Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θήλασα Μάρα!!! Απλά λίγο, 3μήνες σχεδον...μπουουουου

Δλδ τα παιδιά που δεν θήλασαν πολύ είναι λιγότερο έξυπνα από άλλα που θήλασαν περισσότερο? Μη λέτε τέτοια

Ναι Νίτσα αυτό προσπαθούν να πείσουν! Οι οποίες μελέτες όμως δεν λαμβάνουν υπόψη τους πολλά άλλα δεδομένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νιτσα...οποιος και για αστειο μου πει οτι η πουκι δεν ειναι εξυπνη ή λιγότερο έξυπνη επειδη δεν θήλασε πολύ απλά του έχω σπάσει τα γονατα και του εχω κάψει το αμάξι... με άνεση

μαζί σου!κι εγώ το ίδιο θα κάνω σε όποιον μου πει το ίδιο για το δικό μου!

To αγγλικό άρθρο που βρήκες εσύ είναι του 2007! Η μελέτη που επικαλείται η τύπισσα δεν γράφει πουθενά τέτοιο πράγμα!

ρε πουλάκι δεν λέω για την τύπισσα δεν με ενδιαφέρει!

λέω ότι υψηλο IQ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ εχουν μια κάποια σχέση! όχι την μοναδική όμως!!!

είτει η μελέτη είναι του 2007 ή του 2017!

Η μόνη ατασθαλία που έκανα είναι ότι μέχρι τον 4ο-5ο μήνα έτρωγα το πρωί μια τυροπιτούλα ή κανενα σαντουιτσάκι.

Μεσημεριανό έτρωγα κανονικά φαγητά αλλά πιο μεγάλες μερίδες και μέχρι το βράδυ τσιμπουσα ως συνήθως. Με το που με έκραξε ο γιατρός κόπηκαν οι τυρόπιτες και τα λοιπά σκατολοϊδια και το βραδυ έτρωγα φρουτακια...Μόλις άκουσε για φρούτα ο γιατρός χοροπήδαγε από την χαρά του

Θήλασα Μάρα!!! Απλά λίγο, 3μήνες σχεδον...μπουουουου

Δλδ τα παιδιά που δεν θήλασαν πολύ είναι λιγότερο έξυπνα από άλλα που θήλασαν περισσότερο? Μη λέτε τέτοια

Νιτσα διάβασε το άρθρο για να καταλάβεις...ποτέ δεν είπε κανείς το αντίθετο!

http://www.pnas.org/gca?allch=&submit=Go&gca=pnas%3B104%2F47%2F18860

Διαφημίσεις

μαζί σου!κι εγώ το ίδιο θα κάνω σε όποιον μου πει το ίδιο για το δικό μου!

εμένα δηλαδή ο γιός θα είναι εγκέφαλος!!! θήλασε 6 μήνες έχει και δυνατά γονίδια!! Τον βλέπω στη ΝΑΣΑ!!

εγω πάντως με τον θηλασμό δεν πέφτει γραμμάριο....κολησε οεο

Στην αρχή έχασα κάποια μαζεμένα αλλά μετά τπτ

1-2 το πολύ

Και δεν τρώω και τηγανιτά, τυριά,ετοιμες τροφές, πολύ ζάχαρη, σάλτσες..

Σε εμένα δεν δουλεύει το σύστημα θηλασμός - χάνω κιλά.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Βρε Κιουλτάκι μου... μιλάει η μελέτη για διαφορές της τάξης του 0,5%... Τώρα σοβαρά δηλαδή; Το θεωρείς σοβαρό αυτό;

palandin.. ελαμπορειτ λιγο στο ζητημα των παιδιων που δεν θηλάζουν σωστά γιατι εχω την εξης απορία: πώς δεν θηλάζει σωστά αφου με το που το βάζεις στο στήθος... σφυριζει κλέφτικα και αδιάφορα? ενοοώ αρνειτε να ερ8ει σε επαφη με την θηλή

Υπάρχουν μωρά που πιάνουν την θηλή, αλλά δεν θηλάζουν σωστά (δεν κάνουν σωστές θηλαστικές κινήσεις) με αποτέλεσμα να μην τρέφονται σωστά.

Υπάρχουν νεογέννητα που αρνούνται να πιάσουν το στήθος, ή κλαίνε στο στήθος ή δαγκώνουν το στήθος. Πολλά από αυτά είδαν θεαματική βελτίωση με οστεοπαθητική (υπάρχουν στο φόρουμ περιπτώσεις). Κάποιες περιπτώσεις είναι ανεξήγητες. Περισσότερα δεν ξέρω, ένας πιστοποιημενος σύμβουλος ίσως μπορούσε να βοηθήσει, από κοντά

Διαφημίσεις

καλε παλαντιν την ερωτηξη μου την ειδες?

