Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν κατάλαβες Σέβη μου! Κόκκινο πανί είναι η χρήση μελετών για παραπληροφόρηση. Κι επειδή έψαξα και βρήκα την μελέτη δεν μιλάει πουθενά για μεγαλύτερη εξυπνάδα! Μιλάει αποκλειστικά για όγκο εγκεφάλου! Ο μεγαλύτερος εγκέφαλος δεν σημαίνει "εξυπνότερος" σημαίνει απλά μακροβιότερος όπως γράφουν στην μελέτη! Αυτό με εξοργίζει λοιπόν!

για ρίξε την μελέτη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου, αν δεν κοιμηθώ σερί πώς θα πάω στη δουλειά; σαν ζόμπι;

με αυτό το επιχείρημα κ με το ότι κι εγώ κ ο άντρας μου κοιμόμασταν ως παιδιά με τους γονείς μας, ξεκίνησα να την κοιμίζω στο κρεβάτι μας.

κ είναι πράγματι μεθυστικά τρυφερό. σχεδόν εξαρτημένη νιώθω από την παρουσία της. να την μυρίζω, να την χαιδεύω, να την κανακεύω όταν δει άσχημο όνειρο, να χαμογελάσω όταν στον ύπνο της δει κάτι όμορφο κ γελάσει, όταν με κλειστά μάτια τραγουδάει "μπέλα".

να ρουφήξω σαν σφουγγάρι τα χαδάκια κ τις αγκαλίτσες της...

αλλά δεν θέλω να της κάνω κακό, να χάσει την αίσθηση του τόπου κ του χρόνου, να ξυπνάει εξαιτίας του πραχαιδέματος μέσα στην άγρια νύχτα κ να χάνει τον ύπνο της. θα βρω σασί έτσι όπως πάω.

Ειρήνη μου, αν δεν κοιμηθώ σερί πώς θα πάω στη δουλειά; σαν ζόμπι;

Ευτυχώς εμείς είμαστε χημειο, ότι ώρα θελουμε ερχόμαστε, ότι ώρα θελουμε φευγουμε :D (δεν θελω σχόλια για την πρόοδο των έργων :D)

Αλλά όταν ξυπναει μέσα στο βραδυ δεν έχουμε το κουράγιο να την ξανακοιμησουμε κ την παιρνουμε μαζί μας

με αυτό το επιχείρημα κ με το ότι κι εγώ κ ο άντρας μου κοιμόμασταν ως παιδιά με τους γονείς μας, ξεκίνησα να την κοιμίζω στο κρεβάτι μας.

κ είναι πράγματι μεθυστικά τρυφερό. σχεδόν εξαρτημένη νιώθω από την παρουσία της. να την μυρίζω, να την χαιδεύω, να την κανακεύω όταν δει άσχημο όνειρο, να χαμογελάσω όταν στον ύπνο της δει κάτι όμορφο κ γελάσει, όταν με κλειστά μάτια τραγουδάει "μπέλα".

να ρουφήξω σαν σφουγγάρι τα χαδάκια κ τις αγκαλίτσες της...

αλλά δεν θέλω να της κάνω κακό, να χάσει την αίσθηση του τόπου κ του χρόνου, να ξυπνάει εξαιτίας του πραχαιδέματος μέσα στην άγρια νύχτα κ να χάνει τον ύπνο της. θα βρω σασί έτσι όπως πάω.

Αυτό ρε γμτ...το παιδί δεν το χρειάζεται να κοιμάται με τους γονεις του...Οι γονεις το θέλουν αρχικά και μετά το παιδί συνηθίζει...χαζό είναι να μην θέλει την αγκαλια της μαμας κ του μπαμπα? ;)

Εμεις τώρα προσπαθουμε να την ξαναβάλουμε στην κουνια της γιατί βασικά θελω να ξαναμεινω έγκυος. Αν ξαπλώνει αναμεσά μας πώς θα γίνει αυτό? :shock:

Και αν μεινω και αρχίσει τα κλωτσίδια όση ώρα παιζει μαζί μας μπορεί να έχουμε κανενα δυσαρεστο...

Διαφημίσεις

Σεβούλα είστε χαδιάρες μάνα και κόρη, ε?

