Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο μωρό πέθανε γιατί παράκουσαν τις εντολές του γιατρού! Δεν ήταν μόνο το θέμα της διατροφής... ο τίτλος είναι λάθος!

ο τίτλος ίσως είναι και σκόπιμα "πιασάρικος", για να συνδεθεί με το θέμα που είχε προκύψει πρόσφατα που αρνήθηκαν σε ζευγάρι να υιοθετήσει λόγω χορτοφαγίας.

Πάντως τη σήμερον, δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς. Υπάρχει μεγάλη μερίδα γιατρών κανονικών, σπουδασμένων, όχι ομοιοπαθητικών ή οτιδήποτε, που βλέπουν ότι μεγάλο μέρος του κόσμου την ψάχνει εναλλακτικά, και στηρίζουν οποιαδήποτε ανακρίβεια μπορείτε να φανταστείτε. Το βλέπετε και στο θέμα των εμβολίων δίπλα ότι κατά φάσεις λέγονται τέρατα, αλλά και σε θέματα διατροφής, συμπεριφοράς, σε όλα. Κι αυτοί οι άνθρωποι προφανώς όλα αυτά που έκαναν κάπου είδαν ότι είναι ΟΚ, δεν μπορεί μόνοι τους να έκαναν του κεφαλιού τους

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ενστικτο σου Φαιη δεν σε διεψευσε εκεινη την κρισιμη στιγμη γιαυτο σταματα να φοβασαι, εισαι ικανη να καταλαβεις τι τρεχει με το παιδι σου απλα μην μπερδευεις το ενστικτο με τις φοβιες γιατι ειναι υπουλο τρυπακι αυτο.

Το συγκεκριμένο μωρό πέθανε γιατί παράκουσαν τις εντολές του γιατρού! Δεν ήταν μόνο το θέμα της διατροφής... ο τίτλος είναι λάθος!

αυτό ακριβώς γράψαμε η κίνκα κι εγώ

αρκεί να τον ερωτευτεί το 1/100 απ' ότι ερωτεύτηκα εγώ τον πατέρα του...

Και πως θα το μετρήσεις αυτό; :rolleyes: Down girl... down... Ζωή του είναι... του ανήκει!

Διαφημίσεις

Λάθος! Δεν σου χρωστάει... με ό,τι νιώθεις ότι σου έχει στερήσει σου έχει προσφέρει μαθήματα που εσύ τώρα πρέπει να εκμεταλλευτείς όπως τους πρέπει για να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Αυτός είναι για όλους μας!

Οου yes!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα αλλοπρόσαλλες. :mad::x:x

Τι λέτε? Δεν πολυκατάλαβα και δεν έχω και κουράγια για διάβασμα. Μόλις επέστρεψα από την ομοιοπαθητικού και είμαι πολυυυυυυ παρμένη...πού να πω τον πόνο μου?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αυτό ακριβώς γράψαμε η κίνκα κι εγώ

Χαίρομαι! Το παρακολουθησα λίγο το μεσημέρι αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ γιατί δεν έχει νόημα. Ο καθένας διαβάζει όσα θέλει από ένα κείμενο ή αφήνεται γενικά να παρασυρθεί μόνο από τον τίτλο... κι επειδή η δεύτερη πρακτική είναι και η πιο δημοφιλής βρίσκουν και τα ειδησεογραφικά κέντρα και διαμορφώνουν συνειδήσεις...

Το μάθημα του ΤΙΤΛΟΥ στην δημοσιογραφία ήταν από τα βασικότερα! Έπαιζε σε κάθε εφαρμογή, κάθε μέρα και κάθε ώρα! Και κοβόσουν... από τον τίτλο!

Εδώ Αγγελίνα :) Έτσι κι αλλιώς στην ψυχοθεραπεία το έχουμε ρίξει κι απόψε :lol:

Α είχα νέα από την its'me... της είπα να έρθει από εδώ :) Ελπίζω να την δούμε :D

Και πως θα το μετρήσεις αυτό; :rolleyes: Down girl... down... Ζωή του είναι... του ανήκει!

αχ βρε αερικό μου, είναι που δεν με γνωρίζεις από κοντά και δεν μπορείς να με πιάσεις...

ήθελα να τονίσω (υπονοήσω) το πόσο πολύ ερωτεύτηκα τον άντρα μου...

υ.γ. άσε που ο έρωτας δεν μετριέται, ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Διαφημίσεις

Εγώ ως πρώην και παρολίγο συμπεθέρα οφείλω να σε συνετίσω! Το κατάλαβα ότι τον ερωτεύτηκες πολύ τον ζώπυρο... όμως το "η ζωή είναι δική του" ισχύει και για το παρόν ;) Κι επειδή έχεις ερωτευτεί και τον γιο όσο τον πατέρα λέω... down girl... down :lol:

Καλησπέρα αλλοπρόσαλλες. :mad::x:x

Τι λέτε? Δεν πολυκατάλαβα και δεν έχω και κουράγια για διάβασμα. Μόλις επέστρεψα από την ομοιοπαθητικού και είμαι πολυυυυυυ παρμένη...πού να πω τον πόνο μου?

λέγε αγγελίνα, πρέπει να πάω να ξεκουράσω το χέρι, λέγε!

Καλησπέρα..

είμαι ένα ηφαίστειο έτοιμο....και όποιον πάρει ο χάροςςςςςςς

Να αρχιζω να γκαρίζω στον αντρα μου?τι να κάνω να εκτονωθώ η γυναίκα??

τα έχω πάρει με την πεθερααα μουυ &*^*%)()&%$#$^ θελω να την βρίσω!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...