και σε οτι αφορα στο αι κιου το εχω ξαναπει: ολα ιεναι θεμα περιβαλλοντος.. βαλε ενα παιδακι που θηλαζει νυχθημερον για 2 χρονια σε ενα λευκο δωματιο....ε ζαβο 8α γινει...

dZJip3.png

http://www.pnas.org/content/104/47/18860/T1.expansion.html

Εδώ είναι οι διαφορές που επεσήμαναν στις δύο διαφορετικές ομάδες...

Δηλαδή πραγματικά αν η Κωνσταντίνα έχει 98% δείκτη νοημοσύνης έναντι της Ζωής που θα έχει 101% δείκτη νοημοσύνης ε δεν θα κάτσω να πεθάνω κιόλας!

Εν τω μεταξύ όσο μεγαλώνει η διαφορά των εξετασθέντων περιπτώσεων αυξάνει και η διαφορά! Δηλαδή αν τα παιδιά που θήλασαν είναι παραπάνω από τα παιδιά που δεν θήλασαν αυξάνει το ποσοστό διαφοράς τους... Ενώ στην τρίτη στήλη που είναι μικρότερη η διαφορά είναι μικρότερη και η ποσοστιαία διαφορά του IQ!

εγω πάντως με τον θηλασμό δεν πέφτει γραμμάριο....κολησε οεο

Στην αρχή έχασα κάποια μαζεμένα αλλά μετά τπτ

1-2 το πολύ

Και δεν τρώω και τηγανιτά, τυριά,ετοιμες τροφές, πολύ ζάχαρη, σάλτσες..

Σε εμένα δεν δουλεύει το σύστημα θηλασμός - χάνω κιλά.

μου είχαν πει κάποιες άλλες κοπέλες που θήλαζαν αρκετό καιρό ότι στη αρχή χάνεις μαζεμένα αλλά μετά σταματάς και αρχίζεις να ξαναχάνεις μετά το θηλασμό.... εγώ πάντως έχασα κάποιους πόντους αλλά κιλά τίποτα...τα τελευταία 9 κόλλησαν και δεν φευγουν

32? :shock::shock::shock::shock: ο γιατρός σου τι σου είχε πει? ο δικός μου κάποια στιγμή μου έβαλε χέρι, έκοψα το φαι αλλά τζιφος, πήρα κάμποσα

Τι ύψος έχεις?

Εμένα μου είχε πει ο γυναικολόγος ότι πλέον δεν ισχύει το κλασσικό 12 κιλά στην εγκυμοσύνη.Κι έβαλα 25:mrgreen:.

Εγώ πάντως, στην πρόσφατη ομιλία της, είδα αρκετές μαμάδες με μεγάλα πλέον παιδάκια να την ευχαριστούν πολύ συγκινημένες για την βοήθεια που τους έχει προσφέρει

Το fenugreek (τριγωνέλλα) είναι το μυρωδικό του παστουρμά, και βρωμάει παστουρμά! Το έχει αναφέρει πάρα πολλές φορές, και υπάρχει θρεντ ειδικό για τα συμπληρώματα αυξησης γάλακτος που το λέει κι εκεί

όχι, το ήθελα από έγκυος, από όταν διάβαζα τα βιβλία της. Αλλά τελικά πήγαμε σε έναν οικογενειακό φίλο που ήταν και πολύ κοντά μας. Μέχρι που έσπασαν τα νεύρα μου, είχαμε τις γνωστές διαφωνίες περί θηλασμού, και επιπλέον μου είπε ότι είμαι ανεύθυνη επειδή ήθελα να καθυστερήσω 1 χρόνο τα εμβόλια, οπότε την έκανα με ελαφρά

μα δεν είναι επαγγελματίας! το κάνει εντελώς αφιλοκερδώς. Όποιος θέλει υποστήριξη από επαγγελματία, υπάρχουν και αυτοί, απλά πρέπει να τους πληρώσεις:-P

Τις διαφωνίες μου για την Αγλαία τις έχω ξαναπεί...όπως και το ότι αν ήταν διαφορετική θα έχεραι (το σκότωσα?) περισσότερης εκτίμησης από περισσότερο κόσμο. Για το αφιλοκερδώς, μην παίρνεις όρκο...για κανέναν...

Για το φενουγκρικ τη ρώτησα όταν μου έστειλε μέηλ να κατεβάσω τα ποστ για την Πατσούρου, δε μπορούσε να μου το διευκρινίσει?Μπορούσε να στείλει ολόκληρα κατεβατά για την Πατσούρου, κι όχι μια απλή διευκρίνηση?

Να σε ρωτήσω κάτι? Μιας και είσαι συζητήσιμη. Γιατί και πως αποφάσισες να μην εμβολιάσεις τη Σοφία? Να τα καθυστερήσεις όπως λες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...