Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και επισης για πειτε μ... δωρα στα νονουδια τι κανατε? η μια που ειναι εγκυος την εχω τακτοποιησει, 8α της παρω καλα8ουνα και αλλαξιερα για το μπεμπε... μου μενουν οι αλλοες δυο τρελές και ο τρελός...

Εξαρτάται από το budget, το αν προτιμούν κοσμήματα, τι επαφές έχετε και τι σχέσεις!

Εμείς ας πούμε σε όλους μας τους κουμπάρους συνήθως παίρναμε κάτι για το σπίτι. Στον νονό της μικρής, που πλακωθήκαμε:mad:, δώσαμε 500ευρουλάκια!!! Μη χε...

Γι αυτό σου λέω, είναι το τι σχέση έχεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑΑ ωραιότατος και αυτος! καλα..καλος κοτσοςπιαστηκα οταν βαφτισα εγω... διαλεξε η μαμα τον σταυρο,,,,και δνε τολμαω καν να σας πω ποσο πληρωσα...και για τη μια βαφτιστηρα και για την άλλη...

Όχι αγάπη μου τέτοια λάθη δεν τα κάνουν! και φυσικά ούτε κι εσύ θα το κάνεις...για να μην φέρεις τους νονούς σε δύσκολη θέση;)

κοιτα οι νονοι μας μας ειπαν το εξης. βγαλτε μας μπατζετ διαλεξτε οτι 8ελετε και πειτε μας για να πλερωκουμε. και αυτο γιατι η μια νονα ειναι εγκυος, ο τρελαρας βαριεται να κουνησει, η άλλη η τρελή αν και την λατρεύω το γουστο της ειναι πολύ ροκοκο και 8α μου το εντυνε το παιδι μπομπονιερα και η αλλη τρελή δεν προλαβαινει να φτυσει.... οποτε αφενος ψαχνω ολα τα σουπερ σε σχεση με ποιοτητα και τιμή και τα δωρα τους να μην ειναι κατι εξαιρετικά ακριβο και ξιπασμένο αλλά και κατι που να ταιριαζει στις συνθειεες και στην περσοναλιτε τουσ

dZJip3.png

και επισης για πειτε μ... δωρα στα νονουδια τι κανατε? η μια που ειναι εγκυος την εχω τακτοποιησει, 8α της παρω καλα8ουνα και αλλαξιερα για το μπεμπε... μου μενουν οι αλλοες δυο τρελές και ο τρελός...

Eμείς τους πήραμε (είναι ζευγάρι) έναν φακό που ήθελαν για την καινούργια τους πανάκριβη φωτογραφική μηχανή που έκανε 1000?

στην πρωτη βαφτιση ειλικρινά οτι και να εκανα χαλάλι.. ηταν πολύ ειδικές οι συνθηκες και του παιδιου και της οικογενειας. στηνδ ευτερη ομως ειλικρινα πιαστηκα κώτσος.. ξεφρταγκιαστηκα για να κανω τα χατηρακια της μαμας και σητν τελική τι πήρα ώς δώρο κουμπαρας; δυο κατσαρολεσ φισλερ... ΑΦΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΣΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΩ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.. ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Τρελλή μέρα!Τι κάνετε?

Παλλαντίν, μας έδωσε αγωγή, 4 κάψουλες για ένα μήνα, αλλά δεν θα του τη δώσω. Δεν έχει νόημα, αφού δεν θέλω να συνεχίσω με τη συγκεκριμένη. Και όπως είπα και χθες, δεν έχω λεφτα να τρέχω καθε 3 και λίγο Θεσσαλονίκη να πειραματίζομαι με τους γιατρούς. Έστω ότι πάω πχ σ' αυτην την Ξανθάκου, που λέει η Κική (ευχαριστω Κικίτσα μου). Αν κάτι στραβώσει και με αυτήν, εγώ αυτή τη δουλειά θα κάνω? Το λυπάμαι και το παιδί να το ταλαιπωρω με τους γιατρούς όλη την ώρα, λες και ποιος ξέρει τι έχει. Μακαρι να ήταν κανένας της προκοπής στην πόλη μου, να ξαναδοκίμαζα, αλλά σας είπα, ο ένας είναι ψυχίατρος, η άλλη οδοντίατρος και δεν έχω ακούσει καλα λόγια για κανέναν τους.

Μαρκοπόλο, τα ίδια τραβάει και η μάνα μου με τις κωλοεπιτροπές, καθε λίγο και λιγάκι...βραστα.

Αγγελίνα, σε ένα άλλο φόρουμ, στο www.managaia.gr που είναι καθαρά ενναλακτικό, έχει πολλές πληροφορίες αν θέλεις.

