Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αυτό.. το έχουμε αναλύσει στο φόρουμ... είναι άλλη συζήτηση... και δεν είναι το άρθρο που επικαλείται η συντάκτρια του Βήματος (ο θεός να την κάνει)

Δεν ξέρω τι έχετε βάλει στο φόρουμ...και εγώ δεν αναφέρομαι στο Βήμα στο άρθρο του επιστημονικού περιοδικού αναφέρομαι...

ίσως η συντάκτρια έκανε μια μίξη των δύο...τι να πω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σπέρες!!!τι κάνετε τσούπρες??? Όλα καλά??? Πως ανοίξαμε το θέμα θηλασμού απο δώ?? ε? Για παραπέμψτε με κι εμένα δίπλα να δώ που αναφέρεστε......

Η Νίτσα που είναι... εγώ γιατί δεν είμαι μέλος στο κλάμπ του φατσοβιβλιου ε? ΕΕΕΕΕ???????

xAAAAAAAAAAAAAA

Τι λες μαρή???? σε έβαλα και στην ομάδα του parents...

Αλλά έχω θέμα με την Κικίτσα και τη Φαίη διότι το φατσοβιβλίο μαμακίζεται...δεν με αφήνει να τις προσθέσω και δεν καταλαβαίνω γιατί..

Κορίτσια θα δείτε την ομάδα στα αριστερά! Προσπαθήστε μήπως κάνετε request:-(

Μαρή Μάλι, διάβασες τι έγραψα?:tongue:

Ναι βρε, τώρα το έγραψες, δεν το έγραψες τότε :tongue::tongue::tongue:

Όμως είμαι σίγουρη ότι πείναγε...

Σύγχυση θηλών δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάθουν, αλλά και να πάθουν μπορούν να την ξεπεράσουν

xAAAAAAAAAAAAAA

Τι λες μαρή???? σε έβαλα και στην ομάδα του parents...

Αλλά έχω θέμα με την Κικίτσα και τη Φαίη διότι το φατσοβιβλίο μαμακίζεται...δεν με αφήνει να τις προσθέσω και δεν καταλαβαίνω γιατί..

Κορίτσια θα δείτε την ομάδα στα αριστερά! Προσπαθήστε μήπως κάνετε request:-(

ναι με έβαλες το είδα αλλά μετά που εξέφρασα το παράπονο μου :mad: :-x

κακό τάιμινγ αγάπη , όλα καλά τώρα θα τα λέμε και απο εκεί!!! Κική εμείς είμαστε φίλες στο φατσοβιβλιο??

Διαφημίσεις

ποια 17 κιλά ρε μαλι? 32 πήρα λέμε! και ΟΛΑ στην κοιλια και τα πιο πολλά υγρά... μιλάμε μου σπασαν τα νερα και εκανα το ιασω ποτανα!

32? :shock::shock::shock::shock: ο γιατρός σου τι σου είχε πει? ο δικός μου κάποια στιγμή μου έβαλε χέρι, έκοψα το φαι αλλά τζιφος, πήρα κάμποσα

Τι ύψος έχεις?

νιτσα σε λι8οβολώ..οχι γιατι δεν 8ηλασες αλλά επειδη εχασες τα κιλά γρηγορα! εγω παω με ρυιθμους χελώνας... σε λι8οβολώ λοιπον η χοντρή! :P

Ναι σιγά... Μην νομίζεις ότι είμαι κι εγώ κανα μοντέλο...64κιλά παρακαλώ! Απλά στις εγκυμοσύνες έπαιρνα και πρηζόμουν κιόλας..Θέλω να χάσω 4ακόμη για να έρθω εκεί που ήμουν προ γάμου!

Καλά το τι τράβηξα τότε δε λέγεται... Κόντεψαν να με φάνε που δεν έτρωγα παχυντικά για να έχω γάλα..μακακίες!!!! ουουουο μπόλικες!

Μου έλεγαν να τρώω ζαχαρούχα, σούπες, βούτυρο κλπ κλπ κλπ διότι με τα φρούτα και τα ψητά τι να βγάλεις! Φυσικά η αδελφούλα μου τα ακολουθούσε κ τα κατάφερε αλλά δεν μπορεί να επανέλθει με την καμία:-(

Καλησπέρα!

τρέχουμε κι εμείς για τη βάφτιση κι έχω ψιλοφρικάρει με τα βαφτιστικά!ΔΕ θέλω να βάλει γραβατούλα ο γιός μου λέμε!

καμιά ιδέα για δώρο νονάς? είναι 17 χρονών κοριτσάκι

νίτσα πως μπορώ να μπω κι εγώ στην ομάδα?

κακό τάιμινγ αγάπη , όλα καλά τώρα θα τα λέμε και απο εκεί!!! Κική εμείς είμαστε φίλες στο φατσοβιβλιο??

Τσου! Κάνε με αντ και στην ομάδα γιατί δεν τη βρίσκω λέμε:P

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Και μιας και είπες για τις 3 ώρες...θυμαμαι ότι είχα δει σε μερικά σαιτ ότι δεν πρεπει να τρώνε συχνότερα από 2ωρο (περιπου αν θυμαμαι καλά) γιατί δεν προλαβαινουν να χωνεψουν. Ισχύει αυτό?

