Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή ο πνευμονολόγος μου ειναι στις επιτροπές σου λέω με όση βεβαιότητα έχω ότι αν ο γιατρός είναι άσχετος με το αντικείμενο της πάθησης δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει αρνητική απόφαση ;) Δουλεύουν εκ του ασφαλούς!

Διάβασα το θέμα Παλαντίν... δεν το είχα διαβάσει. Η ιτςμι έχει ένα δίκιο... ίσως να εκφράστηκε υπερβολικά λόγω αγανάκτησης στο συγκεκριμένο. Αλλά κι εσένα δεν σου έχει τύχει να έχεις μπουχτίσει από την ίδια επαναλαμβανόμενη τακτική κάποιων μελών και να τα χώσεις εκεί που για σένα ξεχειλίζει το ποτήρι; Συν του ότι η κοπέλα είναι και έγκυος και προσπαθεί πραγματικά να ενημερωθεί για τον θηλασμό (την έχω συναντήσει σε διάφορα threads θηλασμού που προσπαθεί να κατανοήσει για να προλάβει καταστάσεις).

Συγνώμηηηηηη...........την παροτρύνεις να χτυπήσει τη νυφούλα μου?!

Κατάλαβα καλά:?:

Σωστά κατάλαβες :P

Και εγώ συμφωνώ με την Itsme :oops: Βασικά δεν καταλαβαίνω την λογική του να προτείνεις "πάρε άφοβα την αντιβίωση, το λέει το τάδε σαιτ" αντί να πεις πάρε και μια 2η γνώμη. Όσο για το σαιτ που λέτε, τσέκαρα την αντιβίωση που έπαιρνα εγώ και μου είχαν πει 2 γιατροί ότι δεν έπρεπε να θηλάζω και με το drugs.com που είχε βάλει η active member σε ένα θέμα. Και αυτό έλεγε ότι απαγορεύεται ο θηλασμός :cool:

Διαφημίσεις

Μπορει...στο δικό μου παράδειγμα βεβαια υπάρχει μια αντίφαση. το lactancia λεει ακινδυνο και 2 άλλα λένε όχι. Το σωστό πιστευω είναι σε ό,τι κάνουμε να ρωτάμε και τον γιατρό μας. Εσύ αυτό δεν είχες κάνει?

Καλημέρα :)

Καλορίζικο και καλοονειρεμένο το καινούργιο κρεβάτι συμπεθέρα... εγώ θα τους πήγαινα τα χαρτιά αλλά θα φρόντιζα να κάνω και μια καταγγελία στην υπηρεσία που σου είπαν τα κορίτσια κατόπιν εορτής! Έτσι ώστε να σταματήσουν να με ταλαιπωρούν κάθε χρόνο. Δεν ξέρω αν ο συνήγορος του πολίτη μπορεί να κάνει στην δική σου περίπτωση.

Κινκα... με το μαλακό...σφάχτον!

Α και Σέβη... εφόσον έπιασε με το δάγκωμα... κάντο. Όπως θυμάσαι η Κωνανινα έτσι σταμάτησε να μας χώνει χαστούκια... Ακόμα βέβαια νιώθω τύψεις για το ελαφρύ χαστούκι που έφαγε αλλά το αποτέλεσμα με δικαιώνει και τις ξεπερνάω!

Αερικάκι μου, συμφωνώ ταμάλα!

Και εγώ συμφωνώ με την Itsme :oops: Βασικά δεν καταλαβαίνω την λογική του να προτείνεις "πάρε άφοβα την αντιβίωση, το λέει το τάδε σαιτ" αντί να πεις πάρε και μια 2η γνώμη. Όσο για το σαιτ που λέτε, τσέκαρα την αντιβίωση που έπαιρνα εγώ και μου είχαν πει 2 γιατροί ότι δεν έπρεπε να θηλάζω και με το drugs.com που είχε βάλει η active member σε ένα θέμα. Και αυτό έλεγε ότι απαγορεύεται ο θηλασμός :cool:

Παλ, αυτή είναι και η μεγάλη μου διαφωνία με την Αγλαία...σερίφης στη θέση του σερίφη...δεν είναι γιατρός και δεν εννοεί να το καταλάβει...γιατί εγώ κυρίως εκείνη έχω πιάσει να δίνει ιατρικές συμβουλές...και μετά τις υπόλοιπες...και οι υπόλοιπες δίνουν κυρίως για το θηλασμό, η Αγλαία επί παντός επιστητού.

Το έχω ξαναπεί...θυμάσαι από τις 7 θανάσιμες πεθερές την Μίρκα Παπακωνσταντίνου που είχε βίτσιο το περιστατικό? Ε, ίδια η Αγλαία!

Και σε αυτό, επέτρεψέ μου να σου πω, ότι ρίχνω ευθύνη και σε εσάς. Την έχετε βάλει σε ένα βάθρο, και δεν επιτρέπετε να την αμφισβητούν. Εγώ όμως πιστεύω ότι όλοι όποιοι και να είναι μπορούν να αμφισβητηθούν!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μπορει...στο δικό μου παράδειγμα βεβαια υπάρχει μια αντίφαση. το lactancia λεει ακινδυνο και 2 άλλα λένε όχι. Το σωστό πιστευω είναι σε ό,τι κάνουμε να ρωτάμε και τον γιατρό μας. Εσύ αυτό δεν είχες κάνει?

ναι αυτό είχα κάνει..αλλά όταν ο γιατρός στην επέμβαση του πολύποδα μου είπε να μην θηλάσω για μια μέρα, ενώ το e-lactancia έγραφε ρισκ λέβελ 0 που σημαίνει άμεσος θηλασμός μπορεί να γίνει εκανα κάτι ενδιάμεσο..θήλασα σε 12 ώρες...νομίζω ότι και οι γιατροι φυλάνε τα ρούχα τους δλδ....

