Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ξαναρωτάω γιατί μάλλον δεν ήμουν σαφής:

Αυτή η ομοιοπαθητικός τι ειδικότητα γιατρού έχει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μου φόναζε "οχι εγώ το παιδί ΜΟΥ (μου????) θέλω να το παρω μαζί στο χωριο"

της λέω και εγώ ατάραχη ενώ μέσα μου γινόταν πόλεμος

"για τον γιο σας λέτε τόση ώρα???να τον πάρετε τι με ρωτάτε?"

ναι ρε Κατερινάκι αυτή η καραμέλα. Εγω την γιαγιά μου στη Κρήτη 1 φορά το χρόνο την έβλεπα και αν και την λατρεύω.

Αν είναι να γίνω τέτοια πεθερα....καλά θα κάνουν να μου τα χώνουν.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Λεκτορας της ψυχολογιας προφανως!!!!!!!! Αν ειναι δυνατον τι ακουσε η ερμη μανα.

Σας το λεω περα απο αστρολογος και μεντιουμ θα δηλωνω και ομοιοπαθητικος απο εδω και περα αν ειναι να λεω οτι μου κατεβει απο το κεφαλι.

γειά σας!

Αγγελίνα, πλάκα κάνεις; δηλαδή για τις ωτίτιδες φταίει ο υπερπροστατευτισμός σου;

χαχαχα!

την itsme την πάω τρελά. ξαδέρφη.......

κάτι διάβασα για πεθερά... ήμαρτον. όχι άλλο κάρβουνο!

Διαφημίσεις

Η ταμπέλα της λέει ψυχολογος-παιδοψυχολόγος-ομοιοπαθητικός γιατρός. Τα δύο πρώτα δεν τα ήξερα, γιατί αν τα ήξερα, δεν θα περνούσα ούτε απ' έξω. Είναι ξαδέλφη μιας φίλης μου που λέει ότι γιατρεψε την ίδια από χρόνια εντιτ ιγμορίτιδα και το γιο της από υποτροπιάζουσες ωτίτιδες. Ήθελα να πάω κάπου για ομοιοπαθητική και εμπιστευτηκα στα λόγια της, χωρίς να ρωτήσω τι ειδίκευση έχει. Ένα θα σας πω για να καταλάβετε: είχε τρία βιβλία ανοιχτά μπροστά της όσο έπαιρνε το ιστορικό και έψαχνε, απ' ότι κατάλαβα, να βρει ποια σκευάσματα ταιριάζουν στην περίπτωσή μας! Μέχρι που μου είπε ότι με τα ομοιοπαθητικά θα θεραπεύσουμε και την υπερμετρωπία του παιδιού, ότι ο λόγος που δεν ήθελε το μπιμπερό ήταν ότι πονούσαν τα αυτιά του ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ και το αποκορύφωμα, οτι είναι κακόφαγος γιατί αντιδράει στην πίεση τη δική μου! Δηλαδή το δικό μου το παιδί είχε πρόβλημα με τα αυτιά του από τότε που γεννήθηκε και το καταπιέζω εκ γεννετής! :shock::shock::shock::shock::shock:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Το φαντάστηκα! Ακόμα και αν της έλεγες ότι η γη δεν είναι επίπεδη αυτή κάποια αρρώστια ψυχιατρικολογική θα σου έλεγε! Απλώς αγνόησέ την και πες της να εστιάσει στο παιδί και στις δικές του συνήθειες και όχι στην κριτική για τη μητέρα του γιατι ο ασθενής είναι το παιδί και όχι η μητέρα και το άρρωστο μέλος είναι τα αυτιά και όχι η ψυχή του! Άντε μη χέσω με τον κάθε ανεγκέφαλο! Άλλος ομοιοπαθητικός δεν υπάρχει να πας; Κατά προτίμηση παθολόγος ή ωρλ?

αγγελινα αυτη ειναι επισημα ομοιοπαθητικος? κοιταξες στο σαιτ?

(παρεπιπτοντως να σας πω οτι τα εκζεματα μας εφυγαν....πιθανως να ειναι και τυχαιο...δε ξερω...παντως μια φορα τη κορτιζονη τη γλιτωσαμε....)

Διαφημίσεις

Αγγελίνα, με όλο το σεβασμό, αλλά αυτό με το μπιμπερό δεν είναι απίθανο. λογικό ακούγεται.

επίσης, η πίεση στο φαγητό φερνει τα αντίθετα αποτελέσματα. σου το λέω εγώ που ως παιδί έκανα εμετό κάθε φορά που με πίεζε η μάνα μου να φάω, έτρωγα μια μπουκιά με πίεση, πολλές φορές κ με ξύλο κ μετά εμετό. χάλι μαύρο η πίεση κ δεν ξεχνιέται...

Μπορει οντως να εχει πτυχιο απλα ως ομοιοπαθητικος βρισκει και την ευκαιρια να θυμηθει τι σπουδασε και ριχνει και μια ψυχολογικη εκτιμηση κοκτειλ μαζι με ομοιοπαθητικη και αν πιασει επιασε. Καπως ετσι μου φαινεται η συγκεκριμενη περιπτωση.

Υπερπροστατευτικη σε εβγαλε για το ενα παιδι μονο???? Το αλλο το εχεις ψιλογραμμενο και δεν αρρωσταινει ποτε???

Ακούστε και το καλύτερο: της λέω αν είναι έτσι, γιατί δεν είναι και ο δευτερος κακόφαγος, αλλά κοντευει να φάει κι εμάς και μου λέει: ΒΑΣΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ 3.000 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!! Δηλαδή ο μικρός μου είναι καλόφαγος εκ γεννετής, επειδή επισης εκ γεννετής η μάνα του τον γράφει στα παλιά της τα παπούτσια!

Εγώ, όλα αυτά! Που με έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή της για 45 λεπτά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...