Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Attachment Parenting Σεβη και κιουλτακι λεγεται και θα διαβασετε πολλα για αυτο απο τον DR. Sears......ενα search google......:D το co-sleeping ειναι μερος του AP......

ναι έλλη μου μας το διευκρίνισε πιο πάνω το παλλαντινάκι..

τι κάνετε? κοψαμε και μεις την πάνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

katinaki και ο παιδιατρος που πηγα αρχικά την μικρή με το ζόρι να με πεισει ότι δεν έπαιρνε καλό βάρος. (Δεν είχα τότε το βιβλιάριο να δω τις καμπύλες). Εγώ εβλεπα ότι έπαιρνε πάνω από 30γρ/ημερα, τιποτα αυτός

Μου ειπε να της δίνω το βραδυ 100μλ γαλα (1 μηνός μωρό) και κοιμήθηκε σερί 8 ώρες :shock::shock::shock: Όταν του είπα ότι δεν είναι φυσιολογικό ενα μωρό να κοιμάται τόσο πολύ (με το ζόρι την ξυπνησα) αυτός μου είπε μια χαρά είναι....χόρτασε!!! :shock::shock::shock::shock:

ρε κοριτσια σορυ το φυσιοολογικο δνε ειναι να τρωει ενα παιδι οσο 8ελει και οποτε 8ελει? ή κανω κάτι λά8ος? γιατι εμεις πχ το μεταμεσονυχτιο φαγητο δεν το εχουμε κοψει ακόμη....

dZJip3.png

Μάρκο, ο συγχρονισμός νομίζω ότι είναι μέρος της φιλοσοφίας αυτής.

Μερος αυτης της φιλοσοφιας ειναι να ΑΚΟΥΣ και να βαζεις μπροστα της αναγκες του βρεφους....και μετεπειτα να ακους και παλι το παιδι και να το κανεις μερος αυτου που εισαι. Ως μοναδα ή ως οικογενεια. Φοβερος ο sears.....αλλα δεν πορευομαι 100% με οτι λεει. Βασικα κανω αυτο που μου λεει το ενστικτο μου. Πχ ποτε δεν κοιμηθηκα στο ιδιο κρεβατι μαζι της, αλλα κοιμαμαι διπλα της σε ξεχωριστο κρεββατι.....δεν θηλασα πανω απο 4 μηνες και αλλα πολλα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ναι έλλη μου μας το διευκρίνισε πιο πάνω το παλλαντινάκι..

τι κάνετε? κοψαμε και μεις την πάνα!

Το ειδα! και εκανα εντιτ.....τα ιδια λεγαμε με την κοπελαρα.....ΜΠΡΑΒΟ κοριτσι μου πολυ χαιρομαι! Επιτελους! Αντε τωρα ξερεις τι θα κανεις ε? shopping therapy για βρακακια......αυτο εχω φαει σαν ητα τωρα τελευταια.....παιρνω συνεχεια βρακακια!......Συγχαρητηρια στην κοριτσαρα σου την ομορφη!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

lol Οκ ελλη εσενα σε βγαζω απο την λιστα των πιθανων στοχων της οργής μου! μουαχαχαχαχαχαχαχα περασα απο τα μ,ερη σου σημερα..κολωνάκι.. και ειδα ενα ΤΡΕΛΟ μαγαζι στην σκουφά.. κουκουτσι λέγεται και έχει φορμάκια και τισερτακια για παιδια ΠΟΛΥ μορτικα! εχεις παει? να παω η 8α μου παρει το μεδουλι με τις κολωνακιώτικες τιμές?

dZJip3.png

(και επειδη δεν προλαβα την συζητηση που ειχατε με τα κατορ8ωματα των μικρών σας να σας ενημερωσω οτι το πουκιδι πιανετε στεκετε και κανει κανα δυο βηματακια.. μετα γελάει και πεφτει κάτω... και ξαναγελάει... επισης ειναι ΠΟΛΥ τσουγδω με τα άλλα παιδάκια και φρενιάζει οταν της παιρνουν τα κυβάκια της.. αλλα αυτο 8α περασει νομίζω)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΕΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. με τα της ιωσης και τα λοιπα εχω μεινει πισω στην δευτερη δοση εμβολιου μηνιγκιτιδας και στην τελευταια δοση πρεβεναρ... 8α παθουμε τιποτα λετε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...