αυτό ισχύει για το ξένο γάλα.

το μητρικό είναι πολύ εύπεπτο, η Σοφία μέχρι 40 ημερών έτρωγε κάθε 45 λεπτά ακριβώς!!! Ο θηλασμός πρέπει να είναι ανεμπόδιστος, αν θες να κάνεις αποκλειστικό.

Εγώ προσπωπικά, το έχω ξαναπεί, πιστεύω στη μίξη, γιατρός+παλιές μαμάδες+ένστικτο+πληροφόρηση, ο καθένας τα φιλτράρει βάσει του γίγνεσθαι του προσωπικού.

Συμφωνώ!

Εγώ προσωπικά, θεωρώ, για λόγους που έχω ξανααναφέρει ότι η Αγλαία σαμποτάρει το θηλασμό, πρώτον γιατί είναι αγενής, δεύτερον γιατί βοηθάει επιλεκτικά, τρίτον γιατί δε βλέπει λίγο παραπέρα από τη μύτη της.

Εγώ πάντως, στην πρόσφατη ομιλία της, είδα αρκετές μαμάδες με μεγάλα πλέον παιδάκια να την ευχαριστούν πολύ συγκινημένες για την βοήθεια που τους έχει προσφέρει

Εμένα δε με βοήθησε. Την είχα ρωτήσει για τα φενουγκρικ, και μου έδωσε απλά οδηγίες πως να τα παίρνω. Δε μου είπε ότι βρωμάνε, και το παιδί μου αναγούλιαζε με το γάλα μου εξαιτίας αυτού. Το γιατί δεν το έκανε, δε χρειάζεται να το πω.

Το fenugreek (τριγωνέλλα) είναι το μυρωδικό του παστουρμά, και βρωμάει παστουρμά! Το έχει αναφέρει πάρα πολλές φορές, και υπάρχει θρεντ ειδικό για τα συμπληρώματα αυξησης γάλακτος που το λέει κι εκεί

Παλ, να σε ρωτήσω κάτι? Η Αγλαία σε προέτρεψε να πας στην Πατσούρου?

όχι, το ήθελα από έγκυος, από όταν διάβαζα τα βιβλία της. Αλλά τελικά πήγαμε σε έναν οικογενειακό φίλο που ήταν και πολύ κοντά μας. Μέχρι που έσπασαν τα νεύρα μου, είχαμε τις γνωστές διαφωνίες περί θηλασμού, και επιπλέον μου είπε ότι είμαι ανεύθυνη επειδή ήθελα να καθυστερήσω 1 χρόνο τα εμβόλια, οπότε την έκανα με ελαφρά

φαε να γινεις χοντρη! (ατακα μαμαδισια :P)

εγω το βρηκα πολύ υποστηρικτικο΄πάντως για την ψυχολογία μου που ειχε πεσει στα τάρταρα γιατι ακομη και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε

δεν έχω ανάγκη!! δεν παχαίνω!

υπάρχει ένα ποσοστό παιδιών που δεν θηλάζουν με σωστό τρόπο, δεν κάνουν σωστές θηλαστικές κινήσεις και δεν πίνουν γάλα στο στήθος, οπότε χάνουν το ενδιαφέρον τους. Με το μπιμπερό οι κινήσεις είναι πολύ διαφορετικές. Αυτά τα μωρά χρειάζονται υποστήριξη και παρακολούθηση από ειδικό

για μενα και το λέω μετα γνώσεως ειναι μια άκρως επικίνδυνη ντεμι-επαγγελματίας υγείας

μα δεν είναι επαγγελματίας! το κάνει εντελώς αφιλοκερδώς. Όποιος θέλει υποστήριξη από επαγγελματία, υπάρχουν και αυτοί, απλά πρέπει να τους πληρώσεις:-P

1,78 μαλι.. ο γιατροσ μου απλά σηκωσε τα χέρια ψηλά απο τον 4ο μηνα...εβγαλα το αχτι μου ώς ε΄γκυος με το φαγητό... απο την στηγμη που δεν εκανα ουτε ζαχαρα ουτε χοληστερίνες και ολες μου οι εξετασεις ηταν πάντα τζετ με άφησε στην ησυχια μου

dZJip3.png

Μην είσαι παραπονιάρα! Όσο εσύ παραπονιόσουν εγώ ήμουν εκεί μέσα και πάλευα να σε τοποθετήσω στην ομάδα:tongue::tongue::tongue:

Άσε που δεν έχω νετ στο σπίτι και τι θα κάνω που ο αντρούλης μου θα γυρίσει αργά σήμερα? και τα παιδιά μου κοιμούνται νωρίς...αααααααχχχ

ποια 17 κιλά ρε μαλι? 32 πήρα λέμε! και ΟΛΑ στην κοιλια και τα πιο πολλά υγρά... μιλάμε μου σπασαν τα νερα και εκανα το ιασω ποτανα!

χοχοχο κι εγώ 27!!! κι εγώ πολλά υγρά! Αφου σπάσαν τα νερά και έτρεχαν μέχρι που με έβαλαν στο χειρουργείο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...