Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εχεις δικιο Χαρλοου αλλα αν το κοψουν παιζει να μην μου το ξαναδωσουν και ποτε γιατι δυστυχως οταν περνας επιτροπη ειναι πολυ πιθανο να πεσεις σε οδοντιατρο γιατρο η οποιοδηποτε αλλης ειδικοτητας ασχετο γιατρο που να μην ξερει την παθηση και να σε κοψει γιατι εξωτερικα δειχνεις μια χαρα.

Εγω ειχα ξεκινησει με 70 της 100 αναπηρια και με τα χρονια επεσε στο 67 και παλι κινδυνευω να το ριξουν κιαλλο και να μου κοπει το επιδομα που πρακτικα δικαιουμαι απο τον νομο αλλα ειναι και θεμα τυχης σε τι γιατρο θα πεσεις στην επιτροπη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έστειλε μνμ έρχεται

αγκρρρρρρρρρρρ τώρα θα ακούσει τον εξάψαλμο!

Μαρκοπουλάκι κι ο πατέρας μου τα ίδια τραβάει, είναι αυτές οι επιτροπές άστα να πάνε...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εμενα με "καιει" η εμφανιση γιατι εξωτερικα δεν φαινεται κατι ευτυχως οποτε ειναι θεμα εμπειριας γιατρου το να μην υποτιμησει την παθηση.

μα είναι δυνατόν να βάλουν οδοντίατρο να βγάζει ποσοστά αναπηρίας; με τι να κρίνει δλδ, με πόσους φρονιμίτες έχουμε; το θέατρο του παραλόγου!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εμενα με "καιει" η εμφανιση γιατι εξωτερικα δεν φαινεται κατι ευτυχως οποτε ειναι θεμα εμπειριας γιατρου το να μην υποτιμησει την παθηση.

Έχεις και φάτσα μοντέλου κι εσύ ρε κοπελιά.

Πήγαινε και λίγο χάλια καμία φορά, (άβαφτη ριζα, χωρίς μακιγιάζ και χάλια ρούχα).

Διαφημίσεις

Δεν είναι δυνατόν να κρίνουν το πρόβλημα υγείας σου από την εξωτερική σου εμφάνιση!:mad:

έστειλε μνμ έρχεται

αγκρρρρρρρρρρρ τώρα θα ακούσει τον εξάψαλμο!

Μαρκοπουλάκι κι ο πατέρας μου τα ίδια τραβάει, είναι αυτές οι επιτροπές άστα να πάνε...

Φωτεινούλα...... να υποθέσω πως αν δεν ξαναμιλήσουμε στο φόρουμ θα οφείλεται στο σπασμένο pc?:cool:

Ευχαριστώ πολύ!

Το μπολντ μου το είχε πει και η παιδίατρος, τώρα που το είπες το θυμήθηκα.

Τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα!

Καλημέρα!!!!!!!!Τι κάνετε?

Εμείς κοιμηθήκαμε 01:00. Ο γιος μου, όλως περιέργως, ξύπνησε 09:10 και τρέχαμε και δεν προλαβαίναμε!

Αγγελίνα, πολύ καλά λόγια έχω ακούσει για την Ξανθάκου, παιδίατρο ομοιοπαθητικό στη Θεσσαλονίκη.Αν το ξαναδοκιμάσεις.:tongue:

η ώρα είναι 3 παρά κι ο καλός μου δεν έχει γυρίσει ακόμη... ούτε σε μνμ/ τηλ απαντάει...

τώρα ποιο είναι το χειρότερο ενδεχόμενο, να με κερατώνει ή να τον στρίμωξαν σε καμιά γωνία τίποτε συμμορίες του Χάρλεμ; :roll:

Να, γι αυτά λες, γ@μώ το Αμέρικά μου μέσα!

Εγώ συμφωνώ με την ιτσμε γενικώς, όμως η αλήθεια είναι ότι σε μερικά ποστ την έβρισκα επιθετική. Πιθανόν όμως να ευθύνεται η εγκυμοσύνη.

έντιτ:Παλαντίν η Πατσούρου κάνει εμβόλια?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα :)

Καλορίζικο και καλοονειρεμένο το καινούργιο κρεβάτι συμπεθέρα... εγώ θα τους πήγαινα τα χαρτιά αλλά θα φρόντιζα να κάνω και μια καταγγελία στην υπηρεσία που σου είπαν τα κορίτσια κατόπιν εορτής! Έτσι ώστε να σταματήσουν να με ταλαιπωρούν κάθε χρόνο. Δεν ξέρω αν ο συνήγορος του πολίτη μπορεί να κάνει στην δική σου περίπτωση.

Κινκα... με το μαλακό...σφάχτον!

Α και Σέβη... εφόσον έπιασε με το δάγκωμα... κάντο. Όπως θυμάσαι η Κωνανινα έτσι σταμάτησε να μας χώνει χαστούκια... Ακόμα βέβαια νιώθω τύψεις για το ελαφρύ χαστούκι που έφαγε αλλά το αποτέλεσμα με δικαιώνει και τις ξεπερνάω!

Διαφημίσεις

Εννοειται δεν βαφομαι οταν παω χα!!ΧΑ!!! Σαν τον λετσο παω αλλα και παλι χαλια δεν με βρισκουν οσο αυτοι θα θελανε, λες και το προβλημα υγειας πρεπει σωνει και καλα να σε κανει μιζερη η αθλια, ετσι κρινουν οι ειδικοι. Καλα εγω, να δεις που τραβολογανε ανθρωπους με κινητικα προβληματα και με ακρωτηριασμους συνεχεια λες και θα φυτρωσει το κομμενο μελος.

Και ομως εχω περασει επιτροπη με οδοντιατρο που θα εβγαζε εκτιμηση, πολυ γελιο.

Α και Σέβη... εφόσον έπιασε με το δάγκωμα... κάντο. Όπως θυμάσαι η Κωνανινα έτσι σταμάτησε να μας χώνει χαστούκια... Ακόμα βέβαια νιώθω τύψεις για το ελαφρύ χαστούκι που έφαγε αλλά το αποτέλεσμα με δικαιώνει και τις ξεπερνάω!

Συγνώμηηηηηη...........την παροτρύνεις να χτυπήσει τη νυφούλα μου?!

Κατάλαβα καλά:?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...