Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γιατι βρε πουλακι μου??? Οι εφιαλτες ειναι καθημερινο φαινομενο??? Μηπως πρεπει να μιλησεις με καποιον ειδικο???[/quote

Εχω κανει και συνεδρειες με ψυχολογο παλια με κυνηγαει μια παλια καταθλιψη ρε φουστη μου που μου δημιουργει αυτους τους εφιαλτες:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμενα ενα καρο βλακειες μου ειπαν οι γιατροι αλλα δεν τα πηρα επι πονου, αφου το παιδι εξελισσεται δωστου χρονο απλα για να βρει την ακρη του, και εγω εχω αγχος για την ομιλια του αλλα τον παρακολουθω και οταν δω οτι σταματαει να εξελισσεται τοτε θα επεμβω.

Εστω αργα και σταθερα να εξελισονται αυτο μετραει.

Βικυ νομιζω πως η καθεμια απο εμας αν περνουσε αυτα που εχεις περασει με τη μπουμπουκα σου θα ενιωθε ετσι και χειροτερα! 2 χρονια μετα με στοιχειωνει η νοσηλεια της Μαριας μου στο Παιδων, οχι να περνουσα οσα εσυ!

Γι' αυτο χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα... Πανε, περασανε τα ασχημα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εχω κανει και συνεδρειες με ψυχολογο παλια με κυνηγαει μια παλια καταθλιψη ρε φουστη μου που μου δημιουργει αυτους τους εφιαλτες:-(

Εμενα η ψυχολογα μου κανει αναλυση των ονειρων μου (κατα βαση εφιαλτες), και εχω αρχισει να καταλαβαινω πως λειτουργει το θεμα με το υποσεινηδητο. Εντυπωσιακο αλλα ΟΛΑ αυτα που βλεπεις εχουν βαση. Και δεν ειναι στην σφαιρα των φαντασματων και των διαισθησεων. Ειναι πολυ πιο πρακτικα απο οσο νομιζεις.....δεν χρειαζεται να τα φοβασαι. Να τα αντιμετωπησεις πρεπει (ποιος μιλαει)......:-(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αυτο φοβαμι και εγω στο τελος θα κοιμαται ο Μαριος και εγω θα κοβω βολτες.

το να κόβεις βόλτες είναι νορμάλ.

το να πετάγεσαι κάθε 3 και λίγο στον ύπνος με πανικό ότι κάτι έχει γίνει με το παιδί στο διπλανό δωμάτιο.............έχεςι ξεσκεπαστεί? έχει πέσει από το κρεβάτι και δεν έχεις πάρει είδηση?

Και να πηγαίνεις σαν μεθυσμένη να βλέπεις ένα παιδί ξεσκέπαστο να κοιμάται στην άκρη ενός διπλού κρεβατιού...........και πάλι πίσω για ύπνο.

Χμμμμμ.....το'χω περιορίσει στις 3 φορές κάθε βράδυ.......μεγάλη πρόοδος.:tongue:

Διαφημίσεις

Και εμενα ενα καρο βλακειες μου ειπαν οι γιατροι αλλα δεν τα πηρα επι πονου, αφου το παιδι εξελισσεται δωστου χρονο απλα για να βρει την ακρη του, και εγω εχω αγχος για την ομιλια του αλλα τον παρακολουθω και οταν δω οτι σταματαει να εξελισσεται τοτε θα επεμβω.

Εστω αργα και σταθερα να εξελισονται αυτο μετραει.

Εισαι χρυσο παιδι! :D

gM4vp2.png

Βικυ νομιζω πως η καθεμια απο εμας αν περνουσε αυτα που εχεις περασει με τη μπουμπουκα σου θα ενιωθε ετσι και χειροτερα! 2 χρονια μετα με στοιχειωνει η νοσηλεια της Μαριας μου στο Παιδων, οχι να περνουσα οσα εσυ!

