Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

loipon Η εγκυος κουμπάρα μου αποφασισε πως 8ελει αυτο http://www.watch-jewelry.gr/product.asp?catid=826 για τη μικρη... ε νταξ... μωρε δεν μαμιεται... τουλαχιστον δεν εχει τον εσταυρωμενο πάνω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω καταλάβει ότι κανείς παιδίατρος δε γνωρίζει πως να στηρίξει το θηλασμό, όχι απαραίτητα γιατί τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές, αλλά γιατί...δε γνωρίζει! Πιο πολύ για το θηλασμό θα εμπιστέυόμουν την Αγλαία, παρά την παιδίατρό μου. Απλά η Αγλαία δεν έχει όρια...

Τώρα, επειδή αυτό που λες το είχα διαβάσει, προσωπικά μου είχε κακοφανεί πολύ να λέει μια θηλάζουσα σε μια εγκυούλα, ότι εάν αμφισβητείς την Αγλαία δε θα καταφέρεις να θηλάσεις...το βρήκα τε΄λείως άκυρο.

Και δεν έχω καταλάβει που διαφωνείς με την ιτσμε άνθρωπε...

Α, και μήπως έχεις καμμιά πληροφορία για την έιβον?:tongue:

Εγω δεν κατάλαβα οτι αν αμφισβητείς την Αγλαία δεν θα θηλάσεις.

Κατάλαβα οτι αν δεν κάτσεις να διαβάσεις και να ενημερωθείς γενικά δεν θα θηλάσεις, το οποίο το θεώρησα αναληθές τότε γιατι πίστευα πάνω απο όλα οτι είναι μια απόφαση και αν είσαι αποφασισμένος η φύση θα σε οδηγήσει χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις και πολλά.

Μετά όμως συνειδιτοποιήσα μετά απο όλα αυτά οτι είναι αλήθεια και είχε δίκιο. Αν δεν είχα διαβάσει καλά δεν θα θήλαζα μετά τα 40...

Ειπώθηκαν και άλλα για τα οποία δεν είπα την άποψη μου..

Διαφωνώ στο ότι λένε οι γιατροί είναι και το σωστό...ναι γίνεται να σου συστήνουν φάρμακα και να μην το έχουν ψάξει κάν, αλλά και να σου απαγορεύουν άλλα που να μπορείς να τα πάρεις, απλά δεν συμφωνώ οτι είναι όλοι έτσι.

Τώρα μιλούσα, δεν μπορούσα να την βρώ.

Λοιπόν είναι με ποσοστά επι των πωλήσεων.

Γράφεσε στο σαιτ τους, κάνεις αίτηση οτι θέλεις να γίνεις ντιλερ και έχεις κάποια ποσοστά έκπτωσης όταν αγοράζεις. Αν πιάσεις πχ τον στόχο τον επόμενο μήνα ανεβαίνει και το ποσοστό.

είσαι αρκετά φρεε δεν σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό.

Αφου κανεις την αίτηση επικοινωνούν μαζί σου και έρχονται για ενημέρωση υπογραφές κτλ..

Μου είπε αν θες να σου δώσει το τηλ αυτης που επικοινωνεί για τις πωλήσεις να σου συστήσει κάποιον στην Θεσ να έρθεις σε επαφή.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κικίτσα δεν είναι απόλυτο αυτό που λες για τους παιδιάτρους.. Και η δική μας τα "παίρνει" αλλά στο θέμα του θηλασμού είναι κάθετη..Το μόνο που με είχε συμβουλέψει, επειδή δεν έπαιρνε βάρος η μικρή, ήταν να δώσουμε συμπλήρωμα. Αλλά με παρότρυνε να θηλάσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Άσχετα που τα παράταγα γρήγορα!!!

Καταρχήν δε σε βρίσκω στο φατσοβιβλίο για φίλη,οεο!

