Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

λολ κικι! αντε τώρα να εξηγησεις οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το παιδί σου οταν γεννηθηκε και το πηρες αγκαλιά και το έβαλες στο στήθος όπως έπρεπε να κάνεις απλά γυρισε απο την άλλη... και οτι δεν ασχοληθηκε ΠΟΤΕ με την θηλή σου οσο και αν προσπάθησες... αμα της το ελεγα το πολύ πολύ να μου εβγαζε οτι εχω... κάτι... ανικανποτητα πχ? ε εκει 8α γινομασταν κώλος

Σε αυτό, από ότι έχω διαβάσει φταίει η σύγχυση θηλών. Υπάρχουν μητέρες που ζητάνε αποκλειστικό από την πρώτη ώρα. Εγώ κ@λ@νω δε θα το έκανα.

Να σε ρωτήσω όμως κάτι ρε Μάρα. Αν της το έλεγες, της όποιας Αγλαίας, και σου έλεγε δεν πειράζει, μην ανησυχείς θα τα καταφέρεις, έλα μαζί να δούμε πως θα το λύσουμε, ας θηλάσουμε σήμερα κι αύριο βλέπουμε, δε θα την έβλεπες αλλιώς? Να άκουγες και ένα μπράβο!Και αυτό που κατάφερες είναι μεγάλο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σπέρες!!!τι κάνετε τσούπρες??? Όλα καλά??? Πως ανοίξαμε το θέμα θηλασμού απο δώ?? ε? Για παραπέμψτε με κι εμένα δίπλα να δώ που αναφέρεστε......

Η Νίτσα που είναι... εγώ γιατί δεν είμαι μέλος στο κλάμπ του φατσοβιβλιου ε? ΕΕΕΕΕ???????

Ααααα!!!! Ξέχασα το κυριότερο σχετικά με τους γιατρούς...στο φόρουμ γραφτηκα όταν διαβασα μια κοπέλα να ψαχνει παιδίατρο στην περιοχή μου...και φυσικά της ειπα σε ποιόν να ΜΗΝ πάει...χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

Κόρες... έλεος με τον θηλασμό και την Αγλαΐα! Κική... εσύ φταις! Εσύ το άρχισες πάλι :P άντε τα έχουμε πει τα ίδια 500 φορές :P

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρή, εσύ δε έβαλες το άρθρο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

σιγά ρε μην το αφήνουμε και πεινασμένο το παιδί! χαχα, ελεος δλδ!

Όταν εκεί που χόρταινε άρχισε να πεινάει και να θέλει συνέχεια στηθος, ένας από τους λόγους που έδωσα συμπληρωμα ήταν κ αυτός :oops:

νιτσα σε λι8οβολώ..οχι γιατι δεν 8ηλασες αλλά επειδη εχασες τα κιλά γρηγορα! εγω παω με ρυιθμους χελώνας... σε λι8οβολώ λοιπον η χοντρή! :P

αχ μη συζητάτε για κιλά , δεν το αντέχω.... μου έχουν μείνει 9 και δεν ξεκολάνε ... αστε που τώρα με τη νηστεία εχω πλακωθεί στις πατάτες...

Σε αυτό, από ότι έχω διαβάσει φταίει η σύγχυση θηλών. Υπάρχουν μητέρες που ζητάνε αποκλειστικό από την πρώτη ώρα. Εγώ κ@λ@νω δε θα το έκανα.

Να σε ρωτήσω όμως κάτι ρε Μάρα. Αν της το έλεγες, της όποιας Αγλαίας, και σου έλεγε δεν πειράζει, μην ανησυχείς θα τα καταφέρεις, έλα μαζί να δούμε πως θα το λύσουμε, ας θηλάσουμε σήμερα κι αύριο βλέπουμε, δε θα την έβλεπες αλλιώς? Να άκουγες και ένα μπράβο!Και αυτό που κατάφερες είναι μεγάλο!

apokleistiko ζητησα η έρμη... 3 μαιες και η προισταμενη πάνω απο το κεφάλι μου..και ελα μαρακι να δοκιμασουμε αυτό, ελα μαρακι να δοκιμάσουμε και το άλλο...δεν εχω παραπονο απο καμια κοπελα στο Ιασώ... κλαιγαμε παρέα ενα πράγμα... εμεινε νηστικια η πουκι 2 μερες...γκάνιαζε και εγώ εκει να προσπαθώ.. ε μετα δεν αντεξα.. πηγα στην προισταμενη και της λέω ζαφειρία φέρε μου γάλα και ενα θηλαστρο.. μου λέει εισαι σιγουρη? της λεω ναι... και ετσι ισιωσα και εγώ.. αλλα ναι αν μου έλεγε η χ συμβουλος "προσπάθσηες όσο μπορουσες, όλα καλά και μην σκας" ναι 8α ειχα άλλη ψυχολογία ή τουλάχιστον δ4εν 8α ημουνα 1 μηνα με την εντυπωση οτι φαρμάκωσα το παιδί μου!

dZJip3.png

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρή, εσύ δε έβαλες το άρθρο?

Δεν ανέφερα πουθενά το θέμα θηλασμού όμως! Η παραπληροφόρηση του άρθρου ήταν το θέμα μου! Που άλλα λέει η μελέτη και άλλα γράφει το άρθρο! Το πως κατάφερες να μιλάς πάλι για την Αγλαΐα αδυνατώ να το παρακολουθήσω :P :p :P

Διαφημίσεις

Δεν ανέφερα πουθενά το θέμα θηλασμού όμως! Η παραπληροφόρηση του άρθρου ήταν το θέμα μου! Που άλλα λέει η μελέτη και άλλα γράφει το άρθρο! Το πως κατάφερες να μιλάς πάλι για την Αγλαΐα αδυνατώ να το παρακολουθήσω :P :p :P

πάντως το άρθρο που παρέθεσα εγώ αερικάκι γράφει ξεκάθαρα για το ΙQ

Όταν εκεί που χόρταινε άρχισε να πεινάει και να θέλει συνέχεια στηθος, ένας από τους λόγους που έδωσα συμπληρωμα ήταν κ αυτός :oops:

Μαρή Μάλι, διάβασες τι έγραψα?:tongue:

Αερικό...πως το είπε η Σέβη...α, ναι τους καημούς μας λέμε...γι αυτό θα ήθελα να γίνω σύμβουλος θηλασμού, ή έστω να μπορώ να γράψω δίπλα στο θέμα θηλασμός...όμως επειδή εγώ δε θα ήμουν αφοριστική, αλλά υποστηρικτική...θα με έτρωγαν στη γωνία:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

πάντως το άρθρο που παρέθεσα εγώ αερικάκι γράφει ξεκάθαρα για το ΙQ

Αυτό.. το έχουμε αναλύσει στο φόρουμ... είναι άλλη συζήτηση... και δεν είναι το άρθρο που επικαλείται η συντάκτρια του Βήματος (ο θεός να την κάνει)

Αερικό...πως το είπε η Σέβη...α, ναι τους καημούς μας λέμε...γι αυτό θα ήθελα να γίνω σύμβουλος θηλασμού, ή έστω να μπορώ να γράψω δίπλα στο θέμα θηλασμός...όμως επειδή εγώ δε θα ήμουν αφοριστική, αλλά υποστηρικτική...θα με έτρωγαν στη γωνία:tongue:

Και επιπλέον, είναι εδώ η Παλ;) Ποτέ δε θα μου άρεζε να λένε ότι λέω άλλα πριν, άλλα μετά, άλλα μπροστά. Τα λέω λοιπόν για να δει ότι τα ίδια λέω παντού:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...