Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ περαστικα σου αν ειναι τοσο τελειομανης!!! Μπορει να γινει και στον μισθο πεστου τελειος?????

Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι του:mad::mad:

Αλλά δεν με νοιάζει και πολύ.

Πιο πολύ με νοιάζει να αναγνωρίζετε η δουλειά μου και να μου συπεριφέρεται εντάξει, πράγματα που αυτός τα κάνει όταν έχει τις καλές του.

Βέβαια αν βάλω κάπου λάθος ένα κόμμα, με περνάει κρεμυδάκια στιφάδο.... αλλά κατά βάθος έχει καλό χαρακτήρα (είπαμε Χατζηνικολάου style).

Καλημέρα :)

Οι ψυχίατροι και καλά να είσαι άρρωστο σε βγάζουν γιατί το έχουν αυτοί λίγο πειραγμένο το σύστημά τους! Άκουμε... έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους λόγω δουλειάς! Ψυχίατροι - Νευρολόγοι... μια βλάβη την έχουν!

συμφωνώ!:cool:

καλημέρα σε όλες!

η δικιά μου χθες ξύπνησε στις 3.30 κ μέχρι τις 5 περίπου ήταν μέσα στο τσακίρ κέφι.

έπαιζε το "πού ει;" πού είναι δηλαδή.

καθόταν στον πωπώ της κ με ύφος έριχνεε την πιπίλα μακριά στο πάπλωμα κ μετά έκανε πως την ψάχνει γύρω γύρω κ κάτω από το πάπλωμα φωνάζοντας δυνατά "πού ει". μετά χοροπηδούσε κ τραγουδούσε χαρούμενη, μετά έπαιρνε φόρα κ έπεφτε μια πάνω μου, μια πάνω στον μπαμπά της:mad:, γελώντας κ γενικά έδινε την εντύπωση ότι ήταν εκτός τόπου κ χρόνου. αναγκαστικά στις 4 σηκωθήκαμε, την άλλαξα, της δώσαμε γάλα κ πάλι έκανα 45 λεπτά να την κοιμίσω. η αλήθεια είναι ότι την πίεζα στην αγκαλιά μου μπας κ της έρθει ο ύπνος. νιώθω κ κάπως θκατά που ήμουν τόσο πιεστική, αφού έκλαιγε...αλλά δεν είχα άλλο κουράγιο.

Αγγελίνα, αυτό θα πει ψυχαναγκασμός.:-(

χθες η μικρή με χτύπησε, επειδή την μάλωσα για κάτι που δεν έπρεπε να κάνει.

σήμερα μαθαίνω ότι το έκανε κ στην πεθερά μου.:shock:

την επόμενη φορά θα της κάνω το ίδιο. τί λέτε; μπας κ καταλάβει ότι πονάει.

έτσι έκανα κάθε φορά που με δάγκωνε. τώρα δεν δαγκώνει. εσεις πώς το αντιμετωπίζετε;

σκέφτομαι σοβαρά να την στείλουμε παιδικό, κι ας λέει η παιδίατρος μετά τα 3 χρόνια.

έχουμε ξεφύγει...:-(:confused::-(

η ώρα είναι 3 παρά κι ο καλός μου δεν έχει γυρίσει ακόμη... ούτε σε μνμ/ τηλ απαντάει...

τώρα ποιο είναι το χειρότερο ενδεχόμενο, να με κερατώνει ή να τον στρίμωξαν σε καμιά γωνία τίποτε συμμορίες του Χάρλεμ; :roll:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εφορου ζωης λεει ο νομος αλλα καθε νομαρχια κανει τα δικα της. Πασχων απο αλλες νομαρχιες δεν τους ζητουνται χαρτια ξανα. Η Νομαρχια Πειραια που ανηκω θελει καθε σεζον χαρτια φτου και απο την αρχη.

Διαφημίσεις

η ώρα είναι 3 παρά κι ο καλός μου δεν έχει γυρίσει ακόμη... ούτε σε μνμ/ τηλ απαντάει...

τώρα ποιο είναι το χειρότερο ενδεχόμενο, να με κερατώνει ή να τον στρίμωξαν σε καμιά γωνία τίποτε συμμορίες του Χάρλεμ; :roll:

Παίζει να'χει γίνει λιάδα σε κα'να κωλόμπαρο στο Σόχο?

joujou ελπιζω τίποτα απο τα δυο!

καλημέρα στις υπόλοιπες!

Εφορου ζωης λεει ο νομος αλλα καθε νομαρχια κανει τα δικα της. Πασχων απο αλλες νομαρχιες δεν τους ζητουνται χαρτια ξανα. Η Νομαρχια Πειραια που ανηκω θελει καθε σεζον χαρτια φτου και απο την αρχη.

