Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρακάκια ε? Πήγαινε σ'ένα κατάστημα εσωρούχων και διαλέξε ότι βαμβακερό υπάρχει. Άλλωστε δεν θα τα φορέσει για πολύ..μετά θα θέλει καινούρια πάλι.

Πριν φυγω να πω στα γρηγορα οτι επειδη το βρακι ΔΕΝ ειναι παντελονι να εχει θεμα μακρους και να αλλαχτει μολις κοντινει, εχει θεμα ΠΑΧΟΥΣ...και επειδη σε αυτες τις ηλικιες πολυ δυσκολα περνουν κιλα, η δικια μου εχει παει τα βρακια τα περσινα (δοκιμαστικα ειχα παρει 6) και φετος με φοβερη ανεση και εχουν ακομα πολυ περιθωριο. Την εχουν παει 2 χρονια και θα πανε και του χρονου εκτος και αν κανει κανα μπαμ σε παχος (που η δικια μου αποκλειεται). Οποτε παρτε καλα βρακακια να μην τα ερεθιζουν στα πιπι τους. Μαλακα να μην τα φαγουριαζουν. Ειναι επενδυνση το λιγοτερο 2 χρονων....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

α να σ πω βανιλια τωρα που σε πέτυχα... στο σπιτι χώρο εχετε? εξοχικό? κάτι σε κήπο?

ααα πολυ χαιρομαι που η κουκλα σου θα τιμησει το μπεμπη μου....χιχιιχ!!

γιατι μαρι θελεις κηπο??θα φυτεψουμε οικολογικα:tongue:??

ναι εχουμε.....εξοχη ειμαστε!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ωραια βανιλια γιατι ειδα για τον μικρό την ΑΠΟΛΥΤΗ τραμπαλα! εγώ δώρα τυπου ρουχα και τέτοια δνε πάω σε παιδια.. να τους τα πανε οι 8ειαδες και οι γιαγιαδες τους μουαχαχαχαχαχ εγω κανω μουσκοχορευτικοπαιχνιδικά δώρα ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Πάς νάνιιιιιιιιιι? ιιιιιιιιιι?:shock:

δεν εργάζεσαι εσύ? γκρρρρρρρρρρρ

ζήλεια:tongue:

Νιτσακι ΜΗΝ με ζηλευεις....εγω δουλευω 24/7 με ενα διαλειμα το μεσημερι για να κοιμηθω γιατι αλλιως θα καταρρευσω μεχρι το βραδυ......δεν κανω ουτε το 'διαλειμα' της εργασιας να πω μια κουβεντα με ενα ενηλικα. Να δω ενα αλλο προσωπο. Ειμαι συνεχεια εδω...και λιωνω.....μονο για ζηλεια δεν ειναι αυτο.......ασε........καλη συνεχεια φευγω να ΠΡΟΛΑΒΩ να κοιμηθω γιατι αμα ξυπνησει κλαφτε με.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ωραια βανιλια γιατι ειδα για τον μικρό την ΑΠΟΛΥΤΗ τραμπαλα! εγώ δώρα τυπου ρουχα και τέτοια δνε πάω σε παιδια.. να τους τα πανε οι 8ειαδες και οι γιαγιαδες τους μουαχαχαχαχαχ εγω κανω μουσκοχορευτικοπαιχνιδικά δώρα ;)

εεε....μην αγχωνεσαι για τετοια!!αρκει που θα ερθετε!!!

γεια σου elle!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Νιτσακι ΜΗΝ με ζηλευεις....εγω δουλευω 24/7 με ενα διαλειμα το μεσημερι για να κοιμηθω γιατι αλλιως θα καταρρευσω μεχρι το βραδυ......δεν κανω ουτε το 'διαλειμα' της εργασιας να πω μια κουβεντα με ενα ενηλικα. Να δω ενα αλλο προσωπο. Ειμαι συνεχεια εδω...και λιωνω.....μονο για ζηλεια δεν ειναι αυτο.......ασε........καλη συνεχεια φευγω να ΠΡΟΛΑΒΩ να κοιμηθω γιατι αμα ξυπνησει κλαφτε με.......

Άντε ρεε..

Καλή Ξεκούραση....:-(

Με το παιδί πως τα φέρνεις βόλτα?

Διαφημίσεις

Μόλις διάβασα την κριτική του Ριζοσπάστη για τον Κυνόδοντα και έχω μαμηθεί στα γέλια!

http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6154599

Επιτίθεται λέει στον κομμουνισμό γιατί τους λέει να βάψουν τα φρύδια καφέ αφού μπλε φρύδια δεν υπάρχουν!

Στις πάμπολλες αντικομμουνιστικές αλληγορίες καταχωρούνται : η φιγούρα του αυταρχικού, του αιμοσταγούς «πατερούλη», το «τείχος» που έχτισε ο πατέρας για να απομονώσει την βίλα από τον έξω κόσμο, το αεροπλάνο που προσπαθεί να το σκάσει... το παιδί της οικογένειας που δήθεν το 'σκασε και δήθεν βρήκε τραγικό θάνατο εκεί έξω και τέλος ... τα φρύδια που πρέπει να βαφούν καφέ κι όχι μπλε «γιατί δεν υπάρχουν μπλε φρύδια», δηκτική ειρωνεία για τον σοσιαλιστικό ρεαλισμό ...

Τι πίνουν ρε φούστη μου στο συγκρότημα;

Καλή ξεκούραση Ελλ.

βανιλακι...του νονου σας ποσο πηγε το όλον μαλλι? και επισης ποια ειναι η λογικη τιμή για εναν βαπτισιτκό σταυρο? και επισης αυτος

http://bablis.gr/eShop/Jewels/tabid/101/List/1/CategoryID/76/Level/a/ProductID/1627/Default.aspx πώς σας φαίνετε?

dZJip3.png

Άσχετο...

Έφτιαξα στο fb την "ομάδα parents" κ σας έβαλα. Αν ξέχασα καμία που δεν μ έχει φίλη:( ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!

Έτσι θα μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί στη συνομιλία! καλόοο? οπότε αν θέλει καμία να βγει από το parents και να μπει fb δεν θα τη γλυτώνει και πάλι...χιχιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...