Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αυτό είχα κάνει..αλλά όταν ο γιατρός στην επέμβαση του πολύποδα μου είπε να μην θηλάσω για μια μέρα, ενώ το e-lactancia έγραφε ρισκ λέβελ 0 που σημαίνει άμεσος θηλασμός μπορεί να γίνει εκανα κάτι ενδιάμεσο..θήλασα σε 12 ώρες...νομίζω ότι και οι γιατροι φυλάνε τα ρούχα τους δλδ....

Εγώ να δεις πόσο τα φυλάω :D Όταν ήμουν 20-21 έκανα εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Ο γιατρός μου είχε πει no κουκου για ένα μήνα. Εγώ έκανα 4 χωρίς κουκου :shock::D:shock::D

Είναι ψυχαναγκαστική κι αυτή, γι' αυτο, Ειρήνη μου. ;):P Δεν το ομολόγησε οτι ζουλάει τα μάγουλα του παιδιού της για να φάει, αντί να το ξενηστικώνει? Στην πυρά, μαζί με μένα, τη Σέβη, τη Μαρκοπόλο, τη Φαίη και οποια άλλη δε θυμάμαι τώρα!

Ακόμα το φυσάω το χθεσινό και δεν κρυώνει, όπως καταλάβατε.

Καλημερα κιόλας!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εγώ να δεις πόσο τα φυλάω :D Όταν ήμουν 20-21 έκανα εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Ο γιατρός μου είχε πει no κουκου για ένα μήνα. Εγώ έκανα 4 χωρίς κουκου :shock::D:shock::D

μωρέ καλά έκανες! εγώ πάλι προτίμησα να διαφυλάξω τον θηλασμό...γούστα είναι αυτά!

Να στο αρνηθει δεν μπορει Αερικακι να σου χαμηλωσει το ποσοστο μπορει ανετα οποτε πιαστο αυγο και κουρευτο.

Ο Μαριος μολις κοιμηθηκε στο νεο του κρεβατι αλλα προεκυψε ενα θεματακι, φτανει το παραθυρο και ξεκλειδωνει παραθυρο και σηκωνει πατζουρι τελεια!!!!!!

Περιμενω 4 εβδομαδες τον αλουμινα να ερθει να βαλουμε κλειδαριες αλλα αφαντος. Θα μου πηδηξει εξω στο μπαλκονι το τερατακι αν δεν μπει κλειδαρια.

Το στρωμα θεικο του κρεβατιου χαλαλι τα λεφτα του λιγο ξαπλωσα μαζι του και ισιωσα!!!!

Διαφημίσεις

κόκκινο πανί, αερικό, όπως το έχεις ξαναγράψει σε άλλο μήνυμα, είναι ό,τι μας έχει μείνει απωθημένο.

εγώ χθες συγκεκριμένα έβλεπα όνειρο ότι γέννησα το 2ο μωρό μου κ δεν μου έφερναν το μωρό να το θηλάσω στο νοσοκομείο κ ήμουν όρθια με τους ορούς κ τα σωληνάκια.

επίσης κόκκινο πανί για μένα είναι το θέμα ύπνος. έχει αρχίσει να με πονάει το ζήτημα, αλλά δεν δέχομαι κ κουβέντα για το ότι κοιμάται μαζί μας., γιατί είναι πολύ όμορφο, τρυφερό, αλλά κ βολικό, για να λέμε αλήθειες. δίκοπο μαχαίρι.

σήμερα λέω ν της κατεβάσω το στρώμα τέρμα κάτω, ώστε να μην κινδυνεύει να πέσει. είναι κ ψηλή. θα προσπαθήσω να την αφήσω να κοιμηθεί εκεί. μπορεί κ να το κάνω το ΣΚ. ν αέχω κουράγιο, γιατί σήμερα σέρνομαι.

Παλλαντίν, μας έδωσε αγωγή, 4 κάψουλες για ένα μήνα, αλλά δεν θα του τη δώσω. Δεν έχει νόημα, αφού δεν θέλω να συνεχίσω με τη συγκεκριμένη. Και όπως είπα και χθες, δεν έχω λεφτα να τρέχω καθε 3 και λίγο Θεσσαλονίκη να πειραματίζομαι με τους γιατρούς. Έστω ότι πάω πχ σ' αυτην την Ξανθάκου, που λέει η Κική (ευχαριστω Κικίτσα μου). Αν κάτι στραβώσει και με αυτήν, εγώ αυτή τη δουλειά θα κάνω? Το λυπάμαι και το παιδί να το ταλαιπωρω με τους γιατρούς όλη την ώρα, λες και ποιος ξέρει τι έχει. Μακαρι να ήταν κανένας της προκοπής στην πόλη μου, να ξαναδοκίμαζα, αλλά σας είπα, ο ένας είναι ψυχίατρος, η άλλη οδοντίατρος και δεν έχω ακούσει καλα λόγια για κανέναν τους.