Και γιατί δεν τους κολάς το χαρτί στη μούρη?

Κάνε τους και μια έγγραφη καταγγελία στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Μαρκοπουλάκι εγινε καλά το παιδί?

εμείς εχτές πήραμε άδεια από τη δουλειά για να πάμε την μικρή στο ιασώ για να φάει το κέικ με το αυγό...πάμε εκεί και αφού ξανακοιτά τις εξετάσεις μας λέει καλύτερα οχι επανάληψη σε ένα μήνα και βλέπουμε! την καρυδώνεις ή δεν την καρυδώνεις?

Τους εχω αναγκη βρε Χαρλοου αν στραβωσουν μου το κοβουν για πλακα, και στο παρελθον που προσπαθησα να τους πω οτι ειναι ακυρο να τα ζητανε μου απαντησαν οτι ετσι λειτουργει η συγκεκριμενη νομαρχια και οτι θα κοπει αμεσα αν δεν τα παω.

Διαφημίσεις

Παίζει να'χει γίνει λιάδα σε κα'να κωλόμπαρο στο Σόχο?

η επίσημη δικαιολογία είναι ότι ξημεροβραδιάζεται στη βιβλιοθήκη... κι έχω αφήσει στην Ελλάδα το μαντεμένιο τηγάνι (δώρο της κουμπάρας στο γάμο, κάτι θα ήξερε αυτή!)

μα σήκωσε χριστιανέ μου το τηλ!!!!!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

joujou ελπιζω τίποτα απο τα δυο!

καλημέρα στις υπόλοιπες!

Κι εγώ το ίδιο Κίνκα μου! Ειδοποίησες μας όταν έρθει...

Palladin, η itsme δεν είπε κάτι περίεργο απλά δεν το εξέφρασε σωστά. Ο τρόπος της όντως είναι καυστικός και ειρωνικός. Μην ασχοληθείς άλλο;)

Μαρκοπόλο δυστυχώς είμαστε θύματα της γραφειοκρατίας..Δυστυχώς..σε ένα κράτος λανθασμένα δομημένο εξ'αρχής! Άσε δεν θέλω να πω άλλα γιατί φουντώνω!!!!

Τους εχω αναγκη βρε Χαρλοου αν στραβωσουν μου το κοβουν για πλακα, και στο παρελθον που προσπαθησα να τους πω οτι ειναι ακυρο να τα ζητανε μου απαντησαν οτι ετσι λειτουργει η συγκεκριμενη νομαρχια και οτι θα κοπει αμεσα αν δεν τα παω.

Σορρυ αλλά δεν το πιάνω.

Η συγκεκριμένη νομαρχία βάζεις δικούς της όρους?

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε δυσκολέψει να στο κόψουν για λίγο καιρό, αλλα κάνε αίτηση να σου απαντήσουν εγγράφως ότι θα το κάνουν αυτό, επειδή η νομαρχία τους λειτουργεί έτσι, και πέστους ότι με την έγγραφη απάντησή τους θα πας δικαστικά.

Δεν μπορεί ρε φούστη μου να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Μήπως υπάρχει κάποιο παραθυράκι στο νόμο και το εκμεταλέυονται?

Αλλιώς είναι μεγάλος τσαμπουκάς αυτό που κάνουν και πρέπει κάποιος να τους το κόψει.

χθες η μικρή με χτύπησε, επειδή την μάλωσα για κάτι που δεν έπρεπε να κάνει.

σήμερα μαθαίνω ότι το έκανε κ στην πεθερά μου.:shock:

την επόμενη φορά θα της κάνω το ίδιο. τί λέτε; μπας κ καταλάβει ότι πονάει.

έτσι έκανα κάθε φορά που με δάγκωνε. τώρα δεν δαγκώνει. εσεις πώς το αντιμετωπίζετε;

σκέφτομαι σοβαρά να την στείλουμε παιδικό, κι ας λέει η παιδίατρος μετά τα 3 χρόνια.

έχουμε ξεφύγει...:-(:confused::-(

Σεβούλα μου καλημέρα!

Το έκανε και ο γαμπρούλης αυτό όταν θύμωνε για κάτι. Κουβέντιασε μαζί της, μίλα της..Καταλαβαίνουν τα πάντα. Και ΟΧΙ μην κάνεις το ίδιο...Το έκανα στο γιό μου ένα διάστημα κι έβγαζε επιθετικότητα.

Παιδικό σταθμό μπορείς να τη γράψεις από τα 2,5 κι έπειτα με βασική προϋπόθεση να έχει βγάλει την πάνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...