Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν, εχω να σας πω πως είμαι μια ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ μάνα, γιατί παράτησα δυο χρόνια τη δουλεια μου για να είμαι κοντά στο παιδί μου, γιατί όταν αρρωσταίνει δεν πάω στο γραφείο, επειδή ξέρω ότι η νταντά δεν τα βγάζει πέρα με τα δυο κι αν τον αφήσω στην πεθερά θα τον στήσει όλο το πρωί στην τηλεόραση και γιατί πιέζω το παιδί μου να φάει, αντί να του σερβίρω το φαί και να σηκώνομαι να φεύγω!

Αυτά μου είπε κατάμουτρα η κυρία γιατρέσσα, που την πλήρωσα και 75 ευρώ την επίσκεψη, το κέρατό μλου μέσα!

:shock::shock::shock: Ρε 'συ αυτη πρεπει να μιλησει με εμενα... Στο τελος θα με πληρωσει εκεινη να φυγω!! Ακου ψυχαναγκαστικη! Πρεπει να παω να της πω πως ακομα και στους παιδοτοπους φοβαμαι να αφησω μονη τη Μαρια για να μην την τσακισουν τα μεγαλυτερα και πως σκεφτομαι σοβαρα πως αν δεν ειχα πιεστει τοσο μες στο σπιτι να μην την εστελνα παιδικο απο το Σεπτεμβριο.. Επισης καθομαι 3 χρονια και... Απο την εγκυμοσυνη! Να δουμε τι γνωματευση θα μου εδινε εμενα! :rolleyes:

Θέλει λέει να φύγουμε το Σάββατο να πάμε στο χωριό να κόψουμε τα λεμόνια και να κουρέψουμε γκαζον...ΟΛΟΙ και η μικρή. Σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση.....που το χτυπάει η θάλασσα και η υγρασία!!

Και όταν φυσικά αρνήθηκα τσαντίστικε και με κατηγόρησε οτι δεν θέλω να βλέπει το παιδι...δεν μπορώ θα κάνω φόνο..:mad::x:x:x:x:x:x:x

Ολη την ώρα η καραμέλα "δεν βλέπω το παιδι συχνα, δεν θα με αγαπάει"

Και η πεθερα μου μια απο τα ιδια! Τωρα εχει αρχισει και μας τριβελιζει τα αυτια για το Πασχα.. Αφου δεν πηγαμε -λεει- τις Αποκριες, οφειλουμε να της παμε το παιδι τοτε..:rolleyes:

Παλλαντίν μου έχει συμβεί κάτι μεταξύ της ιτςμι και εσένα;

Ναι βρε Παλλαντιν τι εγινε? Η ιτσμι ειναι απο τα λιγοστα ατομα διπλα που συμπαθω (οπως κι εσυ βεβαια).. Ευχομαι ο,τι κι αν ειναι να λυθει!

Καληνυχτα σε οσες αποχωρουν!

Εγω εκανα μπανιο και επανηλθα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ταμπέλα της λέει ψυχολογος-παιδοψυχολόγος-ομοιοπαθητικός γιατρός.

Tα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω καν, αλλά οι ψυχολόγοι ΔΕΝ είναι γιατροί. Κάτι δεν πάει καλά.

Παλλαντίν μου έχει συμβεί κάτι μεταξύ της ιτςμι και εσένα;

Ναι, αλλά δεν προλαβαίνω να το αναλύσω τώρα. Πάντως την θεωρώ αγενή και επιθετική.

Η Παλλαντιν είναι ακόμα εδώ? Ας μου πει, αν ξέρει, πώς αποκτάει κάποιος άδεια ομοιοπαθητικού γιατρού? Γιατί, αν είναι να διαβάζω μπροστά στους πελάτες απ' τα βιβλία, να το κάνω κι εγώ ρε παιδιά!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, με περιμένει ο καλός μου για ύπνο.

Αυτή http://www.homeopathy.gr/ είναι η επίσημη σελίδα των ομοιοπαθητικών ΓΙΑΤΡΩΝ και λύνει πάρα πολλές απορίες.

Εδω http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html είναι τα ονόματα των ομοιπαθητικών γιατρών που είναι μέλη στην ελληνική εταιρεία ομοιοπαθητικής

Καλώς την Φαίη!!

Θα είσαι και συνονόματη της κόρης μου σε μερικούς μήνες!!

(μαντέψτε το όνομα απο την μαμά και όχι απο την πεθερά)

Αληθεια? Εμενα με εχουν βαφτισει Φωτεινη..

Εμεις ειχαμε ταξει τη Μαρια στην Παναγια και της δωσαμε αυτο το ονομα αλλα ικανοποιηθηκε και η πεθερα γιατι τη λενε και αυτη Μαρια..

