Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κι εγώ βρίζω ρε γμτ!:oops:

παλιότερα πίο πολύ τώρα λιγότερο λόγω μικρού

η αδερφή μου με φώναζε φορτηγάντζο

ελπίζω να το κόψω τελείως γιατί κι εμένα δε θέλω να μάθει βρισιές το μικρό

κι εγώ έφαγα πρίν σουβλάκι μπροστά στην όθόνη ,δεν πειράζει ε?:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σουβλάκια έχω φάει πολλές φορές μπροστά στην οθόνη... αλλά πιάτο κανονικά μπροστά μου και μπροστα το πληκτρολόγιο... άλλη μία φορά μόνο :lol:

Διαφημίσεις

κολαση κολαση κατερινα μου...αλλα εχει παραγινει το κακο μου! εν τω μεταξυ ειχα πει να ξεκινυσα λιγο περπατημα, μαζι και το καροτσι και μια βρεχει μια εχει κρυο...πηγε πισω και αυτο....απο χτες εχω και τη μεση μου και παω σαν Γ...αστα...για γελια και για κλαμματα ειμαι!

Διαφημίσεις

Παξιμαδακια της παρηγοριας καλα ειναι και αυτα στην αναβροχια!!!!!!!! Παλι καλα που κρατιεσαι εγω αν σκεφτω σουβλακι πρεπει οπωσδηποτε να το φαω εντος μισαωρου το πολυ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...