Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικυ καταλαβαινω οτι εχεις περασει κατι σοβαρο με το παιδι και ισως η ψυχη σου ακομα ποναει γιαυτο και οι εφιαλτες, μην τους αφηνεις ομως να στοιχιωνουν το παρον και το μελλον σας πρεπει να τους αντιμετωπισεις καποια στιγμη και να τους στειλεις στο παρελθον εκει που ανηκουν. Εσυ ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για σενα, ομως καντο ειναι κριμα να ταλαιπωρησαι συνεχως.

ναι βρε ζώπυ, τι κακό έκανε το παιδάκι που πρέπει να μπει και όριο; έχει αισθήματα και κοιτάει να τα εκφράσει, αυτό βλέπει να γίνεται γύρω του, οι άνθρωποι ανταλλάσσουν δώρα, αυτό κάνει. Εγώ λέω άσε το παιδάκι να εξωτερικεύει ό,τι νιώθει χωρίς ενοχές, κάποτε θα τα θυμάται πολύ τρυφερά όλα αυτά :P

βρε κορίτσια, γιατί εμείς οι γυναίκες την έχουμε στο τσεπάκι την κατάθλιψη; ορμονικό είναι;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

:D:D:D:D:D

Καλά μαμήθηκα στο γέλιο με τη δομημένη προσωπικότητα......, εμενα κάνει εργασία πάνω μου ο Φροϋντ και άκρη δεν βγάζει.

κι όμως... ο αδελφός μου λέει... (κάπως έτσι δηλαδή...) αν δεν φας λάσπη, πως θα βρεις τον Θεό...?

Καλά μαμήθηκα στο γέλιο με τη δομημένη προσωπικότητα......, εμενα κάνει εργασία πάνω μου ο Φροϋντ και άκρη δεν βγάζει.

Λοιπόν η δομημένη μου προσωπικότητα λέει ότι η κοπέλα στο ταμείο είναι στόκος και να κοιτάει τη δουλειά της και να αφήνει τα παιδιά των αλλωνών στην ησυχία τους.

(τα λεω σε light έκδοση γιατί αλλιώς θα πιάσω τα λιμανιάτικα)

Ακριβως αυτης της αποψης ειμαι και εγω, ηθελε το παιδακι να κανει κατι γλυκο για το κοριτσι του και ειναι τοσο αθωα κινηση γιατι να τα περιπλεκουμε ολα με την πονηρια και την μαθηματικη αναλυση των ενηλικων??????

Διαφημίσεις

Βικυ καταλαβαινω οτι εχεις περασει κατι σοβαρο με το παιδι και ισως η ψυχη σου ακομα ποναει γιαυτο και οι εφιαλτες, μην τους αφηνεις ομως να στοιχιωνουν το παρον και το μελλον σας πρεπει να τους αντιμετωπισεις καποια στιγμη και να τους στειλεις στο παρελθον εκει που ανηκουν. Εσυ ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για σενα, ομως καντο ειναι κριμα να ταλαιπωρησαι συνεχως.

Ευχαριστω κοπελα μου το παλευω χρονια τωρα θα το ξεπερασω το φουστικο που θα παει:-)

συμφωνώ βικάκι... έχεις και καινούριο μπεμπέ τώρα...

Καλησπέρα :) Κοιμηθήκαμε στις 10.00 αλλά δεν είχαμε ιντερνετ και πήρε ώρα μέχρι να σας διαβάσω :P

Παντως να πω την μαυρη μου αληθεια δεν ξερω αν εχω το παιδι ξενερα αλλα οσες φορες παμε mall δεν κουναει βλεφαρο. Παει στα καταστηματα και παντα λεει 'δωρο' αλλα οχι τπτ το ιδιαιτερο. Αμα της αρεσει κατι λεει παντα Γουαααααου πριν απο την προταση που ακολουθει.....ή 'κοιτα μαμα! ειναι πολυ γουαααααααου'........:P

Δεν μιλάμε για το μέσα... το μέσα της είναι ψιλοαδιάφορο! Αλλά το metro mall απέξω είναι αφενός εντυπωσιακό αφετέρου έχει... συντριβάνια!

Τhanks ζωπυρούλα. Τα έχω διαβάσει τελικά και τα δύο!

δε θελω ρε κορες να μου γινει συνηθεια αυτος ο πονος.. με κανει μιζερη και σερνομαι....

θα μου πεις.... ολες οι γυναικες στην γυναικα μου το εχουν, τι ειμαι εγω, εξαιρεση?

σταματησα και τα παυσιπονα... τα νιουροφεν κατι εκαναν... για κανα διωρο.. μετα παλι τα ιδια... οποτε τα εκοψα...

Να το δεις με γιατρό. Κατά προτίμηση ψυχολόγο εφόσον είναι με νεύρα και στεναχώρια! Χθες... όχι αύριο!

Σωστη η Ελλ Φαιη χαλαρωσε λιγο μην στενοχωριεσαι τσαμπα η μικρη ειναι μια χαρα και κινδυνευεις να της δημιουργησεις εσυ θεμα με το αγχος σου.

Επιτέλους δηλαδή να της το πει και κάποιος άλλος! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!

