Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε Κιουλτάκι μου... μιλάει η μελέτη για διαφορές της τάξης του 0,5%... Τώρα σοβαρά δηλαδή; Το θεωρείς σοβαρό αυτό;

πολύ σημαντικό ποσοστό για μένα! και πολύ σοβαρό εννοείται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.pnas.org/content/104/47/18860/T1.expansion.html

Εδώ είναι οι διαφορές που επεσήμαναν στις δύο διαφορετικές ομάδες...

Δηλαδή πραγματικά αν η Κωνσταντίνα έχει 98% δείκτη νοημοσύνης έναντι της Ζωής που θα έχει 101% δείκτη νοημοσύνης ε δεν θα κάτσω να πεθάνω κιόλας!

καλά εντάξει την έχασες την μπάλα φιλενάδα! ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο....μην παραφράζεις έτσι??????

Έκανα και εντιτ διάβασέ το!

Και μην τσαντίζεσαι που το προσωποιώ! Το κάνω για να καταλάβεις πως είναι πραγματικά ασήμαντη η διαφορά!

η κουλτε νομιζω οτι εννοει πως καμια φορά η διαφορα μεταξυ ενος εξυπνου και μη εξυπνου παιδιιου μπορει να παιζει στο 0,5%...δλδ ενα τοσο μικρο ποσοστο να ειναι η λεπτη γραμμη μεταξυ αυτων των δυο καταστασεων

dZJip3.png

Έκανα και εντιτ διάβασέ το!

Και μην τσαντίζεσαι που το προσωποιώ! Το κάνω για να καταλάβεις πως είναι πραγματικά ασήμαντη η διαφορά!

για μένα είναι πολύ σημαντική πάντως! και πολύ σοβαρή..αν για σένα δεν είναι δικαιωμά σου....

κριμα πάντως

Διαφημίσεις

η κουλτε νομιζω οτι εννοει πως καμια φορά η διαφορα μεταξυ ενος εξυπνου και μη εξυπνου παιδιιου μπορει να παιζει στο 0,5%...δλδ ενα τοσο μικρο ποσοστο να ειναι η λεπτη γραμμη μεταξυ αυτων των δυο καταστασεων

όχι δεν εννοώ αυτό!

εννοώ ότι αν αναπτυχθεί ο εγκέφαλος του 0,5 % περισσότερο είναι πολύ σημαντικό για μένα!

αυτό μόνο χωρίς καμμιά σύγκριση!!!!!!

όχι δεν εννοώ αυτό!

εννοώ ότι αν αναπτυχθεί ο εγκέφαλος του 0,5 % περισσότερο είναι πολύ σημαντικό για μένα!

αυτό μόνο χωρίς καμμιά σύγκριση!!!!!!

ΤΟ ΙQ 98,3 με το IQ 100,3 δεν σημαίνει ανάπτυξη του εγκεφάλου κατά 0,5%!

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, δεν ξερω αν με θυμάται η Κική, αν δεν με θυμάται θα με δει σύντομα!

40 ημερών είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, 13 δηλαδή. Από τότε είμαι σταθερή στα προ εγκυμοσύνης κιλά, και γενικά θεωρούμαι αδύνατη!

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αλλά η αγαπημένη μου σύμβουλος της λα λέτσε, η Νατάσα Καψάλη, είναι πολύ πολύ γλυκός και ήπιος άνθρωπος (αγαπώ λέμε)

Προσυπογράφω ότι είναι σούπερ αδύνατη! Φυσικά σε θυμάμαι!

Εννοώ, ότι δε λέω άλλα μπροστά στην Αγλαία πχ και άλλα από πίσω, ότι είναι να πω το λέω και μπροστά και πίσω, το ίδιο.

Τώρα, αν Νατάσα λένε την κοπέλα με το κοντό μαλλί που είχε μαζί της ένα αγοράκι, είναι πραγματικά γλυκύτατη.

Μία δε μου άρεσε τότε, που, σε συζήτηση για μανούλα που αφήνει τα παιδιά για ταξίδι, είπε τι μάνα είναι αυτή που αφήνει τα παιδιά, τι τα έκανε τότε...στην αρχή είπα να τη δείρω...μετά είπα...τόσα ξέρει τόσα λέει!

Wktmp2.png

qIogp3.png

α τι καλα στινα! να τα γνωρισουμε και να παντρευτουν να κανουν μικρες ευφυίες! μπυαχαχαχαχαχαχαχαχ

αμα τα θηλάσουν κι όλας εκεί να δεις!!! Θα τρέχουν τα μυαλά από παντου!!!

αντι να ειστε ετοιμες να τσακωθειτε δεν ασχοληστε καλύτερα με τα ερε8ισματα που δινουμε στα παιδια μας προκειμενου να ντιβελοπαρουν τις ικανοτητες τους και να γινουν καλύτερα....λεω εγώ τώρα η ασχετη?

dZJip3.png

αμα τα θηλάσουν κι όλας εκεί να δεις!!! Θα τρέχουν τα μυαλά από παντου!!!

η πουκι αποκλειετε να θηλασει.. 8α ειναι πολύ απασχολημενη με την συμπαντική 8εωρία των χορδών και την αναπτυξη τεχνητης νοημοσυνης!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...