Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αυτό διάβασα κι εγώ κιουλτάκι...

Κατινάκι εγώ δεν έχω καταλάβει αν ο άντρας σου σε καλύπτει σε όλο αυτό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάθος κιουλτ... δεν βρήκα αυτό! Του Robert Barton που επικαλείται το άρθρο είναι άλλο. http://www.pnas.org/content/early/recent το βρίσκεις εδώ κάνοντας search για Barton το τσεκάρεις και πας στο τέλος και ζητάς να σου το δείξει. Αυτό που είδες εσύ ειναι του 2007

πάρκινσον να προσθέσω, που με καίει, λόγω κληρονομικότητας.

άρα ο θηλασμός είναι επωφελής κ σε αυτή την περίπτωση.

καλά τα είπες κατινάκι μου. τζιτζί! ισοπαλία δεν είδα, γκολάκι είδα, άρα 2-0!

Αυτό διάβασα κι εγώ κιουλτάκι...

Κατινάκι εγώ δεν έχω καταλάβει αν ο άντρας σου σε καλύπτει σε όλο αυτό;

Κι εγώ την ίδια απορία έχω..

Είναι πολύ μακριά το χωριό? κάθε πότε βλέπουν το εγγονάκι? μήπως η αντίδραση αυτή οφείλεται στο ότι τους λείπει..

συγνώμη κιόλας Κατινάκι, έκανα πολλές ερωτήσεις απανωτές:oops:

σεβούλα attachment parenting το λένε

Την Μιρκα Παπακωνσταντίνου δεν την είχα δει.

Για όποιον ενδιαφέρεται για τα φάρμακα, υπάρχει αυτο το βιβλίο http://www.amazon.com/Drugs-Pregnancy-Lactation-Gerald-Briggs/dp/0781732034

που έχει γραφτει από ειδικούς που ασχολούνται επί χρόνια με το αντικείμενο. Απλά κάποιοι καλοί άνθρωποι, επίσης γιατροί, επειδή δεν μπορούμε να δίνουμε όλοι 80 ευρώ να το αγοράσουμε, έφτιαξαν δωρεάν μια βάση δεδομένων στο ιντερνετ. Το ότι είναι στο ίντερνετ δεν την κάνει λιγότερο αξιοπιστη κατά την γνώμη μου. Όποιος όμως την θεωρεί αναξιόπιστη, θα μπορούσε να βρει το βιβλίο.

Διαφημίσεις

Τελικα δεν θα παω σημερα γιατι αργησε ο Μαριος να ξυπνησει θα παω αυριο που μπορει να μου τον κρατησει η μαμα μου. Πρωτο πειραμα πετυχε ο Μαριος δεν επεσε απο το κρεβατι αλλα το βραδυ θα δειξει που ειναι πιο ζωηρος στον υπνο.

Τις τελευταιες ημερες εχω και τον πατερα μου εδω να πηγαινοερχεται μιας και η δουλεια του τελος αλλα δεν τον εμπιστευομαι να τον αφησω με τον μικρο μονους παροτι του εχει αδυναμια.

Και εγω ειμαι της αποψης οτι ακους τις αναγκες του παιδιου απροσκοπτα αρκει να μην τις μπερδευεις με τις δικες σου γιατι ειναι ευκολο να πεσεις σε αυτο το τρυπακι!!!!!!!

Ο αντρούλης ναι με καλύπτει!!:-P:razz::-P

Απλά μου έχει πει οτι αν έχεις πρόβλημα με την μητέρούλα έχεις το ελεύθερο να της μιλήσεις και να τσακωθήτε. Αυτός μπαίνει στη μέση για άλλα θέματα πιο σοβαρά.

Το χωριό είναι Νότια Ευβοια 3 ώρες με το αμάξι σε δρόμο με πολλές στροφές και γενικά επικύνδινο. Υπάρχει και η λύση με το πλοίο απο Αγια Μαρίνα αλλά δεν μπαίνει σε πλοία φοβάται.

Την βλέπουν μια φορά στις 10 μέρες περίπου αλλά έρχονται ή πάμε και καθόμαστε όλη μέρα. Και πάντα σε γιορτές και τραπέζια τους παίρνουμε μαζι.

Το θέμα ξεκινάει απο πιο βαθιά. Γιατί μένουμε μακρια και να φύγουμε να μείνουμε απο πάνω τους κτλ. Η άλλη εγγονή μένει στον απο κάτω όροφο και έχει συνιθήσει..αλλοι βλέπουν τα εγγόνια τους 1 φορά το μήνα και αν...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Απλά κάποιοι καλοί άνθρωποι, επίσης γιατροί, επειδή δεν μπορούμε να δίνουμε όλοι 80 ευρώ να το αγοράσουμε, έφτιαξαν δωρεάν μια βάση δεδομένων στο ιντερνετ. Το ότι είναι στο ίντερνετ δεν την κάνει λιγότερο αξιοπιστη κατά την γνώμη μου. Όποιος όμως την θεωρεί αναξιόπιστη, θα μπορούσε να βρει το βιβλίο.

Απλά επειδή δεν έχουμε γνώσεις, καλό θα είναι να μην εμπιστευόμαστε τυφλά ό,τι βρίσκουμε στο ιντερνετ. Δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε εμείς την ορθότητα όσων διαβάζουμε. Καλό είναι να ρωτάμε και τον γιατρό μας, το ιντερνετ δεν πρέπει να τον υποκαθιστά ;)

τί σχέση έχει αυτό βρε κορίτσια; αφού της λείπει η εγγονή, να την δει κάπου που έχει θέρμανση. τόσο απλό.

Ή μπορείς να της πεις να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να ανοίξει ο καιρός...

Ο αντρούλης ναι με καλύπτει!!:-P:razz::-P

Απλά μου έχει πει οτι αν έχεις πρόβλημα με την μητέρούλα έχεις το ελεύθερο να της μιλήσεις και να τσακωθήτε. Αυτός μπαίνει στη μέση για άλλα θέματα πιο σοβαρά.

Το χωριό είναι Νότια Ευβοια 3 ώρες με το αμάξι σε δρόμο με πολλές στροφές και γενικά επικύνδινο. Υπάρχει και η λύση με το πλοίο απο Αγια Μαρίνα αλλά δεν μπαίνει σε πλοία φοβάται.

Την βλέπουν μια φορά στις 10 μέρες περίπου αλλά έρχονται ή πάμε και καθόμαστε όλη μέρα. Και πάντα σε γιορτές και τραπέζια τους παίρνουμε μαζι.

Το θέμα ξεκινάει απο πιο βαθιά. Γιατί μένουμε μακρια και να φύγουμε να μείνουμε απο πάνω τους κτλ. Η άλλη εγγονή μένει στον απο κάτω όροφο και έχει συνιθήσει..αλλοι βλέπουν τα εγγόνια τους 1 φορά το μήνα και αν...

Αααααααααα όλα κι όλα..πες της πεθερούλας να μην διαμαρτύρεται! Το βλέπει το εγγονάκι..

Πόσο τρελαίνομαι με τέτοιες νοοτροπίες...

Ξύδι πες της... κάνει καλό!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...