βρε κορίτσια, θέλω σε κάτι τη γνώμη σας! ξέρω πως σε κάποια δεν συμφωνούμε αλλά έχετε δυνατή και δομημένη προσωπικότητα και σας εκτιμώ (ακόμα κι όταν διαφωνούμε)!:cool:

πήγα σ' ένα μαγαζί σήμερα με το γυιό μου για ν' αγοράσω κάτι που ήθελα και βρήκε ένα παιδικό σετάκι (μεταγιόν-δακτυλιδάκι) σε σχήμα καρδιάς:shock: κι εντελώς αυθόρμητα θέλησε να το αγοράσει στη γυναίκα του (=φίλη του από 2ετίας, έχουν "παντρευτεί":shock::shock:, έχουν δώσει και φιλάκια στο στόμα:shock::shock::shock: κι όταν μεγαλώσουν θα κάνουν μωρό:cool: και θα πάρουν σκυλί :cool:...) , χωρίς το συγκεκριμένο κοριτσάκι νάχει σήμερα γενέθλια ή γιορτή, "απλά γιατί την αγαπάω μαμά"...

το αγοράσαμε αλλά η κοπέλα στο ταμείο (γνωστή μου) μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπε πως "του δίνω πολύ θάρρος" και πως "είναι πολύ μικρός για τέτοια" και "πως όλα έχουν όρια" ...

προβληματίστηκα... δεν τον υποκινώ αλλά δεν τον σταματάω κιόλας! σιχαίνομαι τους μάτσο γαμ^^κουλες όσο τίποτα στο κόσμο, άλλο τόσο όμως και τους προγραμματισμένους κοιμίσηδες...

αλλά προβληματίστηκα με τα λόγια της γνωστής μου...

υ.γ. ανάλογα "πιστεύω" με μένα έχει και η μαμά της νύφης μου:rolleyes:, γενικώς για τα δρώμενα ανάμεσα στα παιδιά...

Όχι να μην του βάλεις φρένο! Μια χαρά gentleman είναι το παιδί! Καμμία σχέση με κοιμίση! Ξέρει να φερθεί ήδη σε μια κοπέλα!

παντως ζουπη, σε ο,τι και αν καταληξεις....να μη κανεις το παιδι να νιωσει ενοχη(καταλαβαινεις τι εννοω) και να μη το "πονηρεψεις".

5,5 ειναι ο γιος σου? καλα θυμαμαι?

Βίκη μου δεν ξέρω τι έχει συμβεί με το παιδάκι σου (πάντα γερό να είναι) αλλά απ' όσο καταλαβαίνω ό,τι κι αν ήταν πάει και πέρασε! Και το παιδάκι σου θα έχει κι ένα αδερφάκι ωσωνούπω και θα χαίρονται όλοι μαζί.... δεν είναι κρίμα να μην είσαι μέσα σε αυτή τη χαρά επειδή σε απασχολεί ακόμα το παρελθόν που πάει πέρασε;

Διαφημίσεις

Λεπόν.....θα σας αφήσω νωρίς γιατί αύριο πρέπει να πάω το πρωί στις 7 να πιάσω σειρά στα ραντεβού στο ΙΚΑ για να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία (γιατί αν περιμένεις από το τηλ..................σώθηκες)

πας στις 7 (ανοίγουν στις 7.30) και βρίσκεις 20 γέρους μπροστά..............σπιτσλες

Φαιακι γνωριζοντας σε μπορω να σου πω οτι εσυ εισαι πιο γλυκο παιδι απο μενα και ειναι κριμα να φθειρεσαι και εσυ και η μικρη. Πραγματικα ειναι μια κουκλα και δεν της εχει αφησει τιποτα η ταλαιπωρια που περασε.Σε σενα αφησε πιο πολλα και ειναι δικαιολογημενο γιατι εισαι μανα και φοβασαι αλλα για χαρη της χαλαρωσε γιατι δεν απολαμβανεις την κορη σου ετσι και το καταλαβαινει στανταρ η μικρη.

Καθε φορα που θα ερχεται αρνητικη σκεψη στο μυαλο δεν θα σκεφτεσαι τι περασε αλλα ποσα καταφερε απο τοτε μεχρι σημερα και θα χαμογελας.

Εντολη γιατρου τρεις φορες την ημερα σαν χαπι, θετικη σκεψη και χαμογελο.

Λοιπόν η δομημένη μου προσωπικότητα λέει ότι η κοπέλα στο ταμείο είναι στόκος και να κοιτάει τη δουλειά της και να αφήνει τα παιδιά των αλλωνών στην ησυχία τους.

(τα λεω σε light έκδοση γιατί αλλιώς θα πιάσω τα λιμανιάτικα)

Το αυτο Ζουπυ!

Ρε 'συ Harlow.... Ξινη εσυ?? ΕΣΥ?

Τεσπα... Επειδη ειμαι κι εγω καταθλιπτικο ατομο σε νιωθω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εσείς...:rolleyes: όχι...?:tongue:

Οχι βεβαια και εχω και χαρτι γιατρου......:tongue:......ασε το παιδι. Μια χαρα τον κοβω τον παληκαρο σου......πολυ καλα κανει. Να μην τον φρεναρεις για μενα εκτος και αν η μαμα της κορης εχει θεμα....εμενα ενα με ενοχλει...οτι ειναι ΗΔΗ παντρεμενος και πας να μας τον πασαρεις και σαν γαμπρο.....διγαμος δλδ.......φτου σου.....:shock:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...