Στο δευτερο θα δωσω το ονομα της μαμας μου (γερο να 'ναι βεβαια).. Αριστεα αν ειναι κοριτσακι και Αρης αν ειναι αγορακι.. Εν τω μεταξυ εχω και μια λαχταρα για γιους και σκεφτομαι πως ο θεος Αρης ηταν ο θεος του πολεμου, οποτε κανω και συνειρμους για το στολισμο της βαφτισης, το προσκλητηριο... Αφηστε! Την εχω ψωνισει με το γιο πριν καν τον συλλαβω!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ομορφη!! :D

Κι εγω το τελευταιο τσιγαρο κανω! Και μετα την πεφτω γιατι ο Βασ, δουλευει το 2ο βραδυνο σημερα, θα ερθει σπιτι στις 6 και θα λιωσω παλι εγω στις κουνιες με το ταλιμπανακι!

gM4vp2.png

Λοιπόν, μέσα είναι Παλλαντιν, την τσέκαρα, σε ευχαριστω.

Καληνύχτα στις αποχωρούσες.

Δεν έχω θέμα με την ομοιοπαθητική βρε κορίτσια, αλλά να βρω γιατρό να εμπιστεύομαι, όχι να μου ακυρώνει τους παιδίατρους και να μου βγάζει πορίσματα από το πουθενά! Και να με προσβάλει έτσι, να με λέει ψυχαναγκαστική με το πρώτο και αδιάφορη με το δεύτερο! Αν είναι δυνατόν, λες και με ήξερε από χθες!

Θα τα παρατήσω μάλλον. Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη και να σκάω τα κατοστάρικα για να πειραματίζομαι ποιος θα μου κάτσει, δεν μου περισσεύουν. Να είχα βρει έναν σαν εκείνον που πήγε η Ζώπυρον, μάλιστα. Εδώ σε μας, ομοιοπαθητικούς ξέρω έναν δερματολόγο, μια οδοντίατρο και έναν...ψυχίατρο. :rolleyes: Μπουμπούκια και οι 3 τους, αγλάισμα της Ιατρικής Σχολής.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τωρα να σου πω πως εχεις αδικο Αγγελινα μου... Ψεμματα θα σου πω!

Κατ΄εμε ηταν λιαν επιεικως απαραδεκτη! Και μαστερ να ειχε στην ψυχολογια δεν μιλας κατ' αυτον τον τροπο...

Τι να πω... :|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τσιγαρακι τελος.. Αποχωρω κι εγω!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο οταν με αφησει η μικρη!

Καλο ξημερωμα να εχουμε! :D

gM4vp2.png

αφού διάβασα όλα τα μηνύματα.. νύσταξα.

σας καληνυχτώ κ σας στέλνω πολλά γλυκούλικα φιλάκια.

Ζώπυ, περαστικά.

Φαίη μου είσαι υπέροχη μαμά!

κατινάκι, βάλε μας γυαλιά στο θέμα πεθερά.

κι εγώ αγχώνομαι με την Χρύσπα, γιατί ενώ λεει λέξεις, μετά δεν τις επαναλαμβάνει κ αρκείται στο μμμμμμμμμ ή στα νεύρα. η παιδίατρος μας είπε, όταν την ρωτησα, να μην την διευκολύνουμε, για να αναγκαστεί να το πει. εμείς την κακομαθαίνουμε που υποκύπτουμε στο πείσμα της.

Αερικό τί ωραία που συνεννοήστε με την Κωτίτα! μπράβο της!

Αγγελίνα, αν θυμάμαι καλά θήλασες τα αγοράκια σου έως 6 μηνών. αυτό θα φταίει για την άρνηση στο μπουκάλι. έτσι κ η ανεψιά μου. όλα τα άλλα της γιατρέσσας ... ασχολίαστα.

καλά να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου.

γειά!

Εγώ έχω υπερένταση, θα διαβάσω κάτι να ξεχαστώ, γιατί έχω κολλήσει με το σημερινό. Φτάνει τόσο που σας έπρηξα κι ευχαριστώ για την συμπαράσταση, φιλενάδες. ;):D

Σέβη, στο χω πει, κι εγώ με τον μικρό τα ίδια. Τζάμπα αγχωνόμαστε, είμαι σίγουρη.

Μαρκοπόλο και Χάρλοου, διάβασα ότι τα παιδιά είναι καλύτερα και πολύ το χάρηκα. Σιδερένια!

Ζώπυρον και πάλι περαστικά.

Καληνύχτα σε όλες, καλό μας ξημέρωμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα :)

Κοιμηθήκαμε λίγο παραπάνω σήμερα! Κανείς μας δεν είχε κουράγιο να σηκωθεί στις 7.00! Το πηγαμε μέχρι 7.45 :lol: Ο μπαμπάς θα τρέχει που πιάνει δουλειά στις 9.00 :lol: εμείς θα πάμε χαλαρά και πάλι :)

Αγγελίνα να μην το αφήσεις! Να βρεις ΩΡΛ ομοιοπαθητικό κορίτσι μου! Ή τουλάχιστον Παθολόγο ή Πνευμονολόγο! Είναι κρίμα από μία κακή εμπειρία να τα παρατήσεις! Οι ψυχίατροι και καλά να είσαι άρρωστο σε βγάζουν γιατί το έχουν αυτοί λίγο πειραγμένο το σύστημά τους! Άκουμε... έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους λόγω δουλειάς! Ψυχίατροι - Νευρολόγοι... μια βλάβη την έχουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...