Το ίδιο λέμε, μάλλον. Δεν ξέρουν να δίνουν σωστές οδηγίες για το θηλασμό. Και δεν ξέρουν πως να τον στηρίξουν. Κι εμένα με παρότρυνε να θηλάσω, αλλά δεν έσκασε κι ιδιαίτερα που τον έκοψα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

loipon Η εγκυος κουμπάρα μου αποφασισε πως 8ελει αυτο http://www.watch-jewelry.gr/product.asp?catid=826 για τη μικρη... ε νταξ... μωρε δεν μαμιεται... τουλαχιστον δεν εχει τον εσταυρωμενο πάνω

Μήπως να της επεσήμανες ότι τον σταυρό θα τον φοράει και στην εφηβεία και ενήλικη καλώς εχόντων των πραγμάτων; :S

h poyki? σταυρο? μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αμα συνεχισει να εχιε τον χαρακτηρα που εχει το πολύ πολύ να τον πουλησει :P ας παρει οτι 8ελει η γκαστρωμενη μου.. της εχω αδυναμια.. μην την συγχισω τωρα στην φαση που ειναι...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν δε σε βρίσκω στο φατσοβιβλίο για φίλη,οεο!

Το ίδιο λέμε, μάλλον. Δεν ξέρουν να δίνουν σωστές οδηγίες για το θηλασμό. Και δεν ξέρουν πως να τον στηρίξουν. Κι εμένα με παρότρυνε να θηλάσω, αλλά δεν έσκασε κι ιδιαίτερα που τον έκοψα.

Γιατί να σκάσει βρε? :P και εγώ όταν της είπα ότι θα τον κόψω με ρώτησε γιατί, της είπα δεν μπορώ άλλο, κουραστηκα κ ειπε ok...σιγα μην επέμενε, μάνα μου ειναι στην τελική?

Πάντως βρε κορίτσια πώς κατάφερναν τόσα χρόνια οι γυναίκες να θηλάσουν χωρίς συμβούλους?

Εγω δεν κατάλαβα οτι αν αμφισβητείς την Αγλαία δεν θα θηλάσεις.

Κατάλαβα οτι αν δεν κάτσεις να διαβάσεις και να ενημερωθείς γενικά δεν θα θηλάσεις, το οποίο το θεώρησα αναληθές τότε γιατι πίστευα πάνω απο όλα οτι είναι μια απόφαση και αν είσαι αποφασισμένος η φύση θα σε οδηγήσει χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις και πολλά.

Μετά όμως συνειδιτοποιήσα μετά απο όλα αυτά οτι είναι αλήθεια και είχε δίκιο. Αν δεν είχα διαβάσει καλά δεν θα θήλαζα μετά τα 40...

Ειπώθηκαν και άλλα για τα οποία δεν είπα την άποψη μου..

Διαφωνώ στο ότι λένε οι γιατροί είναι και το σωστό...ναι γίνεται να σου συστήνουν φάρμακα και να μην το έχουν ψάξει κάν, αλλά και να σου απαγορεύουν άλλα που να μπορείς να τα πάρεις, απλά δεν συμφωνώ οτι είναι όλοι έτσι.

Τώρα μιλούσα, δεν μπορούσα να την βρώ.

Λοιπόν είναι με ποσοστά επι των πωλήσεων.

Γράφεσε στο σαιτ τους, κάνεις αίτηση οτι θέλεις να γίνεις ντιλερ και έχεις κάποια ποσοστά έκπτωσης όταν αγοράζεις. Αν πιάσεις πχ τον στόχο τον επόμενο μήνα ανεβαίνει και το ποσοστό.

είσαι αρκετά φρεε δεν σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό.

Αφου κανεις την αίτηση επικοινωνούν μαζί σου και έρχονται για ενημέρωση υπογραφές κτλ..

Μου είπε αν θες να σου δώσει το τηλ αυτης που επικοινωνεί για τις πωλήσεις να σου συστήσει κάποιον στην Θεσ να έρθεις σε επαφή.

Εγώ αυτό κατάλαβα. Και συμφωνώ με αυτό που είπε, ότι αν δεν ενημερωθείς δε θα θηλάσεις, αλλά ο τρόπος και ο λόγος που ειπώθηκε σε μια έγκυο, ήταν λάθος, κατά την προσωπική μου εκτίμηση.