Την Πατσούρου δεν την εμπιστεύομαι (Σορρυ παλαντίν), γιατί ακόμη κι άνθρωποι της άλλης πλευράς δε μιλάνε με τα καλύτερα...κυρίως όμως με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είναι ομοιοπαθητικός, δεν έχει τελειώσει ομοιοπαθητικός, κι όμως πλασσάρεται ως τέτοια. Για την Ξανθάκου έχω΄ακούσει μόνο καλά.

Βέβαια, επειδή όλα είναι υποκειμενικά, εσύ μπορείς να πας στην Πατσούρου και να ξετρελαθείς.

Μιας και βρήκα χρόνο...

Απλά για να ακούσετε και αυτή τη πλευρά...

Στην αρχή οι παόψεις μου με την ιτσμέ ταυτίζονταν (κάτι που το ξέρει, Παλλαντιν μη με μισήσεις...)

Ημουν βέβαια πολύ αποφασισμένη να θηλάσω και πολύ διαβασμένη οπότε δεν έφευγα απο τον στόχο μου. Ειχα ένα παιδιατρο που εβρισκε χίλιους 2 τρόπους να με αποπροσανατολίσει. Δεν το καταλάβαινα στην αρχή δεν με επιρέαζε τπτ. Οτι δεν είχε να κάνει με την υγεία του παιδιού μπαινάκις βγαινάκις.

Κάποια στιγμή άρχισε να μου λέει οτι δεν παίρνει βάρος οτι έχει μέινει πίσω κτλ (Παλλαντιν ίσως θυμάται είχα γράψει). Εγω ποτέ δεν κοίταγα καμπύλες γιατί το παιδί το έβλεπα με τα μπουτάκια του, τα μαγουλά, να μεγαλώνει να αλλάζει γρήγορα νούμερα..αλλά με έιχε βάλει να μετράω βάρος κάθε εβδομάδα μέχρι να γίνει 3 μήνών..και λογικά κάποια στιγμή ο ρυθμός πέφτει.

Οταν τον έβαλα να συμπληρώσει την καμπύλη (γιατί δεν το είχε κάνει) με έκλπληξη διαπίστωσα οτι το παιδί είναι πάνω απο τις καμπύλες :shock:

Εκει βρήκε πραγματικά πολυ φτηνές δικαιολογίες. Μετά ήρθε το αίμα στα κακά και η αλλεργία, οπου μετά υπήρχε θέμα υγείας. Με σταύρωσε να κόψω το γάλα και να αρχίσω υποαλλεργικό. Τι τουέλεγα οτι εχω διαβάσει οτι η μαμά μπορέι με διατροφή να συνεχίσει τπτ..ήταν κάθετος και κατηγορηματικός.

Αρχισε να μου λέει για αναιμίες, για διάφορα..

Το αποτέλεσμα απο την τρομάρα μου μια μέρα με αρκετό αίμα νοσοκομείο...

2 μέρες μου το τρυπούσαν το μωρό 3 μηνών πλασματάκι. Ηθελαν να βάλουν την πεταλούδα και δεν έβρισκαν φλέβα και σπάραζε 20 λεπτά και εγώ να κρέμομαι έξω απο την πόρτα και να φονάζω (το σκέφτομαι και κλαίω). Την τρυπησαν απο όλες τις φλέβες για εξετάσεις. Εκει μου είπαν οτι πρέπει να την παρακολουθήσει γαστρεντερολόγος και όχι παιδίατρος πια και ήρθε να μας δει. Εγώ σε κακό χάλι να πίνω μόνο νερό και βραστή πατάτα απο τον φόβο μου μην κάνω κακό στο παιδί.

Ηρθε η γαστρεντερολόγος και μου είπε: Μην τολμήσεις να σταματήσεις να θηλάζεις, θα κάνουμε ειδική διατροφή. Είναι ότι καλύτερο έχεις κάνει στο παιδί σου και δεν πρέπει να σταματήσεις τώρα. Ο μόνος λόγος να σταματήσεις για μένα είναι η μικρή να κάνει σοβαρη αναιμία ή να χάνει βάρος. Ο γιατρός που θα σου πει για την αλλεργία να σταματήσεις το θηλασμό θέλει να σε ξεφορτωθεί.

Δεν εμεινα εκέι πήρα και άλλες γνώμες καί ήταν οι ίδιες με της γιατρού. Οι εξετάσεις του παιδιού όλες καλές.

Τελικά...έπρεπε να το ταλαιπορήσω έτσι? Δεν μπορούσε να με παραπέμψει σε ειδικό γιατρό? Γιατί ισχυριζόταν το βάρος του παιδιού που έιναι ένα θρεφτάρι πραγματικά?

