Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ως πρώην και παρολίγο συμπεθέρα οφείλω να σε συνετίσω! Το κατάλαβα ότι τον ερωτεύτηκες πολύ τον ζώπυρο... όμως το "η ζωή είναι δική του" ισχύει και για το παρόν ;) Κι επειδή έχεις ερωτευτεί και τον γιο όσο τον πατέρα λέω... down girl... down :lol:

δεν πολυκαταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά ούτως ή άλλως είναι πολύ μεγάλη συζήτηση, δεν γίνεται τώρα, ελπίζω από κοντά...:rolleyes:

περιμένω τα νέα της αγγελίνας!

υ.γ. μην μου θυμίζεις ότι δεν μας περιμένατε και βρήκατε άλλο γαμπρό!

Λοιπόν, εχω να σας πω πως είμαι μια ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ μάνα, γιατί παράτησα δυο χρόνια τη δουλεια μου για να είμαι κοντά στο παιδί μου, γιατί όταν αρρωσταίνει δεν πάω στο γραφείο, επειδή ξέρω ότι η νταντά δεν τα βγάζει πέρα με τα δυο κι αν τον αφήσω στην πεθερά θα τον στήσει όλο το πρωί στην τηλεόραση και γιατί πιέζω το παιδί μου να φάει, αντί να του σερβίρω το φαί και να σηκώνομαι να φεύγω!

Αυτά μου είπε κατάμουτρα η κυρία γιατρέσσα, που την πλήρωσα και 75 ευρώ την επίσκεψη, το κέρατό μλου μέσα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα αλλοπρόσαλλες. :mad::x:x

Τι λέτε? Δεν πολυκατάλαβα και δεν έχω και κουράγια για διάβασμα. Μόλις επέστρεψα από την ομοιοπαθητικού και είμαι πολυυυυυυ παρμένη...πού να πω τον πόνο μου?

πέστα εδώ!

Α είχα νέα από την its'me... της είπα να έρθει από εδώ :) Ελπίζω να την δούμε :D

:confused:

είναι ένα από τα ελάχιστα άτομα (βασικά μάλλον το μοναδικό) που αντιπαθώ

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εχω να σας πω πως είμαι μια ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ μάνα, γιατί παράτησα δυο χρόνια τη δουλεια μου για να είμαι κοντά στο παιδί μου, γιατί όταν αρρωσταίνει δεν πάω στο γραφείο, επειδή ξέρω ότι η νταντά δεν τα βγάζει πέρα με τα δυο κι αν τον αφήσω στην πεθερά θα τον στήσει όλο το πρωί στην τηλεόραση και γιατί πιέζω το παιδί μου να φάει, αντί να του σερβίρω το φαί και να σηκώνομαι να φεύγω!

Αυτά μου είπε κατάμουτρα η κυρία γιατρέσσα, που την πλήρωσα και 75 ευρώ την επίσκεψη, το κέρατό μλου μέσα!

:shock::shock::shock::shock: και τι της απάντησες; Θεωρεί δλδ ότι το παιδί αρρωσταίνει εξαιτίας αυτού;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Θέλει λέει να φύγουμε το Σάββατο να πάμε στο χωριό να κόψουμε τα λεμόνια και να κουρέψουμε γκαζον...ΟΛΟΙ και η μικρή. Σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση.....που το χτυπάει η θάλασσα και η υγρασία!!

Και όταν φυσικά αρνήθηκα τσαντίστικε και με κατηγόρησε οτι δεν θέλω να βλέπει το παιδι...δεν μπορώ θα κάνω φόνο..:mad::x:x:x:x:x:x:x

Ολη την ώρα η καραμέλα "δεν βλέπω το παιδι συχνα, δεν θα με αγαπάει"

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Τι γιατρός είπαμε είναι;

Διαφημίσεις

Θέλει λέει να φύγουμε το Σάββατο να πάμε στο χωριό να κόψουμε τα λεμόνια και να κουρέψουμε γκαζον...ΟΛΟΙ και η μικρή. Σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση.....που το χτυπάει η θάλασσα και η υγρασία!!

Και όταν φυσικά αρνήθηκα τσαντίστικε και με κατηγόρησε οτι δεν θέλω να βλέπει το παιδι...δεν μπορώ θα κάνω φόνο..:mad::x:x:x:x:x:x:x

Πες της ότι το παιδί μέχρι τους 9 μήνες δεν αγαπάει κανέναν εκτός από τους γονείς του έτσι κι αλλιώς!

Και όχι να μην γκαρίξεις στον άντρα σου... να του εξηγήσεις γιατί αρνήθηκες (5 μηνών παιδί μες στην άνοιξη με άγνωστες τις βουλές του καιρού και της υγρασίας χωρίς θέρμανση... απλά δεν συνάδουν!) και είμαι σίγουρη ότι θα την βάλει εκείνος στη θέση της.

μα καλα, σου ειπε οτι δε θες να βλεπει το παιδι? καταμουτρα? ε ρε δουλεμα που σηκωνουν ορισμενοι!

Προσεξτε τι ευχεστε θα γινετε και εσεις πεθερες καποτε!!!!!!!!!!

αλλο αυτο! εμεις θα ειμαστε οι καλυτερες! :tongue:

και καλα ολα αυτα ρε αγγελινα,....που κατεληξε? οτι τι? οτι ολα αυτα επηρρεαζουν αρνητικα το παιδι? εμ δε το ξεραμε να τα πεταμε στους 5 δρομους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...