Δε θέλω να γίνω ντήλερ, είμαι ήδη(χοχοχοχο) απλά δεν έχω χρόνο να το πολυδουλέψω. Η θέση της διέυθύντριας πωλήσεων με ενδιαφέρει, που είναι υπαλληλική σχέση, μισθός δλδ κανονικά κάθε μήνα + ποσοστά επί των πωλήσεων και τέτοια. Που δίνει αμάξι+λαπτοπ της εταιρίας. Μου φαίνεται θα πάρω και ένα τηλ κατευθείαν την περιφερειακή διευθύντρια να ρωτήσω.

Μάρα γύρισες λοιπόν!!!!!!!!!!!!! Και συζητάτε για βάφτιση βλέπω!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Φαίη μου είσαι υπέροχη μαμά!

Σε ευχαριστω Σεβη μου αν και απεχω πολυ!!

Καλημερα αν και εγω ξυπνησα χαραματα με την αυγουλα μας φεραν το κρεβατι μας και ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Μαριος ξετρελαθηκε και σκαρφαλωνει πανω σαν ελουροειδες!!!!!!!

Το βραδυ θα δειξει πως θα παει αλλα δειχνει να ενθουσιαστηκε!!!!!!

Ολα θα πανε καλα! Με γεια το κρεβατακι σας και καλους υπνους!!

συμφωνώ!:cool:

καλημέρα σε όλες!

η δικιά μου χθες ξύπνησε στις 3.30 κ μέχρι τις 5 περίπου ήταν μέσα στο τσακίρ κέφι.

έπαιζε το "πού ει;" πού είναι δηλαδή.

καθόταν στον πωπώ της κ με ύφος έριχνεε την πιπίλα μακριά στο πάπλωμα κ μετά έκανε πως την ψάχνει γύρω γύρω κ κάτω από το πάπλωμα φωνάζοντας δυνατά "πού ει". μετά χοροπηδούσε κ τραγουδούσε χαρούμενη, μετά έπαιρνε φόρα κ έπεφτε μια πάνω μου, μια πάνω στον μπαμπά της:mad:, γελώντας κ γενικά έδινε την εντύπωση ότι ήταν εκτός τόπου κ χρόνου. αναγκαστικά στις 4 σηκωθήκαμε, την άλλαξα, της δώσαμε γάλα κ πάλι έκανα 45 λεπτά να την κοιμίσω. η αλήθεια είναι ότι την πίεζα στην αγκαλιά μου μπας κ της έρθει ο ύπνος. νιώθω κ κάπως θκατά που ήμουν τόσο πιεστική, αφού έκλαιγε...αλλά δεν είχα άλλο κουράγιο.

Αγγελίνα, αυτό θα πει ψυχαναγκασμός.:-(

χθες η μικρή με χτύπησε, επειδή την μάλωσα για κάτι που δεν έπρεπε να κάνει.

σήμερα μαθαίνω ότι το έκανε κ στην πεθερά μου.:shock:

την επόμενη φορά θα της κάνω το ίδιο. τί λέτε; μπας κ καταλάβει ότι πονάει.

έτσι έκανα κάθε φορά που με δάγκωνε. τώρα δεν δαγκώνει. εσεις πώς το αντιμετωπίζετε;

σκέφτομαι σοβαρά να την στείλουμε παιδικό, κι ας λέει η παιδίατρος μετά τα 3 χρόνια.

έχουμε ξεφύγει...:-(:confused::-(

Το "που ει" το λεει και η Μαρια!! "Που ει γιαγια?" λεει το σκατο!! Περασαμε κι εμεις αυτο το σταδιο με σφαλιαρες, δαγκωνιες και τσιμπιες.. Δεν της εκανα το ιδιο απλα της επιανα δυνατα τα χερια απο τους καρπους και ελεγα "αυτο δεν επιτρεπεται, δεν κανει να ποναμε κανεναν!".. Χρειαστηκε να το κανω πολλες φορες γιατι το ειχε δει αστειο! Τωρα για τον παιδικο... Εγω θα τη στειλω φιλεναδα απο Σεπτεμβρη.. Πιστευω θα οφεληθει πολυ και θα παρει μπρος και στο θεμα ομιλιας..

