Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Harlow τελικα εγινε γαστρεντεριτιδα η γαστριτιδα?

Ελλ μην το ματιασω το κοριτσι σου μιλαει παρα πολυ... Γι' αυτο σου λεω πως αγχωνομαι με τη δικια μου.... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν του βάζεις ένα μαξιλάρι στο πλάι όταν δεν είσαι εσύ θα εκεί?

Λες να το καβαλήσει και να πέσει?

Στην δικια μου βαζω του καναπε ΤΕΡΑΣΤΙΟ....τρωει μια κλωτσια και εχει φυγει κατω.......αλλες φορες σκαρφαλωνει πανω του.....χειροτερα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μεχρι τωρα τα καβαλουσε γιατι εκανε ατσαλο υπνο τωρα θα του βαλω ενα μεγαλυτερο μαξιλαρι μπας και φρεναρει λιγο.

Απλα πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας θα τα καταφερει καποια στιγμη γιατι ηδη κοιμαται καθε μεσημερι στο διπλο το δικο μου και δεν εχει πεσει ποτε εχει αισθηση μεχρι που να παει απλα πρεπει να το συνηθισει και στο δικο του.

Εγω βρε κοριτσακια δεν κοιμαμαι γενικα ουτε τωρα που ειμαι εγκυος τωρα ειναι χειροτερα.

Πως να αντεξει ενας ανθρωπος με 4-5 ωρες υπνο την ημερα για χρονια?

Εχω φοβια γενικα με τον υπνο μην δω τιποτα εφιαλτες .Καλα θα με περασετε για ζαβη τελοιος................

Διαφημίσεις

Για δυο χρονια αντεχεις με λιγες ωρες υπνο για παραπανω θα σου πω αργοτερα. Παρολαυτα προσπαθησε να κοιμασαι τωρα που εισαι εγκυος γιατι προβλεπεται μεγαλυτερο μανικι στο μελλον.

Καλα θα με περασετε για ζαβη τελοιος................

Καλα για σενα εχω πει την αποψη μου......(διδυμος με διδυμο):!::!: πως εισαι?........Γεια σου Ραννια......

Φαιη αγχωνεσαι γιατι δεν ξερεις πως ειναι ενα παιδι που ΔΕΝ μιλαει. Το παιδι σου ΜΙΛΑΕΙ....1 λεξη να πει μιλαει.....οταν δεν μιλανε ουρλιαζουνε, μουυγκριζουνε και βγαζουν αναρθρες κραυγες.....αυτο σημαινει εν μιλαω.....νταξ?.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Για δυο χρονια αντεχεις με λιγες ωρες υπνο για παραπανω θα σου πω αργοτερα. Παρολαυτα προσπαθησε να κοιμασαι τωρα που εισαι εγκυος γιατι προβλεπεται μεγαλυτερο μανικι στο μελλον.

Το ξερω Μαρκοπουλακι αυτο εχω κανει μεγαλες προσπαθειες:(

Αλλα δεν τα καταφερνω μονο αν παρω κανα χαπακι κοιμαμαι αλλα δεν θελω τετοια :(

Διαφημίσεις

Σου ρίχνω στ' αυτιά.

Είμαστε στον 5 και πάμε για τον 6 χρόνο αυπνίας.

Στο τέλος σου μένει κουσούρι και ξυπνάς θες δεν θες:D

Εχετε δικιο ρε κοριτσακια.. Απλα ανησυχω γιατι οταν περασε μηνιγγιτιδα η μικρη μας ελεγαν οι γιατροι πως υπαρχει περιπτωση να μην περπατησει, να μην μιλησει... :( Μου εμεινε λοιπον! Τωρα αναμενω να μιλησει ΠΟΛΥ και καθαρα!

Harlow πολυ χαρηκα! Περαστικα και αγυριστα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σου ρίχνω στ' αυτιά.

Είμαστε στον 5 και πάμε για τον 6 χρόνο αυπνίας.

Στο τέλος σου μένει κουσούρι και ξυπνάς θες δεν θες:D

Αυτο φοβαμι και εγω στο τελος θα κοιμαται ο Μαριος και εγω θα κοβω βολτες.

Εγω παιδια δε τη παλευω χωρις υπνο. Ειδικα, αν δε κοιμηθω το μεσημερι δε τη βγαζω τη μερα. Δεν ειναι τοσο ο υπνος, οσο το να ισιωσω λιγο το κορμι μου στο κρεβατι, καο' ο,τι και με προβλημα στη μεση.

Θελω ,δε θελω, δε κοιμαμαι πλεον. γενικα ειμαι και νυχτοπουλι, οποτε δε μπορω να κοιμηθω απο νωρις. Αλλα, πολλες μερες ειμαι σα το ζομπυ! Το οποιο μου βγαινει ειτε με νευρα, ειτε με υποτονια, ειτε με μια ψιλοκαταθλιψουλα-αυτοκριτικη. Σκατα δλδ....

γεια σου Ελλ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...