Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αυτή υπονόησε το αντίθετο από gentleman...

γενικότερα με απασχολεί το θέμα - παιδικής αθωότητας / ερωτισμού / σεξουαλικότητας...

νομίζω ότι στην ηλικία του είναι πολύ φυσιολογικό. Θα αυξηθεί και η περιέργεια για το σεξ, κι αυτό πιστεύω είναι νορμάλ. Το μη νορμάλ είναι να τους το καλλιεργούμε εμείς με πρόστυχο τρόπο. Η κίνηση του μικρού σου δείχνει στοργή περισσότερο και λιγότερο σεξουαλικότητα νομίζω. Και γενικότερα από τα λεγόμενά σου για το παιδάκι, βγαίνει μια εικόνα ενός παιδιού τρυφερού, παρά ερωτύλου :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι. Αλλα η μηνιγγιτιδα δεν οφειλοταν σε μηνιγγιτιδοκοκκο... Μπορεις να παθεις απο ενα σωρο μικροβια και ιους μηνιγγιτιδα. Ο μηνιγγιτιδικοκκος ειναι ενας απο αυτους (τον καταλαβαινεις απο τα κοκκινα εξανθηματα τα οποια δεν "ασπριζουν" αν τα πιεσεις). Η Μαρια καμμια σχεση.. Και στο νοσοκομειο δεν ανακαλυψαν ποτε σε ποιο ακριβως μικροβιο ευθυνοταν. Κι αν στειλαμε δειγμα στη σχολη Δημοσιας Υγειας και σε ποσα μικροβιολογικα.. Καμμια ξεκαθαρη απαντηση. Μηνιγγιτιδα αγνωστου αιτιολογιας.. Να τρελαινεσαι δηλαδη!

μάλιστα, να τρελαίνεσαι πραγματικά

Παλλαδιν....γεια σου!

Εδω κοιτα! Πεθανε λεει μωρο 11 μηνων επειδη τρεφοταν μονο με μητρικο γαλα και δε το ειχαν βαλει στις στερεες (επειδη οι γονεις ηταν χορτοφαγοι).....

απάντησα κι όλας!

κοίτα, αν ένα μωρό είναι πάνω από 5-6 μηνών και δείχνει ενδιαφέρον για τις στερεές τροφές, το θεωρώ απάνθρωπο να του τις στερείς σκόπιμα:confused:. Το μωρό χρεάζεται όσο μεγαλώνει περισσότερο σίδηρο, και άλλα μέταλλα και στοιχεία και βιταμίνες. Η Σοφια σε αυτή την ηλικία μου άρπαξε το κοντοσούβλι από το χέρι:-P

Από την άλλη φυσικά, ΑΝ ένα μωρό για κάποιον λόγο αρνείται τις στερεές, το θεωρώ λάθος να το πιέζουμε. Αλλά πρέπει έστω να κάνουμε κάποιες εξετάσεις, ώστε αν υπάρχει κάποια έλλειψη να δώσουμε συμπλήρωμα διατροφής

Εγω παλι την πηγα κατευθειαν με 38 πυρετο.. Δεν ειχε κλεισει καν μια ωρα που τον ειχε..

Αλλα ΗΞΕΡΑ πως κατι δεν παει καλα.. Μητρικοενστικτο? Δεν ξερω...

Αλλα γνωριζα πως δεν ειναι απλα μια ιωση.. Το ηξερα, μεσα μου βαραγαν καμπανακια!

Κινκα μου σε ευχαριστω πολυ κι εσενα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κοίτα, αν ένα μωρό είναι πάνω από 5-6 μηνών και δείχνει ενδιαφέρον για τις στερεές τροφές, το θεωρώ απάνθρωπο να του τις στερείς σκόπιμα:confused:. Το μωρό χρεάζεται όσο μεγαλώνει περισσότερο σίδηρο, και άλλα μέταλλα και στοιχεία και βιταμίνες. Η Σοφια σε αυτή την ηλικία μου άρπαξε το κοντοσούβλι από το χέρι:-P

Από την άλλη φυσικά, ΑΝ ένα μωρό για κάποιον λόγο αρνείται τις στερεές, το θεωρώ λάθος να το πιέζουμε. Αλλά πρέπει έστω να κάνουμε κάποιες εξετάσεις, ώστε αν υπάρχει κάποια έλλειψη να δώσουμε συμπλήρωμα διατροφής

Καμια αντιρρηση! Αλλα οχι πεθανε και απο αυτο! Μη τρελαθουμε κιολας!

Βρε Ελλ μην την κανεις, το γυρναμε το κλιμα αμα θες. Δεν ηθελα να σε ριξουμε.