Τους εχω αναγκη βρε Χαρλοου αν στραβωσουν μου το κοβουν για πλακα, και στο παρελθον που προσπαθησα να τους πω οτι ειναι ακυρο να τα ζητανε μου απαντησαν οτι ετσι λειτουργει η συγκεκριμενη νομαρχια και οτι θα κοπει αμεσα αν δεν τα παω.

Τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τη θεια μου (αδερφη της μαμας μου) η οποια εχει συνδρομο down.. Λες και θα μπορουσε να της φυγει το συνδρομο ας πουμε..:rolleyes: Την τελευταια φορα τους ειπε η μανα μου "μακαρι να γινοταν καλα και θα σας τα χαριζα τα λεφτα σας"... Και παλι ομως.. Την περνανε επιτροπη καθε 2 χρονια.. Αν μιλαμε για τη νομαρχια Καλλιθεας και οι δυο τοτε στανταρ εχουν προβλημα οι ανθρωποι! :mad:

έστειλε μνμ έρχεται

αγκρρρρρρρρρρρ τώρα θα ακούσει τον εξάψαλμο!

Το 'χει η μερα μου φαινεται! Κι εμεις σκοτωθηκαμε σημερα! Μονο μπουνιες που δεν παιξαμε.. Φυσικα για το οικονομικο.. Κουραστηκα να μετραω και στα σεντς πια!

Διάβασα το θέμα Παλαντίν... δεν το είχα διαβάσει. Η ιτςμι έχει ένα δίκιο... ίσως να εκφράστηκε υπερβολικά λόγω αγανάκτησης στο συγκεκριμένο. Αλλά κι εσένα δεν σου έχει τύχει να έχεις μπουχτίσει από την ίδια επαναλαμβανόμενη τακτική κάποιων μελών και να τα χώσεις εκεί που για σένα ξεχειλίζει το ποτήρι; Συν του ότι η κοπέλα είναι και έγκυος και προσπαθεί πραγματικά να ενημερωθεί για τον θηλασμό (την έχω συναντήσει σε διάφορα threads θηλασμού που προσπαθεί να κατανοήσει για να προλάβει καταστάσεις).

Θα συμφωνησω με τη φιλεναδα μου.. Ουτε εγω ειχα διαβασει το θεμα.. Ισως να ειναι λιγο επιθετικη αλλα νομιζω πως εχει δικιο!

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=392471

γρρρρρρρρρρρρρρ κάτι τέτοια διαβάζω και γίνομαι τούρμπο! Ο πεθερός μου πάντως που θήλασε 5 χρόνια μόνο ιδιοφυία δεν ήταν (είναι)....

Και ο δικος μου ο αντρακος θηλασε 4 χρονια.. Και μαλιστα η πεθερα μου τον 1,5 χρονο (δηλαδη απο τα 2,5 χρονια του τον θηλαζε μαζι με τον κουνιαδο μου).. Τωρα χαζο δεν τον λες αλλα δεν τον λες και δειγμα υπερεφυιας! :lol:

κόκκινο πανί, αερικό, όπως το έχεις ξαναγράψει σε άλλο μήνυμα, είναι ό,τι μας έχει μείνει απωθημένο.

εγώ χθες συγκεκριμένα έβλεπα όνειρο ότι γέννησα το 2ο μωρό μου κ δεν μου έφερναν το μωρό να το θηλάσω στο νοσοκομείο κ ήμουν όρθια με τους ορούς κ τα σωληνάκια.

Βλεπω ακριβως αυτο το ονειρο εδω και 18 μηνες τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα! Ακριβως οπως το περιγραφεις!! Με εστειλες, ειλικρινα!

Καλημέρα!!!

Εχω παρκάρει το παιδί στη γιαγιά (μαμά) και ετοιμάζομαι για γενική....