Να σας δω θέλω, όταν δεν θα μπορείτε να τα βγάλετε από τα κρεβάτια σας!

ρε συμπεθέρα, δεν με νοιάζει να μη βγει από το κρεβάτι μας. με νοιάζει να μην είναι αυτό η αιτία που χαλάει το πρόγραμμά της. δεν είμαι κ σίγουρη ότι φταίει αυτό για το ότι έχει γίνει Ζήνα.

Ευτυχώς εμείς είμαστε χημειο, ότι ώρα θελουμε ερχόμαστε, ότι ώρα θελουμε φευγουμε :D (δεν θελω σχόλια για την πρόοδο των έργων :D)

Αλλά όταν ξυπναει μέσα στο βραδυ δεν έχουμε το κουράγιο να την ξανακοιμησουμε κ την παιρνουμε μαζί μας

έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς......:rolleyes:

Αυτό ρε γμτ...το παιδί δεν το χρειάζεται να κοιμάται με τους γονεις του...Οι γονεις το θέλουν αρχικά και μετά το παιδί συνηθίζει...χαζό είναι να μην θέλει την αγκαλια της μαμας κ του μπαμπα? ;)

Εμεις τώρα προσπαθουμε να την ξαναβάλουμε στην κουνια της γιατί βασικά θελω να ξαναμεινω έγκυος. Αν ξαπλώνει αναμεσά μας πώς θα γίνει αυτό? :shock:

Και αν μεινω και αρχίσει τα κλωτσίδια όση ώρα παιζει μαζί μας μπορεί να έχουμε κανενα δυσαρεστο...

κι εγώ το σκέφτηκα για όταν το αποφασίσουμε. τώρα που κι εγώ συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να μπούμε μέσα στο 2011 σε αυτή τη διαδικασία, δεν με απασχολεί.

έχετε ακούσει, διαβάσει για το ... ;)πώς λεγεται ρε:confused:.. το τί προσφέρει ο ύπνος με τους γονείς στα μωρά; το να είναι το μωρό στο μάρσιπο, ριγκ σλιγκ κλπ πάνω στη μάνα του, το να θηλάζει όσο θέλει, να έχει την αγκαλιά όποτε την ζητάει κλπ; πώς το λένε;

εμένα με εκφράζει αυτή η φιλοσοφία ανατροφής. απλά ψάχνομαι για καλύτερα για την αγαπούλα μου.:cool:

Καλημέρα!!!

Εχω παρκάρει το παιδί στη γιαγιά (μαμά) και ετοιμάζομαι για γενική....

Το σόου με την πεθερά συννεχίστικε και σήμερα το πρωι..δλδ όχι άλλο κάρβουνο!!

μακροβιότερος=;;;;;;;

αν είναι να έρθει ο γερμανός επισκεψη στα 70 θα έρθει στα 80 ας πούμε??

ymO6p2.png

sL3vp2.png

κι εγώ το σκέφτηκα για όταν το αποφασίσουμε. τώρα που κι εγώ συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να μπούμε μέσα στο 2011 σε αυτή τη διαδικασία, δεν με απασχολεί.

έχετε ακούσει, διαβάσει για το ... ;)πώς λεγεται ρε:confused:.. το τί προσφέρει ο ύπνος με τους γονείς στα μωρά; το να είναι το μωρό στο μάρσιπο, ριγκ σλιγκ κλπ πάνω στη μάνα του, το να θηλάζει όσο θέλει, να έχει την αγκαλιά όποτε την ζητάει κλπ; πώς το λένε;

εμένα με εκφράζει αυτή η φιλοσοφία ανατροφής. απλά ψάχνομαι για καλύτερα για την αγαπούλα μου.:cool:

CO-SLEEPING!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εχω παρκάρει το παιδί στη γιαγιά (μαμά) και ετοιμάζομαι για γενική....

δλδ? έχω χάσει επεισόδια μάλλον.....

σεβούλα σχεδόν ζηλευω με την περιγραφή σου...