Γι' αυτο χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα... Πανε, περασανε τα ασχημα! ;)

Δεν ηξερα για την μηνιγγιτιδα κοπελα μου. Παληκαρι το Μαρακι.....μια χαρα κουκλαρα ειναι μην ανησυχεις. Φτου της......:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν ηξερα για την μηνιγγιτιδα κοπελα μου. Παληκαρι το Μαρακι.....μια χαρα κουκλαρα ειναι μην ανησυχεις. Φτου της......:D

Ευχαριστω μανουλα μου!! :D:D:D:D

gM4vp2.png

βρε κορίτσια, θέλω σε κάτι τη γνώμη σας! ξέρω πως σε κάποια δεν συμφωνούμε αλλά έχετε δυνατή και δομημένη προσωπικότητα και σας εκτιμώ (ακόμα κι όταν διαφωνούμε)!:cool:

πήγα σ' ένα μαγαζί σήμερα με το γυιό μου για ν' αγοράσω κάτι που ήθελα και βρήκε ένα παιδικό σετάκι (μεταγιόν-δακτυλιδάκι) σε σχήμα καρδιάς:shock: κι εντελώς αυθόρμητα θέλησε να το αγοράσει στη γυναίκα του (=φίλη του από 2ετίας, έχουν "παντρευτεί":shock::shock:, έχουν δώσει και φιλάκια στο στόμα:shock::shock::shock: κι όταν μεγαλώσουν θα κάνουν μωρό:cool: και θα πάρουν σκυλί :cool:...) , χωρίς το συγκεκριμένο κοριτσάκι νάχει σήμερα γενέθλια ή γιορτή, "απλά γιατί την αγαπάω μαμά"...

το αγοράσαμε αλλά η κοπέλα στο ταμείο (γνωστή μου) μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπε πως "του δίνω πολύ θάρρος" και πως "είναι πολύ μικρός για τέτοια" και "πως όλα έχουν όρια" ...

προβληματίστηκα... δεν τον υποκινώ αλλά δεν τον σταματάω κιόλας! σιχαίνομαι τους μάτσο γαμ^^κουλες όσο τίποτα στο κόσμο, άλλο τόσο όμως και τους προγραμματισμένους κοιμίσηδες...

αλλά προβληματίστηκα με τα λόγια της γνωστής μου...

υ.γ. ανάλογα "πιστεύω" με μένα έχει και η μαμά της νύφης μου:rolleyes:, γενικώς για τα δρώμενα ανάμεσα στα παιδιά...

Διαφημίσεις

Τι να πεις.................ο καθένας έχει και το σταυρό του στην πλατούλα του.

να'να περαστικά για όλα τα παιδιά του κόσμου.

βίκυ δεν σε έχω "παρακολουθήσει" αλλά σαν καταθλιπτικό άτομο κι εγώ συμπάσχω.

τώρα τελευταία έχω κόψει όλα τα φάρμακα που μου δίνανε (εκτός τα ορθοπεδικά) και απλά λέω στου φίλους μου "προσέχτε μην μου κάνετε μαλακισμένες ερωτήσεις γιατί δεν παίρνω πια αγχολυτικά και θα φύγει καμιά ξανάστροφη":D

βρε κορίτσια, θέλω σε κάτι τη γνώμη σας! ξέρω πως σε κάποια δεν συμφωνούμε αλλά έχετε δυνατή και δομημένη προσωπικότητα και σας εκτιμώ (ακόμα κι όταν διαφωνούμε)!:cool:

το αγοράσαμε αλλά η κοπέλα στο ταμείο (γνωστή μου) μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπε πως "του δίνω πολύ θάρρος" και πως "είναι πολύ μικρός για τέτοια" και "πως όλα έχουν όρια" ...

:D:D:D:D:D

Καλά μαμήθηκα στο γέλιο με τη δομημένη προσωπικότητα......, εμενα κάνει εργασία πάνω μου ο Φροϋντ και άκρη δεν βγάζει.

Λοιπόν η δομημένη μου προσωπικότητα λέει ότι η κοπέλα στο ταμείο είναι στόκος και να κοιτάει τη δουλειά της και να αφήνει τα παιδιά των αλλωνών στην ησυχία τους.

(τα λεω σε light έκδοση γιατί αλλιώς θα πιάσω τα λιμανιάτικα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...