Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παλαμακια η δικια μου χτυπησε στους 9 μηνες..

Νομιζω πως το μοναδικο "προβλημα" που εχουν τα παιδια μας ειναι πως υπεραναλυουμε τα παντα... :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και η Μαρια οταν την πηγα στην αναπτυξιολογο την εβαλε να φτιαξει εναν πυργο με 6 τουβλακια. Το εκανε κατευθειαν. Της εδειξε η αναπτυξιολογος με το χερι της ενα παιχνιδι και της ζητησε να της το φερει. Το εκανε κι αυτο. Μετα την εβαλε να ανεβοκατεβει μονη της ενα σκαλοπατακι, το εκανε κι αυτο. Τη ρωτησε διαφορα για να δει αν δειχνει με το δαχτυλο, τα εκανε κι αυτα. Και τελος της εδειξε εικονες σε ενα βιβλιο να δει αν αναγνωριζει τουλαχιστον 5 πραγματα και η Μαρια αναγνωρισε (στη μια σελιδα εδειχνε ενα σκυλακι και η Μαρια ειπε "γιακι, βαβ - βαβ", στην αλλη σελιδα ενα παπακι και η Μαρια ειπε "πιπι", στην 3η σελιδα ενα μηλο και η Μαρια ειπε "μαμ", στην 4η σελιδα χιονι και η Μαρια ειπε απλα "ωαιο" :lol: διοτι κανεις δεν της ειχε μιλησει για χιονι, στην επομενη σελιδα ενα γατακι και η Μαρια ειπε "ιαου - ιαου" και τελος της εδειξε μια μπαλα και η Μαρια ειπε "λαλα, κογκι (=γκολ)"..

Η αναπτυξιολογος ειπε πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, αλλα εγω εκει... Μεχρι να μιλησει τελειως δεν νομιζω να ηρεμησω!! :mrgreen:

μήπως να γράψει μια έκθεση ιδεών για να ξεαγχωθείς;

καλέ το παιδί σου είναι αστεράτο. δεν το λέμε για να σε ησυχάσουμε ούτε για να σε καλοπιάσουμε.

είναι.

αν ξαναπεις κάτι για την Μαρία, θα σε βρίσω.:evil:

Σεβουλα κι εσυ τεκνον Βρουτε??? :lol:

Το αερικο ειχε υποσχεθει να με δειρει...

Βασικα ειχα ανοιξει θεμα στο παρεντς γιατι νομιζα πως διαφορα απο αυτα που εκανε ηταν συμπτωματα αυτισμου και γι' αυτο την ετρεχα και στην αναπτυξιολογο... Οι περισσοτερες παραλιγο να με λιντσαρουν αλλα εγω εκει.... Το ακαταλογιστο παιδι μου... :roll:

Ενταξει, δεν ξαναλεω τιποτα για τη Μαρια! Με πεισατε με δημοκρατικες διαδικασιες!! :lol:

gM4vp2.png

Παλαμακια η δικια μου χτυπησε στους 9 μηνες..

Νομιζω πως το μοναδικο "προβλημα" που εχουν τα παιδια μας ειναι πως υπεραναλυουμε τα παντα... :rolleyes:

Φαίη μου αρέσει που έχεις το γνώθις σε αυτόν:tongue:

Εγώ μίλησα στα 4 κανονικά... Και τότε, άλλα χρόνια το '82, δεν υπήρχαν αναπτυξιολόγοι.. Απλά περίμεναν όλοι..κι όταν μίλησα με παρακαλούσαν να σταματήσω...

Απλά, τι έκανα? Έκανα συλλογή πληροφοριών από τους γύρω-γύρω, μετά επέλεξα τι κρατάω και τι όχι και τσουπ να σου τα όλα...:lol::lol::lol:

Ρε μην αγχώνεστε για αυτά...Τα άγχη στην ανάπτυξη του λόγου έρχονται με το σχολείο, πιστεύω.

Ναι ρε κορίτσια, εμείς το έχουμε το πρόβλημα. Ντε και καλά να τα κάνουν όλα από το χρόνο, λες και θα κερδίσουν κανένα βραβείο.

