Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορες να κανω μια ΓΡΗΓΟΡΗ ερωτηση ειμαι με το παιδι μεσα και δεν μπορω να κατσω. Αν ειναι επιπεδο το κεφαλι ενος παιδιου 1.5 χρονων τι ειναι αυτο? Εντελως επιπεδο το πισω μερος. Ειναι ισως ενδειξη καποιου συνδρομου? θα μπω να ψαξω μετα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά εντάξει την έχασες την μπάλα φιλενάδα! ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο....μην παραφράζεις έτσι??????

Τυχαία πιάνω το δικό σου ποστ, αλλά το παρακάτω πάει και στο αερικό: Ειρήνη υμίν!Έλεος που θα τσακωθούμε και μεταξύ μας!

Θα μας βλέπει από καμμιά μεριά η πως τη λένε δε θυμάμαι και θα χαίρεται!

α τι καλα στινα! να τα γνωρισουμε και να παντρευτουν να κανουν μικρες ευφυίες! μπυαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ε, όταν βλέπουμε με τον άντρα μου Έλληνες του εξωτερικού, όπως το Νανόπουλο πχ, τον Τριβιζά κ.α. λέμε:πωπω!Τι ωραίο πράγμα να είναι έτσι το παιδία μας αύριο!Ψώνια, ψώνια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

η πουκι αποκλειετε να θηλασει.. 8α ειναι πολύ απασχολημενη με την συμπαντική 8εωρία των χορδών και την αναπτυξη τεχνητης νοημοσυνης!

αχαχαχαχαχ συμπεθέρα με πέθανες!!!!

Διαφημίσεις

κικι νομιζω οτι ως μανα 8α καταξιωθω οταν το παιδι μου παρει νομπελ....

Κι ο άντρας μου το ίδιο πιστεύει για τον εαυτό του ως πατέρα. Βέβαια, και το Ρονάλντο να έκανε εξίσου ευχαριστημένος θα ήταν:lol:.Αλλά, ή το Ρονάλντο ή το Νανόπουλο!Δεν έχει μέση λύση!:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

χμ...γιατι δεν κανω κι άλλο παιδι, η εξηγηση. τηλεφωνο τωρα ο αντρασ μου

- αγαπη αγαπη ειμαι κοντα σου 8ελεις να περασω να σε παρω?

- ναι ρε αγαπη αλλα τι κανεις εδω?

- ηρ8α σε ενα μαγαζι με οργανα γυμνασιτκης να παρω το ταουερ τουρμπο χζμ μοντελο εκγυμνασης

- αχα...και ποσο κανει ρε μαναρακι?

- μολις 142 ευρω! ευκαιρεια!

οπως κατανοειτε...εχω ηδη 2 παιδια...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χμ...γιατι δεν κανω κι άλλο παιδι, η εξηγηση. τηλεφωνο τωρα ο αντρασ μου

- αγαπη αγαπη ειμαι κοντα σου 8ελεις να περασω να σε παρω?

- ναι ρε αγαπη αλλα τι κανεις εδω?

- ηρ8α σε ενα μαγαζι με οργανα γυμνασιτκης να παρω το ταουερ τουρμπο χζμ μοντελο εκγυμνασης

- αχα...και ποσο κανει ρε μαναρακι?

- μολις 142 ευρω! ευκαιρεια!

οπως κατανοειτε...εχω ηδη 2 παιδια...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μια και το συνεχίζετε βλέπω, λύστε μου κι εμένα μια απορία: όταν διαχωρίζουμε τα παιδιά που θήλασαν από αυτά που δεν θήλασαν, σε τι χρονικά όρια τοποθετούμε τη διάκριση? Ποια είναι τα παιδιά που δεν θήλασαν? Που δεν θήλασαν ούτε στο μαιευτήριο? Μέχρι να σαραντίσουν? Από πόσο διάστημα και πάνω "πιάνεται" ο θηλασμός?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...