Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρώτα Βίκυ μου, για τι είμαστε εμείς εδώ?

Φαίη εγώ θα τον ξήλωνα από τώρα, πριν πάρει χαμπάρι τι παιζει...ο φόβος φυλάει τα έρμα. ;)

Ελλη μου, μια διευκρίνηση μόνο: δεν έχω την παραμικρή τύψη ως προς το θηλασμό για τα παιδιά μου και το έχω ξαναπεί και εδώ και δίπλα. Δεδομένων των συνθηκών, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ο πρώτος ήταν πολύ δύσκολος κι εγώ πρωτάρα κι ολομόναχη, ο δεύτερος είχε την καρδιοπάθεια και πήρα και ρίσκο για να τον θηλάσω τους 6 μήνες που τον θήλασα. Κι αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος, πάλι τα ίδια θα έκανα.

Μαρσολάν, εσύ παλι καλά...η κολλητή μου που το έμαθε όταν πήγε 20 ημερών για την πρώτη εξέταση στην παιδίατρο? Στην γέννα είχε έναν βλάκα που δεν της είπε τίποτα και της πέσανε τα μαλλιά της κοπέλας. Πρώτη γέννα και 4.100 η μπουμπού, δύσκολα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διπλο του πηραμε σχεδον, λες να το γεμισει αμεσα????????????

Aυτό είναι έμμεση πρόσκληση για να μου κρατήσεις βράδυ την Κωνσταντίνα; :lol:

Καλα το τρεξιμο δεν το γλυτωνω με τιποτα αλλα τουλαχιστον να γυρναει καποια ωρα ο Κ μην μεινω αμανατι μονη μου με ενα παιδι δυο ημερες.

Πάρε και τον παπού μαζί ;)

Ψηλα ηταν και για τον Μαριο αλλα ειναι ελουροειδες ξεδιπλωνεται αλλος τοσος για να καταφερει τον σκοπο του. Και παλι καλα που το εκανε στην Λιλιανα και το πηρα χαμπαρι γιατι φανταζεστε να εβγαινα καμια ημερα στο μπαλκονι και να με εκλεινε εξω???? Και αυτος μεσα ουτε να το φανταστω μπορω, τωρα που ειδα τι μπορει να κανει προσεχω.

Υπάρχει σχετικό θρεντ δίπλα... όταν το διάβαζα έκλαιγα και γέλαγα μαζί :lol:

Διαφημίσεις

Οn εχω αλλα γενικα ειναι χαλια την εχω απο το 2008

Ούτε αυτή την ξέρω...γιατί δεν πας στον ΟΤΕ, για σιγουριά? Εμείς είχαμε πάει από αυτόν στη φόρθνετ, δήθεν για καλύτερα και χάλια, ξαναγυρίσαμε στον ΟΤΕ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Θελω να αλλαξω εταιρεια στο τηλ και εχω ακουσει για Cyta εχετε ακουσει κατι γι αυτη?

Cyta??? πλάκα κάνεις! Σπέρες μπαι δε γουει.... Συτα λοιπόν είναι η κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών (αντίστοιχη του ΟΤΕ και τώρα είναι ημικρατική) εδώ είναι κορυφαία... τώρα εκεί δεν ξέρω τι παίζει γιατί λογικά σαν νέα εταιρέια θα έχει κάποια θέματα....

Εγω με χιλια κραταω Κωτιτα αλλα μην σου την χαλασουμε με τα βραδυνα ξυπνηματα του γαμπρου και βρεις και εσυ τον μπελα σου με τον υπνο!!!!!!!!!!!

Λες να παρω τον παπου??? Μπα θα μου κανει τα νευρα κροσια χειροτερα, πανω απο μια ωρα αντε δυο με τον πατερα μου δεν την παλευω σταματει το οξυγονο μου. Καλος ανθρωπος κατα βαθος αλλα θελεις αγχωλητικα για να αντεξεις μαζι του να μην σου πω και πιο βαρια.

Εγω δεν γελασα καθολου μονο στην ιδεα να με κλειδωνε εξω. Φαιη βγαλτο δεν ξερεις ποτε τι γινεται και ο δικος μου δεν εφτανε αλλα την εκανε την τζαναμπετια, ειναι να μην το βαλουν στο μυαλο τους.

Εγω παλι ημουν καταευχαριστημενη με την hellas on line.. Τωρα με τον ΟΤΕ... Μια μερα εχουμε, δυο ειμαστε εξω.. :( Ισως παιζουν ρολο και οι περιοχες, τα μοντεμ... Δεν ξερω! Αλλα με τη hol ημασταν τζιτζι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γιατί είναι πανάκριβος σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρει!

Βίκη η cyta είναι χρόνια στον χώρο στην Κύπρο. Εγώ αν ήθελα να αλλάξω θα την δοκίμαζα... οι αρχικές της τιμές είναι σούπερ.

Διαφημίσεις

Εγω δεν γελασα καθολου μονο στην ιδεα να με κλειδωνε εξω. Φαιη βγαλτο δεν ξερεις ποτε τι γινεται και ο δικος μου δεν εφτανε αλλα την εκανε την τζαναμπετια, ειναι να μην το βαλουν στο μυαλο τους.

Χαλαρωσε βρε, με το ζορι το φτανω εγω, ειναι πολυ ψηλα! Παρολαυτα εννοειται πως θα το βγαλω! ;):D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...