόγειο για να μην μυρίσει το κανονικό!

κι εγω αερικο με τα τυρια εχω κολλημα. αφου στο σουπερμαρκετ, παω στον παγκο των τυριων και τα χαζευω ωρες...μεχρι να αποφασισω τι τελικα θα παρω...ολα τα θελω βεβαια....αλλα νταξ...ειπαμε! παντα καταληγω με μπλε τυρι.....αξεπεραστο!

Τα ιδια και ο αντρας μου καθεται και τα κοιταει σαν χανος λες και θα αγορασει αυτοκινητο. Και στο τελος φερνει στο σπιτι δυο τρια ειδη διαφορετικα που τα τρωει μονος του.

Ήθελα να ξέρα ποια κουρούνα (που θα 'λεγε και η μάρα) είπε Μερέντα!!! Είχα και ψωμί και μερέντα! Δεν θέλετε να σας πω που είναι τώρα ε;

Διαφημίσεις

Ήθελα να ξέρα ποια κουρούνα (που θα 'λεγε και η μάρα) είπε Μερέντα!!! Είχα και ψωμί και μερέντα! Δεν θέλετε να σας πω που είναι τώρα ε;

εμ...χμμμ....χμ...η Ειρηνη!!! η Ειρηνη!!!!!

με τα τυριά έχω απλά λατρεία..

μακαρόνια χωρις τυρι???

δεν φτιάχνω καθόλου

ειδικά το μπλέ και το μετσοβών...πωωωωω τρέλα

μέχρι και στο τοστ έβαζα μπλε τυρι!!!

Ραννια όταν γίνει καλά η μικρή να πάμε να ψωνίσουμε τυριά.

Θα γεμίσω όλο το ψυγείο

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Τιποτα παιδιά τίποτα

ουτε βράδυ ούτε πρωι.

μια φορά επιχείρισα και έβαλα μια τζουρίτσα γάλα στο καφε και το παιδί κολλικούς και αίμα το βράδυ.

Αποχή και μόνο αποχή αυστηρη. Και τις ετικέτες κοιτάω να μην έχουν ίχνη απο γάλα αυγό και ξηρούς καρπούς.

Οχι μαρκοπόλο απο έξω τίποτα αν δεν ξέρω τι περιέχει λεπτομερώς.

πακέτο! ήρωας πραγματικά!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

με τα τυριά έχω απλά λατρεία..

μακαρόνια χωρις τυρι???

δεν φτιάχνω καθόλου

ειδικά το μπλέ και το μετσοβών...πωωωωω τρέλα

μέχρι και στο τοστ έβαζα μπλε τυρι!!!

Ραννια όταν γίνει καλά η μικρή να πάμε να ψωνίσουμε τυριά.

Θα γεμίσω όλο το ψυγείο

αμε αμε! θα σου στειλω και λαδοτυρι απο τη ζακυνθο που το φτιαχνει ενας φιλος μας! κολαση λεμε!

Το ενεργο μελος νομιζω αρχισε τον χορο της μερεντας, εμενα περιεργως αυτη δεν μου αρεσει.

Μπραβο βρε Κατινακι για την αυτοπειθαρχια σου, ευχομαι συντομα να μπορεις να φας οτι θελει η ψυχουλα σου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...