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=392471

γρρρρρρρρρρρρρρ κάτι τέτοια διαβάζω και γίνομαι τούρμπο! Ο πεθερός μου πάντως που θήλασε 5 χρόνια μόνο ιδιοφυία δεν ήταν (είναι)....

Α και Σέβη... εφόσον έπιασε με το δάγκωμα... κάντο. Όπως θυμάσαι η Κωνανινα έτσι σταμάτησε να μας χώνει χαστούκια... Ακόμα βέβαια νιώθω τύψεις για το ελαφρύ χαστούκι που έφαγε αλλά το αποτέλεσμα με δικαιώνει και τις ξεπερνάω!

τύψεις έχω από τώρα, αλλά θα έχω περισσότερες αν γίνει αγρίμι.:-(

Επειδή ο πνευμονολόγος μου ειναι στις επιτροπές σου λέω με όση βεβαιότητα έχω ότι αν ο γιατρός είναι άσχετος με το αντικείμενο της πάθησης δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει αρνητική απόφαση ;) Δουλεύουν εκ του ασφαλούς!

Δεν είναι αλήθεια αυτό. τη μαμά μου για άσχετα θέματα (αφαίρεση όγκου από κεφάλι, νεφρική ανεπάρκεια κλπ) πέρασε από επιτροπή με πρόεδρο γυναικολόγο που της έκανε ερωτήσεις.

Μάρκο πάρτο χαλαρά. κάνε αυτό που σου λένε. κ μετά, αφού γίνει η δουλειά σου, στείλε αναφορά στο Συνήγηορο του Πολίτη ή κ σε Επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας.:cool:

Διάβασα το θέμα Παλαντίν... δεν το είχα διαβάσει. Η ιτςμι έχει ένα δίκιο... ίσως να εκφράστηκε υπερβολικά λόγω αγανάκτησης στο συγκεκριμένο. Αλλά κι εσένα δεν σου έχει τύχει να έχεις μπουχτίσει από την ίδια επαναλαμβανόμενη τακτική κάποιων μελών και να τα χώσεις εκεί που για σένα ξεχειλίζει το ποτήρι; Συν του ότι η κοπέλα είναι και έγκυος και προσπαθεί πραγματικά να ενημερωθεί για τον θηλασμό (την έχω συναντήσει σε διάφορα threads θηλασμού που προσπαθεί να κατανοήσει για να προλάβει καταστάσεις).

δεν βρίσκω την ίτσμε υπερβολική, όχι περισσότερο από την απέναντι πλευρά...:cool:

Παλ, αυτή είναι και η μεγάλη μου διαφωνία με την Αγλαία...σερίφης στη θέση του σερίφη...δεν είναι γιατρός και δεν εννοεί να το καταλάβει...γιατί εγώ κυρίως εκείνη έχω πιάσει να δίνει ιατρικές συμβουλές...και μετά τις υπόλοιπες...και οι υπόλοιπες δίνουν κυρίως για το θηλασμό, η Αγλαία επί παντός επιστητού.

Το έχω ξαναπεί...θυμάσαι από τις 7 θανάσιμες πεθερές την Μίρκα Παπακωνσταντίνου που είχε βίτσιο το περιστατικό? Ε, ίδια η Αγλαία!

Και σε αυτό, επέτρεψέ μου να σου πω, ότι ρίχνω ευθύνη και σε εσάς. Την έχετε βάλει σε ένα βάθρο, και δεν επιτρέπετε να την αμφισβητούν. Εγώ όμως πιστεύω ότι όλοι όποιοι και να είναι μπορούν να αμφισβητηθούν!

καλόοοο. "έχω περιστατικό". τρίκαλο!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!

Ρε συ Χριστίνα, σου άφησα ένα σχόλιο σε μια φωτό στο φβ που δεν είχα δει, μιλάμε ακόοοοομα γελάω! :D να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου!

Έχω και το βίντεο! Εκεί να δεις γέλιο! :lol: Ευχαριστώ (κουκουβαααααα)

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=392471

γρρρρρρρρρρρρρρ κάτι τέτοια διαβάζω και γίνομαι τούρμπο! Ο πεθερός μου πάντως που θήλασε 5 χρόνια μόνο ιδιοφυία δεν ήταν (είναι)....

και εγώ δεν θήλασα αλλά είμαι πανέξυπνη! χοχοχο

πάλι τα ίδια κοιτάς αερικάκι? γιατί τρώγεσαι με τα ρούχα σου?

δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να έχει δίκιο το άρθρο για το θηλασμό, απλά η ευφυία έχει πολλές παραμέτρους ακόμα, γονίδια, περιβάλλον, ερεθίσματα, κλπ!

μπορεί ένα παιδί που δεν θήλασε να είναι πανέξυπνο. όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θα ήταν ακόμα πιο έξυπνο, αν θήλαζε ή αν θήλαζε περισσότερο.

Μα δεν τα κοιτάω... σκάνε μπροστά μου στο facebook και μου κουνάνε το κόκκινο πανί! Και είμαι σίγουρη πως αν βρω στα αγγλικά την μελέτη θα λέει τελείως διαφορετικό πράγμα!

δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να έχει δίκιο το άρθρο για το θηλασμό, απλά η ευφυία έχει πολλές παραμέτρους ακόμα, γονίδια, περιβάλλον, ερεθίσματα, κλπ!

μπορεί ένα παιδί που δεν θήλασε να είναι πανέξυπνο. όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θα ήταν ακόμα πιο έξυπνο, αν θήλαζε ή αν θήλαζε περισσότερο.

συμφωνώ μαζί σου Σεβ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...