Τουλάχιστον τώρα τα σκέφτομαι μόνη μου, όποτε με πιάνει. Στον μεγάλο είχα γεννήσει μαζί με τη μια μου κουμπάρα και μου είχε πρήξει το συκώτι. Έτσι η δικιά μου και αλλιώς η δικιά μου...εσείς όχι ακόμα, ε? Καλά τα αγόρια είναι και πιο πίσω...:evil::evil::evil:

Το ανέκδοτο ήταν πως όταν μίλησε ο γιος μου, τα είπε πολύ καλύτερα από άρθρωση-σύνταξη από ό,τι το κοριτσάκι της κουμπάρας. Εκείνο πάλι, είχε άλλο. Στον χρόνο έκανε προτάσεις, έλεγε δύσκολες λέξεις τύπου "πριγκήπισσα", αλλά έμεινε σε αυτό το στάδιο πάνω από 1,5 χρόνο. Δεν προχωρούσε (που ήταν και το φυσιολογικό, πού να πάει παραπέρα, μωρό παιδί?) Η μάνα της όμως, κόντευε να σαλτάρει.:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εσύ μαρή Νίτσα, τι λες? Τεσσάρων χρονών μίλησες?

Eμ τι νόμιζες; Ότι έλεγε μαμακίες ο Γιωσαφάτ; Όλα απωθημένα! Γι' αυτό δεν βάζει γλώσσα τώρα μέσα της :P

Μεχρι να μιλησει τελειως δεν νομιζω να ηρεμησω!! :mrgreen:

Έτσι νομίζεις ε; Ότι όταν μιλήσει θα ηρεμήσεις... κούνια που σε κούναγε!

Αγγελίνα τώρα εσένα τι να σου πω; Ότι ανησυχείς άδικα; Το ξέρεις! Ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα παιδί με το άλλο ακόμα και αν είναι αδέρφια; Και αυτό το ξέρεις!

Κοιτάξτε χαρείτε αυτές τις πολύτιμες στιγμές που κάνουν και λένε λίγα :P γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή!

Εμένα μου 'χει σπάσει τα νεύρα το "μμμμμμ" "μμμμμ" όταν θέλει κάτι αλλά σκέφτομαι ότι όταν αρχίσει να τα λέει θα είναι χειρότερα και κάνω την πάπια!

Δεν σας λέω τι λέει η μικρή γιατί θα αρχίσετε τις συγκρίσεις :P Πάντως πλησιάζει η ώρα που θα τα πει μαζεμένα και θα χρειαστώ ωτοασπίδες!!!!

Εγω εχω την πεθερα και με ζαλιζει με αυτα Αγγελινα μου...

Τα δικα της παιδια τα εκαναν ολα και καλυτερα αλλα και πιο γρηγορα (φτανει να σου πω πως επιμενει οτι ο αντρας μου στηριξε το κεφαλι του απο 2 ημερων) :rolleyes:

Ετσι μου ερχεται να της τραβηξω δυο μπουνιδια να της πεταχτουν ολα τα δοντια εξω απο το στομα! Αει σιχτιρ πια!

gM4vp2.png

Άντε ρε Φαίη που κάθεσαι και χαλιέσαι με την πεθερά!!!!

Μην ασχολείσαι παιδί μου...

Σωμφωνώ με το αερικό.. και άντε τώρα σαν καλές φιλενάδες πηγαίνετε στα μαγειρέματα μπας και κάνουμε τίποτα!

Εγω σαν καλη φιλεναδα Νιτσα μου θα παω να ξεκινησω τις δουλειες γιατι υποτιθεται πως εδιωξα αντρα και παιδι για να καθαρισω και μονο με τις δουλειες δεν εχω ασχοληθει!! :lol:

Θα τα πουμε και αργοτερα!!

Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Αυτοί οι άνθρωποι ρε Φαίη με φέρνουν κι εμένα στα όριά μου...άμα το αποφασίσει, ρίξτης καναδυο και για μένα! Και μου τη δίνει αφάνταστα όταν κάνουν τέτοια σχόλια για παιδιά! Πες ό,τι θες για μένα μωρή μ@λ@κω...μην πιάνεις το παιδί μου στο στόμα σου! :evil:

Αερικό, άσε.Ούτε να τους φανταστώ δεν μπορώ και τους δυο, μπουρ μπουρ μπουρ. Κάθε μέρα ημικρανία. :rolleyes:

Σέβη μου, κι εγώ 11 μηνών περπάτησα και στο χρόνο η μάνα μου λέει ότι έκανα ολόκληρη συζήτηση...αλλά είπαμε...ψυχραιμία!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...