Εκει λοιπόν και μετά απο 5 μήνες αποκλιστικού θηλασμόυ έχω να πω οτι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, και πραγματικά αυτό που λένε οι κοπέλες οτι αν δεν γνωρίζεις, δεν έχεις διαβάσει, δεν θα θηλάσεις για πολύ καιρό γιατι σε αποπροσανατολίζουν είναι αλήθεια. Και σε μια κοπέλα που έιχε απαντήσει στην ιτσμέ και μετά εγώ της την είπα της ζήτησα συγνώμη γιατι έιχε δίκιο.

Επιμένω στην δεύτερη γνώμη και ναι υπάρχουν γιατροί που για λόγο που δεν μπορώ να τον καταλάβω ακόμη προσπαθούν να σε αποσπάσουν απο το θηλασμό.

Και με την γαστρεντερολόγο δεν τα βρίσκουμε 100% αλλά θα τα βρούμε τελικά κάπου στη μέση. Ποτέ όμως δεν με έκανε να νοιώσω οτι είμαι κακια μάνα και οτι κάνω κακό στο παιδί μου που δεν του δίνω υποαλλεργικό, με στήριξε και με βοήθησε και εμένα και το παιδί μου.

Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ απλά ήθελα να ακούσετε και αυτή την πλευρά..

Εγώ έχω καταλάβει ότι κανείς παιδίατρος δε γνωρίζει πως να στηρίξει το θηλασμό, όχι απαραίτητα γιατί τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές, αλλά γιατί...δε γνωρίζει! Πιο πολύ για το θηλασμό θα εμπιστέυόμουν την Αγλαία, παρά την παιδίατρό μου. Απλά η Αγλαία δεν έχει όρια...

Τώρα, επειδή αυτό που λες το είχα διαβάσει, προσωπικά μου είχε κακοφανεί πολύ να λέει μια θηλάζουσα σε μια εγκυούλα, ότι εάν αμφισβητείς την Αγλαία δε θα καταφέρεις να θηλάσεις...το βρήκα τε΄λείως άκυρο.

Και δεν έχω καταλάβει που διαφωνείς με την ιτσμε άνθρωπε...

Α, και μήπως έχεις καμμιά πληροφορία για την έιβον?:tongue:

Άσχετο...

Έφτιαξα στο fb την "ομάδα parents" κ σας έβαλα. Αν ξέχασα καμία που δεν μ έχει φίλη:( ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!

Έτσι θα μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί στη συνομιλία! καλόοο? οπότε αν θέλει καμία να βγει από το parents και να μπει fb δεν θα τη γλυτώνει και πάλι...χιχιχιχιχιχιχι

Νίτσα μου!Δε σε έχω φίλη στο φατσοβιβλίο!Varipati Kiriaki θα με βρεις!(βαριέμαι να στέλνω πμ)

Wktmp2.png

qIogp3.png

βρηκα το δωρο του τρελάρα

http://www.e-men.gr/diesel-mens-watch-dz1090-c_144-p_8212

στην τελικη δεν 8ελω κατι ακριβό για τον παλαβιάρη.. ολη μερα σπιτι μας είναι και γενικά εχουμε μια σχέση τυπου βαριεμαι που σε βλέπω και σημερα παλιο γελοιε χιχι χι

ο ενας πάει.. η εγκυος πάει.. το ζευγαρακι τασιμο..μου μενουν οι δυο αλλες... 8α κοιταξω κατι σε κοσμημα...τα φοράνε κιολας οι λατέρνες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

βρηκα το δωρο του τρελάρα

http://www.e-men.gr/diesel-mens-watch-dz1090-c_144-p_8212

στην τελικη δεν 8ελω κατι ακριβό για τον παλαβιάρη.. ολη μερα σπιτι μας είναι και γενικά εχουμε μια σχέση τυπου βαριεμαι που σε βλέπω και σημερα παλιο γελοιε χιχι χι

ο ενας πάει.. η εγκυος πάει.. το ζευγαρακι τασιμο..μου μενουν οι δυο αλλες... 8α κοιταξω κατι σε κοσμημα...τα φοράνε κιολας οι λατέρνες

Συγνώμη ρε Μάρα!!!!

Ένα παιδί θα βαπτίσετε πόσους νονούς θα έχει? οεο?

Κικίτσα δεν είναι απόλυτο αυτό που λες για τους παιδιάτρους.. Και η δική μας τα "παίρνει" αλλά στο θέμα του θηλασμού είναι κάθετη..Το μόνο που με είχε συμβουλέψει, επειδή δεν έπαιρνε βάρος η μικρή, ήταν να δώσουμε συμπλήρωμα. Αλλά με παρότρυνε να θηλάσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Άσχετα που τα παράταγα γρήγορα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...