Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! Aφου με ξερεις ειρηνη!!!!σε ολα μεσα ειμαι!

διαλεξε αυτο που σου τη σπαει πιο πολυ!

γεια σου κατινακι μας! ο,τι τραβαει η καρδια σου εχει το μενου! ελα παρε ποπ κορν ...θα τσακωθω με την ειρηνη!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Παλ, δε μου είπες?Πω και γιατί πήρες την απόφαση να καθυστερήσεις τα εμβόλια?Από την αρχή ήθελες να τα καθυστερήσεις ή να μην τα κάνεις καθόλου?

Οι βασικοι λόγοι είναι 3:

1. Στην γειτονιά μου, στο πατρικό μου, υπάρχει ένα αυτιστικό παιδάκι που απ'ό,τι λένε οι γονείς του, μέχρι να κάνει το MMR ήταν υγιές, με φυσιολογική ανάπτυξη και έλεγε λεξούλες. Μετά το εμβόλιο βυθίστηκε στον κόσμο του. Στο φόρουμ υπάρχει ίδια περίπτωση.

2. Η μαμά μου, που όπως είπα ανήκει στον ευρύτερο κλαδο, γνωρίζει αρκετούς παιδίατρους (κλασσικούς) που δεν κάνουν καθόλου εμβόλια στα παιδιά τους. Φυσικά αυτά τα λένε μεταξύ τους, αλλά στους ασθενείς δεν τα παραδέχονται ποτέ.

3. Είμαι γενικά επηρεασμένη από την ομοιοπαθητική, κάνω ήδη 10 χρόνια τώρα. Η άποψη των ομοιοπαθητικών για τα εμβόλια υπάρχει στο σάιτ που έβαλα χτες.

Παρόλα αυτά, δεν τόλμησα να τα παραλείψω τελείως, απλά τα καθυστέρησα ώστε να ωριμάσει λίγο το ανοσοποιητικό και να γίνουν λιγότερες δόσεις

Eυχαριστώ Παλλαντίν, Αερικό. Αν και η ερώτησή μου δεν αφορούσε ειδικά τη νοημοσύνη, αλλά τι να σας πω...με το κλίμα που επικρατεί, αισθάνομαι ότι οτιδήποτε κάτω του έτους, είναι αμελητέο.

Στην πραγματικότητα, οι μαμάδες που θηλάζουν για πάνω από χρόνο είναι πάρα πολύ λίγες. Ελάχιστες, πολύ μικρό ποσοστό. Ίσως στο φόρουμ φαινόμαστε πολλές, αλλά έχω την αίσθηση ότι όλες κι όλες αυτές είμαστε σε όλη τη χώρα, αυτές που μπαίνουμε στο φόρουμ

Παλλαντιν...την περιπτωση επισκεψης σε οστεοπαθητικο για την κορη μου μου υπεδειξε η Αγλαια αλλα ενεκεν αποστασεως χιλιομετρικης δεν καταφερα ποτε να παω το παιδι....Γιατι,η μικρη ειχε σπασμενη κλειδα περα απο τις δικες μου επιπεδες θηλες!!

Άουτς! Σπασμένη κλείδα, το καημένο, πώς έγινε; Από λάθος του γυναικολόγου;

Αμαν, στο τελος θα μας πουν οτι ο θηλασμος επηρεαζει και την σεξουαλικη υγεια αργοτερα του ενηλικα. ............:shock::shock::shock::shock::shock:

Εχμμμμμμμ

Ο θηλασμός δεν ξέρω αν επηρεάζει, αλλά ο Ματθαίος Γιωσαφάτ λέει ότι η σεξουαλική υγεία ενός ενήλικα επηρεάζεται καθοριστικά από την σχέση του με την μητέρα του ως βρέφος, από το πόσο διαθέσιμη ήταν η μητέρα στο να καλύπτει τις ανάγκες του

Κοριτσια εγω δεν θηλασα την μικρη γιατι επαθα μαστιτιδα .

Κι εγώ έχω πάθει μαστίτιδα, είναι πολύ ζόρικη φάση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να διακοπεί ο θηλασμός, ίσα ίσα βοηθάει στο να γίνεις καλά γρηγορότερα.

Λοιπόν, άμα είμαι το νερντ που σας χαλάει την παρέα, πείτε μου να το βουλώσω:-P

Διαφημίσεις

για πες για πες...

εσύ εξαιρείσαι ε! δώσαμε , δώσαμε!!!!

δεν πήρα τίποτα!!! :shock: μαρή πάλι σε άλλον έδωσες; :P

Λεπόν μιας και είπες ομοιοπαθητική θυμάστε που αναρωτιόμασταν που "σπουδάζεται"; Έψαξε ο καλός μου και βρήκε:

http://www.syros.aegean.gr/metaptyhiakes-spoudes/pms-olistika-enallaktika-therapeutika-systimata---klasiki-omiopathitiki.aspx

http://www.vithoulkas.com/content/view/51/63/lang,el/

Ειδικότητα μπορεί να μην υπάρχει αλλά υπάρχει μεταπτυχιακό ;)

Εγώ κάνω ταμείο... έχω δει κάτι στο benetton από κάτω από τη δουλειά που θα πηγαίνει μούρλια στην μικρή :D

Διαφημίσεις

Εχμμμμμμμ

Ο θηλασμός δεν ξέρω αν επηρεάζει, αλλά ο Ματθαίος Γιωσαφάτ λέει ότι η σεξουαλική υγεία ενός ενήλικα επηρεάζεται καθοριστικά από την σχέση του με την μητέρα του ως βρέφος, από το πόσο διαθέσιμη ήταν η μητέρα στο να καλύπτει τις ανάγκες του

Δεν διαφωνω σε αυτο.......αλλα ετσι για χατιρι της Ειρηνης (για το κοινο δλδ) και ας σε παω διατειθομαι για ενα καυγα μαζι σου επι παντος επιστητου.....εισαι? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Οχι και να το βουλωσεις βρε Παλλαντινακι.

Ο Γιωσαφατ πολυ με χαλαρωσε οταν ειχα τον σπορο μωρο, τον ακουσα τυχαια ενα βραδυ και επιβεβαιωθηκε το εντικτο μου ως μανα, δεν γνωριζα αλλα επρατα με το συναισθημα και τις αναγκες του παιδιου, απικο οποια στιγμη ηθελε και οσο χρονο ηθελε. Ειπαμε μονο το κομματι του θηλασμου ελειψε αλλα το καλυψαμε με πολυ αγαπη αφοσιωση και στοργη. Οποτε μην ανησυχεις για την Κωτιτα Αερικο ο γαμπρος ειναι σε ολα του ενταξει!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...