Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα ρε συ Κατερίνα... αφού έδωκε ωραία μαθήματα το Κατινάκι χθες και σήμερα :D

Δεν ανησυχώ για τον γαμπρό! Είναι σούπερ... εσύ να ανησυχείς για τη νύφη :lol:

καλησπέρα!θα μου επιτρέψετε να απέχω απο τον καυγά σήμερα. κρατάω δυνάμεις για αύριο που θα ρθει η πεθερά επίσκεψη.

xaxaxaxa αμα θες πάρε με να σου κάνω συμπαράσταση!!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Δεν διαφωνω σε αυτο.......αλλα ετσι για χατιρι της Ειρηνης (για το κοινο δλδ) και ας σε παω διατειθομαι για ενα καυγα μαζι σου επι παντος επιστητου.....εισαι? :tongue::tongue::tongue::tongue:

make love, not war!

Δεν θέλω να μαλώσω, θέλω να σταματήσω να γράφω και να πάω να κάνω μάσκα καθαρισμού με άργιλο και μετά να βάλω την καινούρια μου ενυδατική γιατί η Κική με κόλλησε κοκεταρια!!!!!:D

Παλάντιν, για τις δόσεις των εμβολίων ψάξτο λίγο με το βιβλιάριο υγείας του παιδιού, νομίζω ότι ανεξάρτητα από το σε ποια ηλικία ξεκινάει ο εμβολιασμός, οι δόσεις είναι ίδιες.

Το πρόγραμμα εμβολιασμών έτσι όπως είναι φτιαγμένο είναι για να πετύχει την καλύτερη δυνατή ανοσοποίηση. Κάθε παραλλαγή (αργότερα, πιο αραιά κλπ) δεν μπορεί να εγγυηθεί το ίδιο καλό αποτέλεσμα, οπότε η επίσημη πλευρά λέει ότι τζάμπα τρώνε τα εμβόλια τα παιδάκια στην περίπτωση αυτή...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Λες Παλλαντιν να το κανω το σαλτο και να πιουμε καφεδακι στον Θερμαικο???? Ωχ ξεχασα στο πλανο και τον Μαριο που θα θελει να βουτηξει μεσα.....

Πως ειναι και τι χρωμα εχει Αερικακι το ρουχαλακι που θελεις για την Κωτιτα μου???

Η επιστήμη στην υπηρεσία της Επιχείρησης...Αφού ανεχόμαστε οι εργαζόμενοι να βαφτίζονται "ανθρώπινοι πόροι"...

http://www.statbank.gr/content/article/22490.html

τι βλέπουν τα ματάκια μου βραδιάτικα!

Με το καλο να δεις το σπορακι σου!!!!!!

Παιζει την αλλη εβδομαδα να ανεβει Θεσσαλονικη για δουλεια ο καλος μου και λεει να ανεβουμε οικογενειακως αλλα το σκεφτομαι, θα την παλεψω συνεχεια μονη μου με τον Μαριο σε ξενοδοχειο και στη Θεσσαλονικη γενικως???

Λεει δεν θα δουλευει ολη την ημερα αλλα δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτο.

Να έρθεις, να έρθεις!Να σε πάμε για καφέ:D Να πηγαίνουμε και τα βλαστάρια μας βόλτες!Μια χαρά;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Παλάντιν, για τις δόσεις των εμβολίων ψάξτο λίγο με το βιβλιάριο υγείας του παιδιού, νομίζω ότι ανεξάρτητα από το σε ποια ηλικία ξεκινάει ο εμβολιασμός, οι δόσεις είναι ίδιες.

Το πρόγραμμα εμβολιασμών έτσι όπως είναι φτιαγμένο είναι για να πετύχει την καλύτερη δυνατή ανοσοποίηση. Κάθε παραλλαγή (αργότερα, πιο αραιά κλπ) δεν μπορεί να εγγυηθεί το ίδιο καλό αποτέλεσμα, οπότε η επίσημη πλευρά λέει ότι τζάμπα τρώνε τα εμβόλια τα παιδάκια στην περίπτωση αυτή...

Ωχ δλδ εγω που τρεχω να κανω το μμρ τωρα....δεν θα εχει ιδια επιδραση? Η παιδιατρος δεν μου ειπε τπτ τετοιο. Απλα μου ειπε ΕΛΑ ΧΘΕΣ........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εμας προχτες ειχε ερθει ο γαμπρουλης (της πεθερας) γυναικολογος στο επαγγελμα και πηγε και του ειπε οτι δινω μπιμπερο! δλδ ...τι? να με κανει ντα????? ημαρτον παναγια μου! και φυσικα εγω τα πηρα στο κρανιο, πρωτον γιατι του το ειπε 9αναφορα για τα βυζια μου δινει????) και δευτερον γιατι ....μωρη! ηπιε το παιδι 1 βδομαδα σκονη και το κανεις θεμα? που ενα χρονο με εχει ρουφηξει δεν ηξερες να το λες????? αει σιχτιρ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...