Μαρκοπόλο, τα ίδια τραβάει και η μάνα μου με τις κωλοεπιτροπές, καθε λίγο και λιγάκι...βραστα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Παλλαντίν, μας έδωσε αγωγή, 4 κάψουλες για ένα μήνα, αλλά δεν θα του τη δώσω. Δεν έχει νόημα, αφού δεν θέλω να συνεχίσω με τη συγκεκριμένη. Και όπως είπα και χθες, δεν έχω λεφτα να τρέχω καθε 3 και λίγο Θεσσαλονίκη να πειραματίζομαι με τους γιατρούς. Έστω ότι πάω πχ σ' αυτην την Ξανθάκου, που λέει η Κική (ευχαριστω Κικίτσα μου). Αν κάτι στραβώσει και με αυτήν, εγώ αυτή τη δουλειά θα κάνω? Το λυπάμαι και το παιδί να το ταλαιπωρω με τους γιατρούς όλη την ώρα, λες και ποιος ξέρει τι έχει. Μακαρι να ήταν κανένας της προκοπής στην πόλη μου, να ξαναδοκίμαζα, αλλά σας είπα, ο ένας είναι ψυχίατρος, η άλλη οδοντίατρος και δεν έχω ακούσει καλα λόγια για κανέναν τους.

.

Αγγελινα τί έχει το παιδί??????

Διαφημίσεις

Τελειως Σεβη εμοιασε στον πατερα του!!!!!!! Τωρα για την Κωτιτα θα δειξει ποσο πιστη Πηνελοπη ειναι οταν δει απο κοντα το Ζοπιρακι!!!! Μην φαμε κανενα φτυσιμο στο τελος απο την Κωτιτα!!!!!

με βολεύει να μη σηκώνομαι να της δίνω την πιπίλα, να την καθησυχάζω από όνειρο,...γιατί αλλιώς είναι να την έχω δίπλα μου, αλλιώς να σηκώνομαι να πάω στο διπλανό δωμάτιο για να δω τί θέλει κ να περιμένω να την ξαναπάρει ο ύπνος.

έτσι ξεκίνησε να κοιμάται δίπλα μας, για να κοιμόμαστε σερί όλοι.

με βολεύει να μη σηκώνομαι να της δίνω την πιπίλα, να την καθησυχάζω από όνειρο,...γιατί αλλιώς είναι να την έχω δίπλα μου, αλλιώς να σηκώνομαι να πάω στο διπλανό δωμάτιο για να δω τί θέλει κ να περιμένω να την ξαναπάρει ο ύπνος.

έτσι ξεκίνησε να κοιμάται δίπλα μας, για να κοιμόμαστε σερί όλοι.

σέβη και γω το ίδιο κάνω ακόμη!

λιθοβολήστε με!

κόκκινο πανί, αερικό, όπως το έχεις ξαναγράψει σε άλλο μήνυμα, είναι ό,τι μας έχει μείνει απωθημένο.

Δεν κατάλαβες Σέβη μου! Κόκκινο πανί είναι η χρήση μελετών για παραπληροφόρηση. Κι επειδή έψαξα και βρήκα την μελέτη δεν μιλάει πουθενά για μεγαλύτερη εξυπνάδα! Μιλάει αποκλειστικά για όγκο εγκεφάλου! Ο μεγαλύτερος εγκέφαλος δεν σημαίνει "εξυπνότερος" σημαίνει απλά μακροβιότερος όπως γράφουν στην μελέτη! Αυτό με εξοργίζει λοιπόν!

καλά ο Μάριος είναι πολυμήχανος! Οδυσσέας κ η Πηνελόπη η Κωτίτα!

χεχε ναι τους βλέπω να πιάνουν τα πελάγη και να τσακώνονται για το ποιος θα οδηγήσει το ιστιοφόρο και ποιος θα ανέβει στο κατάρτι χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...