Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ενα με ενοχλει...οτι ειναι ΗΔΗ παντρεμενος και πας να μας τον πασαρεις και σαν γαμπρο.....διγαμος δλδ.......φτου σου.....:shock:

Κι εγώ ρε φίλε... αυτό σκέφτηκα! Η κακιά η πεθερά που ψάχνει άλλη νύφη από την επιλογή του γιου της :P

Οχι βεβαια και εχω και χαρτι γιατρου......:tongue:......ασε το παιδι. Μια χαρα τον κοβω τον παληκαρο σου......πολυ καλα κανει. Να μην τον φρεναρεις για μενα εκτος και αν η μαμα της κορης εχει θεμα....εμενα ενα με ενοχλει...οτι ειναι ΗΔΗ παντρεμενος και πας να μας τον πασαρεις και σαν γαμπρο.....διγαμος δλδ.......φτου σου.....:shock:

έλα ντε, αυτό πού το πας! αφού το παιδί είναι ήδη παντρεμένο, πώς το πλασάρετε κι αλλού; Μήπως δεν θες τη νύφη και προσπαθείς πλαγίως να τους χαλάσεις το σπιτικό και να βάλεις μια άλλη στη θέση της; :tongue:

έδιτ: αερικούλι μαζί γράφαμε!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Φαίη, όταν έκανε η μικρή μηνιγγίτιδα είχε ήδη κάνει εμβόλιο μηνιγγιτιδόκοκκου;

Οχι. Αλλα η μηνιγγιτιδα δεν οφειλοταν σε μηνιγγιτιδοκοκκο... Μπορεις να παθεις απο ενα σωρο μικροβια και ιους μηνιγγιτιδα. Ο μηνιγγιτιδικοκκος ειναι ενας απο αυτους (τον καταλαβαινεις απο τα κοκκινα εξανθηματα τα οποια δεν "ασπριζουν" αν τα πιεσεις). Η Μαρια καμμια σχεση.. Και στο νοσοκομειο δεν ανακαλυψαν ποτε σε ποιο ακριβως μικροβιο ευθυνοταν. Κι αν στειλαμε δειγμα στη σχολη Δημοσιας Υγειας και σε ποσα μικροβιολογικα.. Καμμια ξεκαθαρη απαντηση. Μηνιγγιτιδα αγνωστου αιτιολογιας.. Να τρελαινεσαι δηλαδη!

Φαιακι γνωριζοντας σε μπορω να σου πω οτι εσυ εισαι πιο γλυκο παιδι απο μενα και ειναι κριμα να φθειρεσαι και εσυ και η μικρη. Πραγματικα ειναι μια κουκλα και δεν της εχει αφησει τιποτα η ταλαιπωρια που περασε.Σε σενα αφησε πιο πολλα και ειναι δικαιολογημενο γιατι εισαι μανα και φοβασαι αλλα για χαρη της χαλαρωσε γιατι δεν απολαμβανεις την κορη σου ετσι και το καταλαβαινει στανταρ η μικρη.

Καθε φορα που θα ερχεται αρνητικη σκεψη στο μυαλο δεν θα σκεφτεσαι τι περασε αλλα ποσα καταφερε απο τοτε μεχρι σημερα και θα χαμογελας.

Εντολη γιατρου τρεις φορες την ημερα σαν χαπι, θετικη σκεψη και χαμογελο.

Αχ μωρε Μαρκοπουλινα μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω χαρτι γιατρου δεν εχω ακομα αλλα εχω περασει κατι καναλια με καρχαριες να με το συμπαθιο οποτε κατανοω πληρως.

Αμα δεν κλεισεις την πορτα στα φαντασματα απο μονα τους δεν φευγουν ποτε, μην τους κανετε την χαρη, δευτερη ζωη δεν παιζει.

Διαφημίσεις

Παλλαδιν....γεια σου!

Εδω κοιτα! Πεθανε λεει μωρο 11 μηνων επειδη τρεφοταν μονο με μητρικο γαλα και δε το ειχαν βαλει στις στερεες (επειδη οι γονεις ηταν χορτοφαγοι).....

Αμα δεν κλεισεις την πορτα στα φαντασματα απο μονα τους δεν φευγουν ποτε, μην τους κανετε την χαρη, δευτερη ζωη δεν παιζει.

χμμμμ.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Όχι να μην του βάλεις φρένο! Μια χαρά gentleman είναι το παιδί! Καμμία σχέση με κοιμίση! Ξέρει να φερθεί ήδη σε μια κοπέλα!

αυτή υπονόησε το αντίθετο από gentleman...

παντως ζουπη, σε ο,τι και αν καταληξεις....να μη κανεις το παιδι να νιωσει ενοχη(καταλαβαινεις τι εννοω) και να μη το "πονηρεψεις".

δεν κάνω τίποτα από τα δύο! αλλά κάνω σωστά?

5,5 ειναι ο γιος σου? καλα θυμαμαι? ναι, 5,5

γενικότερα με απασχολεί το θέμα - παιδικής αθωότητας / ερωτισμού / σεξουαλικότητας...

μπράβο μαρκόπουλο!