ΟΧΙ ρε ΣΩΠΑ! Εχω τις δικιες μου μπουρδες που θελω να κανω. Καντε δουλεια σας εσεις....!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Το συγκεκριμένο μωρό πέθανε γιατί παράκουσαν τις εντολές του γιατρού! Δεν ήταν μόνο το θέμα της διατροφής... ο τίτλος είναι λάθος!

Στο μεθύσι μου απάνω λοιπόν θ' αρχίσω

να ζητάω απ' τη ζωή ό,τι μου χρωστάει να φέρει πίσω

τότε που οι στιγμές κατεβαίνουν σαν γουλιά

και κολλάνε στο λαιμό μου σαν ατσάλινη θηλιά....

Ag01M91b3ZA&feature=related

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Χορεψε και σπαστα!!!!!!! Οτι θες εσυ αρκει να χαμογελας!!!!!! Και εχεις τοσο ωραιο χαμογελο πουλακι μου κριμα να μην το χαριζεις απλοχερα!!!!!!!

Συμφωνω απολυτα!! ;)

gM4vp2.png

Να συμπληρώσω για την Palladin, ότι η μηνιγγίτιδα δεν είναι στην ουσία αρρώστια, όπως η ιλαρά π.χ. είναι η μόλυνση στις μήνιγγες, τις μεμβράνες που προστατεύουν τον εγκέφαλο. Μπορεί να την πάθεις από ιό, μπορεί να την πάθεις από μηνιγγιόκοκκο (βακτήριο), μπορεί να την πάθεις κι από κάποιο φάρμακο. Πολλά εμβόλια προστατεύουν δευτερευόντως κι από μηνιγγίτιδα, π.χ. του πνευμονιόκοκκου, ο οποίος εκτός από πνευμονίες και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, μπορεί να κάνει και μηνιγγίτιδα. Το ίδιο και του αιμόφιλου της γρίπης. Το λέω γιατί είδα και δίπλα που λέγανε ότι "εγώ κάνω μόνο για τη μηνιγγίτιδα το εμβόλιο", αλλά τελικά δεν γνώριζαν ότι είναι ελλιπής αυτή η προστασία. Αυτό που λέει η Φαίη για το εξάνθημα είναι όταν είναι μικροβιακή, αλλά ένα σίγουρο σύμπτωμα που πρέπει να μας ανησυχεί όταν το παιδί έχει υψηλό πυρετό είναι η ακαμψία στο σβέρκο και το κεφάλι, εκεί πέρα τρέχουμε στο νοσοκομείο άμεσα.

Ευχαριστώ πολύ!

Το μπολντ μου το είχε πει και η παιδίατρος, τώρα που το είπες το θυμήθηκα.

Τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα!

Οχι βεβαια και εχω και χαρτι γιατρου......:tongue:......ασε το παιδι. Μια χαρα τον κοβω τον παληκαρο σου......πολυ καλα κανει. Να μην τον φρεναρεις για μενα εκτος και αν η μαμα της κορης εχει θεμα....εμενα ενα με ενοχλει...οτι ειναι ΗΔΗ παντρεμενος και πας να μας τον πασαρεις και σαν γαμπρο.....διγαμος δλδ.......φτου σου.....:shock:
Κι εγώ ρε φίλε... αυτό σκέφτηκα! Η κακιά η πεθερά που ψάχνει άλλη νύφη από την επιλογή του γιου της :P
έλα ντε, αυτό πού το πας! αφού το παιδί είναι ήδη παντρεμένο, πώς το πλασάρετε κι αλλού; Μήπως δεν θες τη νύφη και προσπαθείς πλαγίως να τους χαλάσεις το σπιτικό και να βάλεις μια άλλη στη θέση της; :tongue:

έδιτ: αερικούλι μαζί γράφαμε!

είναι και λίγο άστατος...:rolleyes: ξέχασα να σας πω...:cool:΄

για τη νύφη, ρίχνω το γάντι - αν δεν την δει, πως θα κλειδώσει η σχέση?

σοβαρά τώρα... επειδή έχω υπάρξει ταλαιπωρημένο παιδί, δεν υπάρχει περίπτωση να ταλαιπωρήσω το παιδί μου (τουλάχιστον, σε αυτά που έχω συναίσθηση και θυμάμαι...)

όσο για πεθερά... θα είμαι δίπλα του σε όποια κι αν διαλέξει... αρκεί να τον ερωτευτεί το 1/100 απ' ότι ερωτεύτηκα εγώ τον πατέρα του...

Στο μεθύσι μου απάνω λοιπόν θ' αρχίσω

να ζητάω απ' τη ζωή ό,τι μου χρωστάει να φέρει πίσω

Λάθος! Δεν σου χρωστάει... με ό,τι νιώθεις ότι σου έχει στερήσει σου έχει προσφέρει μαθήματα που εσύ τώρα πρέπει να εκμεταλλευτείς όπως τους πρέπει για να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Αυτός είναι για όλους μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...