Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ θα της απαντούσα στην ψύχρα ότι χρειάζεται να την εξετάσει κάποιος συνάδελφός της και θα έφευγα χωρίς να πληρώσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω να την πέσω γιατί είμαι ψιλοκομμάτια! Και θέλω αύριο να ασχοληθώς επιτέλους με τις φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης μου! Τουλάχιστον στην επέτειο της βάφτισης να έχουμε το αλμπουμ!

Μαρκοπολούδι μου σε πρόλαβα. ;)

Ράννια, οχι, δεν σκέφτηκα να κοιτάξω.

Σέβη, μιλάμε ότι τον μεγάλο τον δοκίμασα από 2 μηνών (απ' ό,τι θυμάμαι) στο μπιμπερό και δεν το ήθελε καθόλου. Από τότε δηλαδή πονούσαν τα αυτια του? Αφού την πρώτη ωτίτιδα την έπαθε 5 μήνες αργότερα! Ασε που δεν τον πιέζω έτσι, καμια σχέση!

Αερικό, σιγά μην ξαναπάω στη μαλάκοβα! Άσε που θα με φτύσει ο άντρας μου, που με το ζόρι κρατιόταν να μην τη διαολοστείλει!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό που της είπα είναι ότι εμένα οι συγκεκριμένες στατιστικές μελέτες σιγουρα ΔΕΝ με συμπεριέλαβαν ως δείγμα.

Έβαλε και το παιδί να ζωγραφίσει την οικογένειά του και να μη σας πω τι άρχισε να λέει, επειδή το κεφάλι του μπαμπα του βγήκε πιο μεγάλο από των άλλων...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αερικο και εγω την ιδια εκρεμοτητα εχω, ενα χρονο μετα σχεδον δεν εχω επιλεξει ακομα φωτο για τα αλμπουμ.

Αγγελινα μην χαλιεσαι απλα μην ξαναπας αν ηθελες ψυχολογο θα πηγαινες σε ψυχολογο και οχι σε ομοιοπαθητικο.

Τα χίλια δίκια έχεις, Αερικό μου. Βασικά είχε φύγει τροχαδόν με τον μικρό μέχρι να πληρώσω κι όταν του είπα πόσα έδωσα, έμεινε βουβός για ένα μισάωρο Προφανώς για να μη σιχτιρίσει κι εμένα, μαζί με τη δόκτορα. Που στους καθηγητές ΩΡΛ που τον πήγαμε και του κάνανε ένα σωρό εξετάσεις, πήραν ένα 50αρικο. Αυτή ούτε που το πλησίασε το παιδί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλά, επιστήμων η κυρία! η μάλλον, επιστημόνισσα! μ' αρέσει πιο πολύ η λέξη χιχιχιχιχ

βρε Αγγελίνα, μπορείτε να βρείτε κανέναν γιατρό κανονικό, που να κάνει ομοιοπαθητική; Αυτοί από ό,τι έχω καταλάβει είναι οι μόνοι αρμόδιοι να ασχοληθούν με τέτοια θέματα. Τι να πει τώρα η παιδοψυχολόγος-παιδομέντιουμ;;;;

Θα βγάλω κι εγώ τη μικρή μια βόλτα μέχρι τις κούνιες απέναντι, επειδή δεν το βλέπω να σας προλαβαίνω στο γυρισμό, καληνύχτα σε όλες, καλή ξεκούραση, και αύριο είναι μια καινούρια μέρα, Ρετ Μπάτλερ! :D

φιλάκια!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

...Έβαλε και το παιδί να ζωγραφίσει την οικογένειά του και να μη σας πω τι άρχισε να λέει, επειδή το κεφάλι του μπαμπα του βγήκε πιο μεγάλο από των άλλων...

πως το ερμήνευσε?

Έτσι είναι, μάρκοπόλο μου, εγω φταίω, το ομολογώ. Αλλά δεν πήγα εκεί να της πω ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα το παιδί μου, ούτε κι εγώ. Εχουμε θέμα με υποτροπιάζουσες ωτίτιδες, της είπα. Τι παπαριές είναι αυτές?

Η Παλλαντιν είναι ακόμα εδώ? Ας μου πει, αν ξέρει, πώς αποκτάει κάποιος άδεια ομοιοπαθητικού γιατρού? Γιατί, αν είναι να διαβάζω μπροστά στους πελάτες απ' τα βιβλία, να το κάνω κι εγώ ρε παιδιά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...