Μουσική:Δημήτρης Παπαδημητρίου

Στίχοι:Οδυσσέας Ελύτης

Εδώ στου δρόμου τα μισά

έφτασε η ώρα να το πω

Άλλα είν' εκείνα που αγαπώ

γι' αλλού, γι' αλλού ξεκίνησα

Άλλα είν' εκείνα που αγαπώ

γι' αλλού, γι' αλλού ξεκίνησα

Στ' αληθινά στα ψεύτικα

το λέω και τ' ομολογώ

Σα να 'μουν άλλος κι όχι εγώ

μες στη ζωή πορεύτηκα

Σα να 'μουν άλλος κι όχι εγώ

μες στη ζωή πορεύτηκα

Όσο κι αν κανείς προσέχει

όσο κι αν το κυνηγά

Πάντα, πάντα θα 'ναι αργά

δεύτερη ζωή δεν έχει

Διαφημίσεις

Οχι. Αλλα η μηνιγγιτιδα δεν οφειλοταν σε μηνιγγιτιδοκοκκο... Μπορεις να παθεις απο ενα σωρο μικροβια και ιους μηνιγγιτιδα. Ο μηνιγγιτιδικοκκος ειναι ενας απο αυτους (τον καταλαβαινεις απο τα κοκκινα εξανθηματα τα οποια δεν "ασπριζουν" αν τα πιεσεις). Η Μαρια καμμια σχεση.. Και στο νοσοκομειο δεν ανακαλυψαν ποτε σε ποιο ακριβως μικροβιο ευθυνοταν. Κι αν στειλαμε δειγμα στη σχολη Δημοσιας Υγειας και σε ποσα μικροβιολογικα.. Καμμια ξεκαθαρη απαντηση. Μηνιγγιτιδα αγνωστου αιτιολογιας.. Να τρελαινεσαι δηλαδη!

Αχ μωρε Μαρκοπουλινα μου!! :D

Να συμπληρώσω για την Palladin, ότι η μηνιγγίτιδα δεν είναι στην ουσία αρρώστια, όπως η ιλαρά π.χ. είναι η μόλυνση στις μήνιγγες, τις μεμβράνες που προστατεύουν τον εγκέφαλο. Μπορεί να την πάθεις από ιό, μπορεί να την πάθεις από μηνιγγιόκοκκο (βακτήριο), μπορεί να την πάθεις κι από κάποιο φάρμακο. Πολλά εμβόλια προστατεύουν δευτερευόντως κι από μηνιγγίτιδα, π.χ. του πνευμονιόκοκκου, ο οποίος εκτός από πνευμονίες και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, μπορεί να κάνει και μηνιγγίτιδα. Το ίδιο και του αιμόφιλου της γρίπης. Το λέω γιατί είδα και δίπλα που λέγανε ότι "εγώ κάνω μόνο για τη μηνιγγίτιδα το εμβόλιο", αλλά τελικά δεν γνώριζαν ότι είναι ελλιπής αυτή η προστασία. Αυτό που λέει η Φαίη για το εξάνθημα είναι όταν είναι μικροβιακή, αλλά ένα σίγουρο σύμπτωμα που πρέπει να μας ανησυχεί όταν το παιδί έχει υψηλό πυρετό είναι η ακαμψία στο σβέρκο και το κεφάλι, εκεί πέρα τρέχουμε στο νοσοκομείο άμεσα.

Φαίη μου, περασμένα και ελπίζω ποτέ ποτέ το κουκλάκι σου να μην ξαναταλαιπωρηθεί τόσο! Και μην αγχώνεσαι, αυτά που είπαν οι γιατροί τα είπαν γιατί πρέπει να σου αναφέρουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και να σε υποψιάσουν, αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και πραγματικότητα! :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

γενικότερα με απασχολεί το θέμα - παιδικής αθωότητας / ερωτισμού / σεξουαλικότητας...

Γνώμη μου είναι πως δεν "παρεμβαίνουμε" σε αυτές τις ηλικίες... χειρότερα μπορεί να τα κάνουμε... καλύτερα δύσκολο! Αν σε ρωτήσει ναι... μπορείς να είσαι ηπίως ειλικρινής... αλλά δεν σου ζήτησε τη γνώμη σου. Σου ζήτησε να κάνει ένα δώρο αθώο! Και έχει το δικαίωμα... το να του πεις όχι θα τον πονηρέψει, προβληματίσει, θυμώσει, πεισμώσει και δεν ξέρεις τι αντιδράσεις θα επιφέρει!

αλλά ένα σίγουρο σύμπτωμα που πρέπει να μας ανησυχεί όταν το παιδί έχει υψηλό πυρετό είναι η ακαμψία στο σβέρκο και το κεφάλι, εκεί πέρα τρέχουμε στο νοσοκομείο άμεσα.

Καθε φορα που κανει 40 την φερνω βολτες γυρω γυρω το κεφαλι παντα και οχι μονο μια φορα. Την τελευταια φορα με σιχτιριασε......

Ζωπυ υπεροχο......αλλα δεν θα αντεξω να ακουσω ουτε αυτα τα τραγουδια ουτε να διαβασω τους στοιχους. Οποτε λεω να την κανω σε αλλα μονοπατια. Καληνυχτα απο εμενα.....καλη ξεκουραση σε ολες!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...