θέλω και εγώ αγκαλιά με την αγάπη μου!!! όσες φορές την έχω πάρει να θηλάσει και μας έχει πάρει ο ύπνος έρχεται και κολάει πάνω μου και όσο και να απομακρύνομαι σερνεται και ξαναέρχεται..είναι το πιο τρυφερό πράγμα που έχω νοιώσει εβερ..

αλλά αφού κοιμάται κανονικά μόνη της χωρίς προβλήματα δεν την παίρνω για να μην μαθαίνει!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

δλδ? έχω χάσει επεισόδια μάλλον.....

ναι...παιξαμε λίγο μπαλίτσα εχτες αλλά το έφαγε το γκολ.

επειδή όμως δεν το χόνεψε όλο το βράδυ είπε να κάνει αντεπίθεση σήμερα το πρωί.

Επειδή όμως είμαι και καλός άνθρωπος την άφησα να τελειώσει ισοπαλία!!

εν ολίγοις ήθελε να πάμε με το παιδί στο χωριό το σκ, σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση πάνω στην υγρασία της θάλασσας και όταν αρνήθηκα με κατηγόρησε οτι δεν θέλω να βλέπει το παιδι

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημέρα!!!

αν είναι να έρθει ο γερμανός επισκεψη στα 70 θα έρθει στα 80 ας πούμε??

θέλουμε περιγραφή του σόου...

δεν το κατάλαβα αυτό με τον γερμανό, καθότι μου λείπει κ ύπνος.

παρακαλείται η γραμματέας μου (αερικό εδώ είσαι έτσι;) να κρατάει σημειώσεις κ να με ενημερώνει για όσα χάνω...

CO-SLEEPING!!!!!

μπράβο. αυτό αφορά στον ύπνο.

η όλη φιλοσοφία όμως λεγεται κάπως κ δεν το θυμάμαι.

έχει να κάνει κ με τις πάνες, την επικοινωνία, τον συγχρονισμό σε όλα...

περιγράφοντας ότι το ένστικτό μας πρέπει να είναι πιο ελεύθερο στο να καλύψουμε τις ανάγκες που μας επικοινωνεί το μωρό, παιδί.

όπως τα περισσότερα θηλαστικά, κ όχι στα καλούπια του πρέπει κ του μάρκετιγκ

σεβούλα σχεδόν ζηλευω με την περιγραφή σου...

θέλω και εγώ αγκαλιά με την αγάπη μου!!! όσες φορές την έχω πάρει να θηλάσει και μας έχει πάρει ο ύπνος έρχεται και κολάει πάνω μου και όσο και να απομακρύνομαι σερνεται και ξαναέρχεται..είναι το πιο τρυφερό πράγμα που έχω νοιώσει εβερ..

αλλά αφού κοιμάται κανονικά μόνη της χωρίς προβλήματα δεν την παίρνω για να μην μαθαίνει!!

καλά κάνεις!

περιμένω περιγραφή...

σεβούλα γερμανός = αλτσχάιμερ

χαχαχα

Πήρε πουρνό πουρνό και ξεκινάει η συζήτηση

-Τελικά αποφασισες θα έρθετε το σκ μαζί

-Δεν τα είπαμε αυτά? Το παιδί δεν πάει μέσα στο χειμώνα στο χωριό.

-Εισαι λίγο υπερβολική..δεν θα πάθει και τπτ.

(καπνοι, φωτιές)

-Οχι δεν είμαι, και για να τελειώσει το θέμα, αν δεν σας διαφευγει ειμαι η μάνα του και για πολλά χρόνια ακόμη θα αποφασίζω εγώ για το που θα πηγαίνει το παιδί. Οταν φτιάξει ο καιρός και κάνει ζεστη ευχαριστως να πάμε.

-θα αναβαμε τη σομπα αλλα δεν επιμένω (:shock::shock::shock::shock::shock:)

- ελάτε μετά το χωριό στην επιστροφή να την δείτε

δεν φτάνει που θα μου πάρει τον άντρα όλο το σκ, δεν τον βλέπω που δεν τον βλέπω για να τρέχει για λεμόνια και γκαζόν.

Παω για δουλειές πολύ έκατσα!!!

ηθελα να πω και για το θέμα ιτσμε-παλλαντιν αλλά δεν προλαβαίνω!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...