Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

lollll

ωραίος είναι μάρα απλώς εγώ όπως και οι νονοί της κόρης μου ευτυχώς δεν είμαστε τόσο φαν του σταυρού... κάτσε να δω αν έχω φωτο να σου δείξω τον σταυρό μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό είναι ανάμικτο.. και χρυσό και λευκόχρυσο και το σώζει από τον κλασσικό σταυρό... το κρεμαστάρι που μπορεί να γυρνάει και ως φυλλαράκι από τετράφυλλο τριφύλι ;)

Ρίξε μια ματιά στον Καλογήρου

gia διεξε ρε μαναρι μου γιατι κ εγω δεν θελω κατι που να παραπεμπει σε..σταυρο.. δεν θελω κιτρινο χρυσο, δεν θελω τον εσταυρωμένο πάνω φατσα κάρτα...

Ουτε εγώ ειμαι φαν του κιτρινου χρυσου, αλλά ο σταυρός μας αν και κιτρινος είναι τέλειος!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Η νονά μας :) όχι εγώ... τον διάλεξε ολομόναχη :D Εμένα μου είχε δείξει άλλο πράμα που ήταν ακόμα πιο "φευγατος" σταυρός.

Διαφημίσεις

και επισης για πειτε μ... δωρα στα νονουδια τι κανατε? η μια που ειναι εγκυος την εχω τακτοποιησει, 8α της παρω καλα8ουνα και αλλαξιερα για το μπεμπε... μου μενουν οι αλλοες δυο τρελές και ο τρελός...

dZJip3.png

ΑΑΑΑΑΑ ωραιότατος και αυτος! καλα..καλος κοτσοςπιαστηκα οταν βαφτισα εγω... διαλεξε η μαμα τον σταυρο,,,,και δνε τολμαω καν να σας πω ποσο πληρωσα...και για τη μια βαφτιστηρα και για την άλλη...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...