Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ίσως η συντάκτρια έκανε μια μίξη των δύο...τι να πω

Η συντάκτρια ξεκινάει το κείμενο:

Ο θηλασμός «τρέφει» έξυπνα παιδιά, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Ντάραμ ανακάλυψαν άμεση σύνδεση μεταξύ του μεγέθους του εγκεφάλου των θηλαστικών – συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων – και του χρόνου που έχουν θηλάσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

palandin.. ελαμπορειτ λιγο στο ζητημα των παιδιων που δεν θηλάζουν σωστά γιατι εχω την εξης απορία: πώς δεν θηλάζει σωστά αφου με το που το βάζεις στο στήθος... σφυριζει κλέφτικα και αδιάφορα? ενοοώ αρνειτε να ερ8ει σε επαφη με την θηλή

dZJip3.png

1,78 μαλι.. ο γιατροσ μου απλά σηκωσε τα χέρια ψηλά απο τον 4ο μηνα...εβγαλα το αχτι μου ώς ε΄γκυος με το φαγητό... απο την στηγμη που δεν εκανα ουτε ζαχαρα ουτε χοληστερίνες και ολες μου οι εξετασεις ηταν πάντα τζετ με άφησε στην ησυχια μου

1,78? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: αει απο κει μαρή :D:D:D

1,62 εγώ...

Διαφημίσεις

Πως το καταφέρατε αυτό ρε κορίτσια?

Μάρα 32??? πως γίνεται αυτό? Στίνα 27?

ΑΝΕΤΑ! ΑΠΛΆ...ΑΦΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΕΝΤΑΡ! αν και εριξα και κατι ξεγυρισμενα ψαρικά... 3 φορεσ την εβδομάδα ψάρια και τις υπολοιπες μέρες...τορτελινια καρμπονάρα, μπιφτεκια, λαδομπουκια σε σαλάτες, τυρόπιτες, τάρτες...

dZJip3.png

αερικο...το 8εμα ειναι οτι τετοια μλκιασμενα και ασχετα αρ8ρα γινονται πολλές φορές.. σημαια διαφορων μουτζαχεντιν των 8ηλασμπος νο ματερ γουατ.. και αντε μετα να εξηγησεις τι λεει το κειμενο κπλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

O ίδιος όμως ο μελετητής γράφει:

«Αυτό που δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι εάν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συστατικό στο μητρικό γάλα που βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά εάν το ξένο γάλα δεν αποτελεί επαρκές υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος».

νιτσα...οποιος και για αστειο μου πει οτι η πουκι δεν ειναι εξυπνη ή λιγότερο έξυπνη επειδη δεν θήλασε πολύ απλά του έχω σπάσει τα γονατα και του εχω κάψει το αμάξι... με άνεση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι και το αγγλικο άρθρο γράφει αυτό!

Moderation of breastfeeding effects on the IQ by genetic variation in fatty acid metabolism

To αγγλικό άρθρο που βρήκες εσύ είναι του 2007! Η μελέτη που επικαλείται η τύπισσα δεν γράφει πουθενά τέτοιο πράγμα!

Η αδελφή μου, ας πούμε, έτρωγε τον αγλέωρα και θήλασε αποκλειστικά 8μήνες..Αλλά πήγε και 85κιλά, δεν το πρόσεξε..Υπάρχουν κι άλλες που χάνουν με το θηλασμό αλλά γνωρίζω κ πολλές που έχουν ξεφύγει!

Λιθοβολήστε με...

Λοιπόν, δεν ξερω αν με θυμάται η Κική, αν δεν με θυμάται θα με δει σύντομα!

40 ημερών είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, 13 δηλαδή. Από τότε είμαι σταθερή στα προ εγκυμοσύνης κιλά, και γενικά θεωρούμαι αδύνατη!

Και επιπλέον, είναι εδώ η Παλ;) Ποτέ δε θα μου άρεζε να λένε ότι λέω άλλα πριν, άλλα μετά, άλλα μπροστά. Τα λέω λοιπόν για να δει ότι τα ίδια λέω παντού:tongue:

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αλλά η αγαπημένη μου σύμβουλος της λα λέτσε, η Νατάσα Καψάλη, είναι πολύ πολύ γλυκός και ήπιος άνθρωπος (αγαπώ λέμε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...