Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πως ειναι και τι χρωμα εχει Αερικακι το ρουχαλακι που θελεις για την Κωτιτα μου???

Δεν είναι ακριβώς ρουχαλάκι... είναι μπανιερό... δηλαδη μπουρνούζι θαλάσσης ροζ με πουά :D Μια γλύκα λέμε! Αλλά αν δεν πέσουν τα εισιτήρια δεν το βλέπω να της το παίρνω... εν τω μεταξύ σήμερα και κάτι λεφτά που δεν τα ξέρει ο λ από μια αρπαχτή που είχα κάνει και που σκόπευα να του πάρω δώρο... τώρα θέλω να βρω χρόνο να πάω μοναστηράκι για να πάρω εκείνου και να πάρω και δικό μου (θήκες καπνού).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ δλδ εγω που τρεχω να κανω το μμρ τωρα....δεν θα εχει ιδια επιδραση? Η παιδιατρος δεν μου ειπε τπτ τετοιο. Απλα μου ειπε ΕΛΑ ΧΘΕΣ........

γιατί δεν το έκανες έλλη μου? φοβόσουν για τις αντιδράσεις?

Η επιστήμη στην υπηρεσία της Επιχείρησης...Αφού ανεχόμαστε οι εργαζόμενοι να βαφτίζονται "ανθρώπινοι πόροι"...

http://www.statbank.gr/content/article/22490.html

τι βλέπουν τα ματάκια μου βραδιάτικα!

Θελουν υποστηριξη αυτοι που ΜΑΣ απολυουν και οχι εμεις που απολυομαστε?....αυτοι δεν εχουν δουλεια να κανουν και ξινουν τα π@παρια τους ε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

τι δεν έχει ματσ???

τα λεφτά μας πίσω!

εγω δε φταιω! το μεριδιο της ειρηνης να παρεις πισω!

Παντως πλακα πλακα, πολυ θα ηθελα να μην υπηρχαν οι καρτες ορισμενες φορες! χεχεχε!

Διαφημίσεις

γιατί δεν το έκανες έλλη μου? φοβόσουν για τις αντιδράσεις?

Ναι μπηκα σε αυτο το τριπακι. Εψαξα Εεεεεεεεεψαξα, διαβασα, διαααααβασα και τελικα κατεληξα οτι εκανα μ@λακια και τωρα τρεχω και ΔΕΝ φτανω γιατι η μικρη εχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ επαφες και με μεγαλα παιδια.....αστα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εγω δε φταιω! το μεριδιο της ειρηνης να παρεις πισω!

Παντως πλακα πλακα, πολυ θα ηθελα να μην υπηρχαν οι καρτες ορισμενες φορες! χεχεχε!

μπορείς να με μπινελικώσεις ελεύθερα σε πμ!!

Γιατί ρε συ Ράννια; Θα εκφραζόσουν αλλιώς;

ρε! σοβαρα μιλας? ξερεις τι βρωμοστομη ειμαι? αφου οι φιλοι μου με φωναζουν κρεαταγορα! :tongue:

Τα ιδια πραγματα θα ελεγα παντως απλα με αλλα λογια

Στανταρ θα εχωνε πιο πολλα!!!!!!!!!

Θα της πηγαινει Αερικακι πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην της το παρεις ακομα εχει και την γιορτη της συντομα και μπορει να της το φερουν δωρο!!!!!

Διαφημίσεις

ρε! σοβαρα μιλας? ξερεις τι βρωμοστομη ειμαι? αφου οι φιλοι μου με φωναζουν κρεαταγορα! :tongue:

Τα ιδια πραγματα θα ελεγα παντως απλα με αλλα λογια

πρόσεχε μην αρχίσει και ο μικρός σε λίγο.

Το παιδί του ξαδέρφου μας...έχει πάρει όλες τις ατάκες του μπαμπά..άστα.

όπου πάμε μας κοιτάνε..

Είμασταν το καλοκαίρι στην παραλία και πέταγε πετρούλες στη θάλασσα. ερχεται μια θεια και του λέει αγοράκι μου μην πετάς πετρούλες μπορεί να χτυπήσεις κανέναν.

"τι θες μωρή χοντρή αντε κάτω απο την ομπρέλα σου"

ρεζίλι λέμε...4 χρονών.

και πολλά άλλα..τα έμαθε όταν ήταν στο αμάξι με τον πατέρα του...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ωχ δλδ εγω που τρεχω να κανω το μμρ τωρα....δεν θα εχει ιδια επιδραση? Η παιδιατρος δεν μου ειπε τπτ τετοιο. Απλα μου ειπε ΕΛΑ ΧΘΕΣ........

κοίτα, υπάρχει ένα σκεπτικό που συστήνονται όλα τα εμβόλια στην ηλικία και στις δόσεις που συστήνονται. Γίνονται πολλέεεεες μελέτες για το ποιες είναι οι καλύτερες συνθήκες, πόσες δόσεις είναι οι καλύτερες, πότε πρέπει να γίνονται κλπ. Άρα, είναι έτσι μελετημένο που δίνει το μάξιμουμ.

Τώρα, για πολλούς και διάφορους λόγους, κι όχι απαραίτητα από επιλογή, πολλά παιδιά δεν μπορούν να τα κάνουν στην ώρα τους ή δεν θέλουν οι γονείς. Υπάρχει εναλλακτική και για αυτή την περίπτωση, και υπάρχει μέσα στο βιβλιάριο του παιδιού σε ενότητα ειδική που λέει πόσες δόσεις πρέπει να γίνουν και με πόσο διάστημα μεταξύ τους.

Θέλω να πω, αν είναι να μην τα κάνουμε στην ώρα τους (κι εμείς πιο αραιά τα κάνουμε), δεν τα κάνουμε άλλα αντ' άλλων, αλλά πάλι με βάση τις δόσεις που συστήνονται, αλλιώς καλύτερα μην τα κάνεις και καθόλου. Δεν δουλεύει δλδ ότι "ε, ας φάει μια δόση λιγότερη και θα έχει λιγότερη προστασία".

Τσέκαρε το βιβλιάριό σου τι λέει για το ΜΜΡ, αλλά φαντάζομαι η γιατρός σου θα ξέρει, δεν υπάρχει θέμα.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...