Το σόου με την πεθερά συννεχίστικε και σήμερα το πρωι..δλδ όχι άλλο κάρβουνο!!

Πονεμενη ιστορια.. Αν αργησω να σας γραψω καμμια μερα να ερθετε σπιτι να δειτε μηπως μας εφαγαν τα σκουληκια!

ΜΑ ΕΛΕΙΨΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΩ? ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΜ? ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ 8Α ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΥΨΕΙΣ? Ε?? Ε???Ε Ε?????

Welcome back τρελοκομειο!

ΑΧ ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΕΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. με τα της ιωσης και τα λοιπα εχω μεινει πισω στην δευτερη δοση εμβολιου μηνιγκιτιδας και στην τελευταια δοση πρεβεναρ... 8α παθουμε τιποτα λετε?

Δεν θα παθετε τιποτα απολυτως! Η Μαρια εχει μεινει πισω στα εμβολια λογω της νοσηλειας στο Παιδων.. Απλα τωρα το "τρεχουμε" το θεματακι γιατι θελω να παει σταθμο απο Σεπτεμβρη!

γεια σας κοριτσια!!!

Καλως μας ηρθες!

Σε καταλαβαινω. Τα ιδια και εγω. Βγηκαμε προχθες. Εγω με μια μπλουζα AC DC ξεβαμενη και μια φορμα της κακιας ωρας. Το παιδι με ολα τα χρωματα να ταιριαζουν και ολα φιρμες. Ψωνααααααααρα.....εντωμεταξυ ετσι οπως κυκλοφορω διπλα της με περνανε για την βορειοηπειρωτισα νταντα (οχι οτι εχω κατι με τους ανθρωπους αλλα οπτικα ΔΕΝ μοιαζω για μανα της.....στο ντυσιμο τουλαχιστον).......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χεσε μας ρε μανα! Εγω μια χαρα κουκλα σε ειδα (και φοραγα και το γυαλι)!

Νιτσακι ΜΗΝ με ζηλευεις....εγω δουλευω 24/7 με ενα διαλειμα το μεσημερι για να κοιμηθω γιατι αλλιως θα καταρρευσω μεχρι το βραδυ......δεν κανω ουτε το 'διαλειμα' της εργασιας να πω μια κουβεντα με ενα ενηλικα. Να δω ενα αλλο προσωπο. Ειμαι συνεχεια εδω...και λιωνω.....μονο για ζηλεια δεν ειναι αυτο.......ασε........καλη συνεχεια φευγω να ΠΡΟΛΑΒΩ να κοιμηθω γιατι αμα ξυπνησει κλαφτε με.......

Τα ιδια ακριβως κι εγω... Απλα εμενα βοηθαει ΠΑΡΑ πολυ ο αντρας μου! Κατα τα αλλα οπως τα περιγραφεις!

Άσχετο...

Έφτιαξα στο fb την "ομάδα parents" κ σας έβαλα. Αν ξέχασα καμία που δεν μ έχει φίλη:( ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!

Έτσι θα μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί στη συνομιλία! καλόοο? οπότε αν θέλει καμία να βγει από το parents και να μπει fb δεν θα τη γλυτώνει και πάλι...χιχιχιχιχιχιχι

Εγω δεν σε εχω στους φιλους μου! Γιατι?? Σου στελνω πμ!!

Ιδρωσα να σας διαβασω αλλα τα καταφερα! Εμεις εδω, τα γνωστα!

Το βραδυ κοιμηθηκαμε με διακοπες γιατι πονουσε πολυ η κοιλια μου.. Αγνωστο το γιατι.. Σαν πονους περιοδου αλλα εχω ξεμπερδεψει με την καταραμενη γι' αυτο το μηνα.. Ισως ηταν κολικος..!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

exeis dikio aerikia... το απογευμα 8α μου ερ8ει σπιτι γιατι 8ελει..υποστηριξη στο 8εμα του τοκετου..εχει αρχισει και φοβαται το μαναράκι μου.. ε εντεχνως και τεχνιεντως 8α την ζμπρόξω πρός τα εκει...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...