Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(και επειδη δεν προλαβα την συζητηση που ειχατε με τα κατορ8ωματα των μικρών σας να σας ενημερωσω οτι το πουκιδι πιανετε στεκετε και κανει κανα δυο βηματακια.. μετα γελάει και πεφτει κάτω... και ξαναγελάει... επισης ειναι ΠΟΛΥ τσουγδω με τα άλλα παιδάκια και φρενιάζει οταν της παιρνουν τα κυβάκια της.. αλλα αυτο 8α περασει νομίζω)

Μπραβο στην Πουκι! Θα περπατησει νωρις νομιζω δαυτο ε?.....αει καλα τρεξιματα σου ευχομαι. Για τα εμβολια θα σου πω μονο οτι τα καθυστερησα ΟΛΑ για 1.5 χρονο :D.....και οσο για το μαγαζι δεν το ξερω οχι. Δεν περναω απο σκουφα. Περισσοτερο σε πατρ. Ιωακειμ γυρνοβολαω και ολα τα στενα γυρω γυρω....αντε και Αναγνωστοπουλου. Και mothercare που ειναι πιο χαμηλα στην Σολωνος καθετα. Το πολυ να παω Σκουφα μεχρι Αγ. Διονυσιο (εκει παντρευτικα) αλλα οχι πιο κατω. Δεν με βολευει. Αλλα θα σου πω οτι συνηθως καινε οι τιμες γιατι προσπαθουν οι μαγκες να βγαλουν το νοικι τους....(συνηθως αλλα για το συγκεκριμενο δεν βαζω χερι στην φωτια).

Κιουλτακι ολα της τα βρακακια mothercare.....λατρευω απαλοτητα.....λεμε!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Βρε καλώς την απολωλούσα προβατίνα :lol:

Έβοσκες χρυσό μου; Μάρτη έβαλες να μην σε κάψει ο ήλιος;

Γι' αυτό μαζεύτηκες σήμερα; Επειδή έχει συννεφιά;

Διαφημίσεις

Μπραβο στην Πουκι! Θα περπατησει νωρις νομιζω δαυτο ε?.....αει καλα τρεξιματα σου ευχομαι. Για τα εμβολια θα σου πω μονο οτι τα καθυστερησα ΟΛΑ για 1.5 χρονο :D.....και οσο για το μαγαζι δεν το ξερω οχι. Δεν περναω απο σκουφα. Περισσοτερο σε πατρ. Ιωακειμ γυρνοβολαω και ολα τα στενα γυρω γυρω....αντε και Αναγνωστοπουλου. Και mothercare που ειναι πιο χαμηλα στην Σολωνος καθετα. Το πολυ να παω Σκουφα μεχρι Αγ. Διονυσιο (εκει παντρευτικα) αλλα οχι πιο κατω. Δεν με βολευει. Αλλα θα σου πω οτι συνηθως καινε οι τιμες γιατι προσπαθουν οι μαγκες να βγαλουν το νοικι τους....(συνηθως αλλα για το συγκεκριμενο δεν βαζω χερι στην φωτια).

Κιουλτακι ολα της τα βρακακια mothercare.....λατρευω απαλοτητα.....λεμε!

το καλό που της θέλω να περπατησει νωρίς γιατι τα χερια μου δεν βαστανε άλλο! της εχω παρραγγειλει και οχημα τρελό για το καλοκάρι να κανει πενταλ :P φεραρι... ναι ξερω ειμαι ξιπασμένη αλλά ο υπερ καταναλωτισμός μου απο τοτε που γεννησα εχει βαρέσει τιλτ... εγω με το ιδιο βρακι τριγυρνάω αλλά η μικρά... θεοτητα

dZJip3.png

Βρε καλώς την απολωλούσα προβατίνα :lol:

Έβοσκες χρυσό μου; Μάρτη έβαλες να μην σε κάψει ο ήλιος;

Γι' αυτό μαζεύτηκες σήμερα; Επειδή έχει συννεφιά;

εβοσκα πανυγηριζουσα για το γαματο τέκνο μου :P τι χαζια μανα που ειμαι! σημερα μαζυετικα γιατι πρεπει να υποκριθω οτι δουλευω...μουαχχχαχαχα

βασικα εχω κεφια γιατι σημερα 8α περασει ενας κυριουλησ που μου χρωστάει 500 ευρουλάκια απο μια αρπαχτη δουλιτσα που εκανα... και ειναι διπλα μου το μολ...χοχοχοχοοχοχχο

dZJip3.png

ναι ξερω ειμαι ξιπασμένη αλλά ο υπερ καταναλωτισμός μου απο τοτε που γεννησα εχει βαρέσει τιλτ... εγω με το ιδιο βρακι τριγυρνάω αλλά η μικρά... θεοτητα

mara όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

εβοσκα πανυγηριζουσα για το γαματο τέκνο μου :P τι χαζια μανα που ειμαι! σημερα μαζυετικα γιατι πρεπει να υποκριθω οτι δουλευω...μουαχχχαχαχα

βασικα εχω κεφια γιατι σημερα 8α περασει ενας κυριουλησ που μου χρωστάει 500 ευρουλάκια απο μια αρπαχτη δουλιτσα που εκανα... και ειναι διπλα μου το μολ...χοχοχοχοοχοχχο

μας απατας με αλλο τοπικ??????????????????????!!!

τι κανεις???

γεια σας κοριτσια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

το καλό που της θέλω να περπατησει νωρίς γιατι τα χερια μου δεν βαστανε άλλο! της εχω παρραγγειλει και οχημα τρελό για το καλοκάρι να κανει πενταλ :P φεραρι... ναι ξερω ειμαι ξιπασμένη αλλά ο υπερ καταναλωτισμός μου απο τοτε που γεννησα εχει βαρέσει τιλτ... εγω με το ιδιο βρακι τριγυρνάω αλλά η μικρά... θεοτητα

Σε καταλαβαινω. Τα ιδια και εγω. Βγηκαμε προχθες. Εγω με μια μπλουζα AC DC ξεβαμενη και μια φορμα της κακιας ωρας. Το παιδι με ολα τα χρωματα να ταιριαζουν και ολα φιρμες. Ψωνααααααααρα.....εντωμεταξυ ετσι οπως κυκλοφορω διπλα της με περνανε για την βορειοηπειρωτισα νταντα (οχι οτι εχω κατι με τους ανθρωπους αλλα οπτικα ΔΕΝ μοιαζω για μανα της.....στο ντυσιμο τουλαχιστον).......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

balinakooooooo!! Κοριτσια απο δω η βανιλια... περασαμε τουγκεδερ την εγκυμοσυνη !

και ολα τα υπολοιπα.....μαμ κακα και νανι!!!!χιχιχιχι!!!

τι κανει το πουκιδιο???

εμεις βγαζουμε δοντακια μαζεμενα και περναμε τρελες ΝΥΧΤΕΣ!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλακο προσπαθω να σου στιελε πιμι αλλα τπτ.. ε σε ενημερωνω οτι εννοειται οτι 8α ερ8ουμε στο ιβεντ!

δοντακια ε? χεσε μεσα αγαπη...καμια φορα η πουκι απλά δνε κοιμαται..και στριφιογυρίζει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...