Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλο να δεις το σπορακι σου!!!!!!

Παιζει την αλλη εβδομαδα να ανεβει Θεσσαλονικη για δουλεια ο καλος μου και λεει να ανεβουμε οικογενειακως αλλα το σκεφτομαι, θα την παλεψω συνεχεια μονη μου με τον Μαριο σε ξενοδοχειο και στη Θεσσαλονικη γενικως???

Λεει δεν θα δουλευει ολη την ημερα αλλα δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτο.

Διαφημίσεις

Εγω Μαρκοπουλινα μου θα πηγαινα!

Ασχετο: Ανησυχεις εσυ για το κρεβατι του Μαριου (αν θα το γεμισει αμεσα) αλλα εγω ανησυχω γιατι το δωματιο της Μαριας εχει δικο του wc μεσα (με ντους) και συρτη πισω απο την πορτα...

Ποια απο τις δυο ειναι σε χειροτερη θεση?

Το Αερικο μου ειπε να τον ξηλωσω οταν φτασει στην εφηβεια!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ποια εφηβεια??? Χωρις πλακα αν ψηλωσει κι αλλο παιζει να σας κλειδωσει συντομα απεξω. Ο Μαριος προχθες κλειδωσε την κοπελα που ερχεται για τις δουλειες εξω στο μπαλκονι και ειχαμε παει για υπνο, παλι καλα που δεν με πηρε ο υπνος γιατι ακομα εκει θα ηταν η Λιλιανα.

Ποια εφηβεια??? Χωρις πλακα αν ψηλωσει κι αλλο παιζει να σας κλειδωσει συντομα απεξω. Ο Μαριος προχθες κλειδωσε την κοπελα που ερχεται για τις δουλειες εξω στο μπαλκονι και ειχαμε παει για υπνο, παλι καλα που δεν με πηρε ο υπνος γιατι ακομα εκει θα ηταν η Λιλιανα.

Ειναι ψηλα ο συρτης.. Στο πανω μερος της πορτας, εχει μελλον ακομα για να τον φτασει! ;)

Ε, την καημενη τη Λιλιανα!! :shock:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ψηλα ηταν και για τον Μαριο αλλα ειναι ελουροειδες ξεδιπλωνεται αλλος τοσος για να καταφερει τον σκοπο του. Και παλι καλα που το εκανε στην Λιλιανα και το πηρα χαμπαρι γιατι φανταζεστε να εβγαινα καμια ημερα στο μπαλκονι και να με εκλεινε εξω???? Και αυτος μεσα ουτε να το φανταστω μπορω, τωρα που ειδα τι μπορει να κανει προσεχω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...