Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοριτσια εγω δεν θηλασα την μικρη γιατι επαθα μαστιτιδα .Ειχα τυψεις για χρονια πως αρρωστησαι γι αυτο το λογο μλ στον κυβο μου ειπε ενας σοβαρος γιατρος.Καλο να θηλαζουν τα μικρακια αλλα αμα δεν μπορει η μαμα τι να κανουμε να πηδηχτουμε απο τα παραθυρα?

Εμενα με εκνευριζετε ολες σας τωρα ειλικρινα σας μιλαω και ας σας αγαπαω. Ο τελευταιος λογος για τον οποιο πηρα καρτα ηταν ιδιος. Γιατι ΔΕΝ μπορω να βλεπω μανες να 'δικαιολογουνται' γιατι δεν θηλασαν......ΑΜΑΝ πια.....σταματηστε. Δεν χρωστατε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σε κανεναν ενταξει?

Και ξεκιναω εγω.....ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΤΑΞ!? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Και δευτερο να εκανα με φορμουλα θα το μεγαλωνα......παμε παρακατω!?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Μαριος δεν θηλασε καθολου και τυψεις επισεις δεν εχω καθολου, παρολαυτα οσοι των γνωριζουν αντιλαμβανονται γρηγορα για τη νοημοσυνη μιλαμε. Ολα σχετικα ειναι και ειδικα η εξυπναδα πιστευω οτι ειναι θεμα ερεθισματων περισσοτερο και κληρονομικων παραγοντων.

Μεγιες το καινουργιο σας κρεββατακι Μαρκοπουλακι ευχωμαι ο Μαριουλης να βλεπει εκει τα πιο γλυκα του ονειρα.

Αντε να του παρετε και κανα διπλο αργοτερα να το γεμιζει αχχαχααχχχ

εμείς αν δεν είχαμε το θέμα του χαλινού, θα το συνέχιζα μέχρι το χρόνο σίγουρα (αν το ήθελε και το παιδί βέβαια) και μετά βλέποντας και κάνοντας. Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ευελπιστώ στο επόμενο :P και δόξα το Θεό, άγχη έχω στο κεφάλι μου, το τελευταίο που μου λείπει είναι και οι τύψεις για το θηλασμό. Μακάρι να ήταν διαφορετικά, αλλά δυστυχώς. Μέχρι εκεί.

Ακριβως βρε συνονοματη!! :D

Εμενα με εκνευριζετε ολες σας τωρα ειλικρινα σας μιλαω και ας σας αγαπαω. Ο τελευταιος λογος για τον οποιο πηρα καρτα ηταν ιδιος. Γιατι ΔΕΝ μπορω να βλεπω μανες να 'δικαιολογουνται' γιατι δεν θηλασαν......ΑΜΑΝ πια.....σταματηστε. Δεν χρωστατε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σε κανεναν ενταξει?

Και ξεκιναω εγω.....ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΤΑΞ!? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Και δευτερο να εκανα με φορμουλα θα το μεγαλωνα......παμε παρακατω!?

Ρε μανα πολυ σε παω!!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ρε μανα πολυ σε παω!!! :lol::lol:

Και εγω παιδι μου!......

ε, ρε και να το ακουσω και απο την μικρη καποια στιγμη.....παρτι θα κανω. Απο την μεγαλη την Δ το ακουω ηδη.....

Εγω να σας πω στην αρχη ειχα την αποψη της Ελ και τωρα την εχω να λεμε την αληθεια αλλα υπηρξαι μια εποχη που σκοτωνα τον εαυτο μου με αυτες τις μλ

Δεν θελω χαζομαρες.....και τωρα στο δευτερο χαλαρη να εισαι. Αμα τα καταφερεις ΣΟΥΠΕΡ αν οχι επισης ΣΟΥΠΕΡ. Ενταξει?.....

Διαφημίσεις

Δεν θελω χαζομαρες.....και τωρα στο δευτερο χαλαρη να εισαι. Αμα τα καταφερεις ΣΟΥΠΕΡ αν οχι επισης ΣΟΥΠΕΡ. Ενταξει?.....

Δεν θα θηλασω ετσι κι αλλιως εχω ινοκυστηκους μαστους και γενικα θα δειξει

Κακως Βικυ ειπαμε, υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα στην ζωη που εξαιτιας τους πιεζεται ο ανθρωπος δεν χρειαζεται να τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακουλι. Κρατα τα αποθεματα σου για τα πιο ζορικα που ευχομαι ποτε να μην ερχονται σε κανεναν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...