Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αν και εγω ξυπνησα χαραματα με την αυγουλα μας φεραν το κρεβατι μας και ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Μαριος ξετρελαθηκε και σκαρφαλωνει πανω σαν ελουροειδες!!!!!!!

Το βραδυ θα δειξει πως θα παει αλλα δειχνει να ενθουσιαστηκε!!!!!!

Καλημέρα τσούπρες!

Ρε συ Χριστίνα, σου άφησα ένα σχόλιο σε μια φωτό στο φβ που δεν είχα δει, μιλάμε ακόοοοομα γελάω! :D να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλημέρα girls!

Αγγελίνα μη στενοχωριέσαι μάτια μου..και κυρίως ξέχνα τη συγκεκριμένη κομπογιανίτισσα ιατρό. Διάγνωση ήταν αυτή? Άκου τη Χριστίνα που είναι μέσα στον κύκλο!

Λοιπές τι κάνετε? εγώ έχω πολλά νεύρα με τη forthnet διότι όλο το 5νθήμερο που είχα άδεια έκανε παρεμβολές το internet και τελικά φταίει το ρούτερ. Πρέπει να το πάω στην Καλλιθέα. Τώρα αν η γειτόνισσα μου με βολέψει και μπω στο δικό της δίκτυο θα μπορούμε να μιλάμε και τα βράδια..

Αερικό, το έχει η μέρα σήμερα διότι κι εμείς σηκωθήκαμε 7.10 κι έτρεχα σαν την τρελή μιας και έπρεπε να είμαι στις 8 στο γραφείο. Από Παρ. 9-3.

Διαφημίσεις

Καλημερα αν και εγω ξυπνησα χαραματα με την αυγουλα μας φεραν το κρεβατι μας και ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Μαριος ξετρελαθηκε και σκαρφαλωνει πανω σαν ελουροειδες!!!!!!!

Το βραδυ θα δειξει πως θα παει αλλα δειχνει να ενθουσιαστηκε!!!!!!

Καλορίζικο αλλά κυρίως καλά κρεβατώματα:D:D:D

Εγω μολις κοιμηθει και ξυπνησει ο Μαριος θα παω να δωσω μια μαχη στην προνοια για το επιδομα που παιρνω καθε διμηνο για την παθηση. Μου ζητανε παλι χαρτια λες και εχω κρυολογημα και θα περασει, αν δεν παω τα χαρτια ξανα θα μου το κοψουν ειπαν αλλα η βεβαιωση νοσοκομειου θελει 15 ημερες να βγει τουλαχιστον.

Διαφημίσεις

Με γεια το καινούργιο κρεβάτι και καλούς ύπνους.

Εμένα ο προϊστάμενός μου είναι κρεβατωμένος με ίωση και επικοινωνούμε μέσω blackberry.

Μου λέει κάτι Bravo, keep up the good work, you're doing fine (είναι τύπος τελειομανής κάτι σε Χατζηνικολάου style, σε κάνει να φτύνεις αίμα).

Έστι μου'ρχεται να του απαντήσω "Μήπως να μου κάνετε καμιά αυξησούλα?":D

Καλημέρα!

Λοιπόν, η αντιπάθεια με την itsme ξεκίνησε από εδώ, http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76580 Βέβαια δεν συνηθίζω να αντιπαθώ έτσι με το πρώτο κάποιον, αλλά η συγκεκριμένη το έκανε 3-4 φορές ακόμα να χώνεται με πολύ αγενή και ειρωνικό τρόπο στα θέματα του θηλασμού. Γενικά δεν θεωρώ ότι έχει προσφέρει τίποτα στην ουσία, μια συμβουλή, να βοηθήσει κάποιον πχ, μόνο ειρωνία. Δηλαδή πιστεύω ότι είναι στα όρια του τρολλ. Βέβαια, ξέρω ότι εσείς θα συμφωνήστε μαζί της, αλλά όπως και να έχει, ο τρόπος της είναι απαράδεκτος για τα γούστα μου. Και με άλλες έχω διαφωνήσει, αλλά τέτοια ξινίλα δεν μου έβγαλε άλλη. Αυτά.

Αγγελίνα, τόσα χρόνια που κάνω ομοιπαθητική, κανένας δεν μου έκανε χαρακτηρισμούς, απλά έκαναν ερωτήσεις, άκουγαν προσεκτικά και σημείωναν στον φάκελό μου. Τι να πω, μάλλον έπεσες σε περίπτωση.

Σχετικά με τα βιβλία που συμβουλευόταν, είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ιδιοσυστατικό κάποιου, όντως θέλει διάβασμα. Ο πρώτος που πήγαινα, ο χάι, είχε πρόγραμμα στον υπολογιστή του που τον βοηθούσε επί τόπου. Ο δεύτερος, κρατούσε σημειώσεις και το βράδυ που πήγαινε σπίτι του διάβαζε και μου έστελνε sms

Εγω μολις κοιμηθει και ξυπνησει ο Μαριος θα παω να δωσω μια μαχη στην προνοια για το επιδομα που παιρνω καθε διμηνο για την παθηση. Μου ζητανε παλι χαρτια λες και εχω κρυολογημα και θα περασει, αν δεν παω τα χαρτια ξανα θα μου το κοψουν ειπαν αλλα η βεβαιωση νοσοκομειου θελει 15 ημερες να βγει τουλαχιστον.

Λέει ο νόμος ότι πρέπει να προσκομίζεις συνέχεια καινούργια χαρτιά? Γιατί αν το λέει έπαιξες κι έχασες.

Αν όμως δεντο λέει πήγαινε και γάμα τους το κέρατο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...