Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τι κανετε κορες?

εγω παλευω με πονοκεφαλους απιστευτους... μολις νευριασω,ή ψιλοταραχτω.. ηρθε το τελος.... δε με πιανουν και τα παυσιπονα... φανταστικ λεμε!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε θελω ρε κορες να μου γινει συνηθεια αυτος ο πονος.. με κανει μιζερη και σερνομαι....

θα μου πεις.... ολες οι γυναικες στην γυναικα μου το εχουν, τι ειμαι εγω, εξαιρεση?

σταματησα και τα παυσιπονα... τα νιουροφεν κατι εκαναν... για κανα διωρο.. μετα παλι τα ιδια... οποτε τα εκοψα...

Parents are the last people on earth who ought to have children

κι εγώ κατάφερα και την έβαλα για μεσημεριανό ύπνο, αφού ήρθε ο μπαμπάς και την ξεσήκωσε με τα παιχνίδια, οπότε τώρα λέω να χαλαρώσω κι εγώ λίγο ;)

ωχ, πονοκέφαλος, δεν υπάρχει χειρότερο!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Βρε φυστικι γιατι ετσι συνεχεια πονοκεφαλο??? Και εγω ειχα το απογευμα αλλα περασε με ενα παναντολ εξτρα.

Ζοπιρακι περαστικα και προσεξε το μην χειροτερεψεις και εχεις τρεχαματα μετα.

Κοιμηθηκε απυρετος ολη την ημερα και ευδιαθετος μακαρι να περασε οτι κι αν ηταν αυτο.

Ελλ και εσυ εχεις πονοκεφαλο??? Παρε κατι να περασει.

Εχεις παει να τον κοιταξεις τον πονοκεφαλο? Εγω ξερω απο τι ειναι. Αυπνιες....δεν κοιμαμαι ποτε καλα......αλλα δεν ξερω για σενα. Ανευ λογου ....Ηαρλοου τι κανει το παιδι σου? (και εσυ?)

ΥΓ: Περασε Ειρηνη ολα καλα....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σου Ζωπυρον, περαστικα κοπελα μου και αγυριστα...

σ' ευχαριστώ ελλ, νάσαι καλά! χαίρομαι που σε βλέπω κάπως πιο χαλαρή...

τι κανετε κορες?

εγω παλευω με πονοκεφαλους απιστευτους... μολις νευριασω,ή ψιλοταραχτω.. ηρθε το τελος.... δε με πιανουν και τα παυσιπονα... φανταστικ λεμε!

μόνο τότε?

Hi, Με τα Norgesic μου και τον Λαζόπουλο παρέα

του σωματείου κι εσύ...

εντωμεταξύ, είμαι κωμικοτραγική έτσι όπως γράφω - σαν τον πειρατή με το γάντζο στο χέρι...

αν δε... μπει ο ζώπυρος και με δει πάνω από το πληκτρολόγιο..., θα μου σπάσει τη κεφάλα!

υ.γ. μπράβο στον μάριο!

Μακαρι Ελλακι γιατι δεν την παλευω με τους πυρετους και ειμαι ηδη πολυ εξαντλημενη απο τα ξενυχτια. Και εχουμε και παρτυ την Κυριακη της κουμπαρας μου το μωρο γινεται ενος!!!!!!!!

Αυριο ερχεται και το κρεβατι μας το καινουργιο και να δουμε ποσες φορες θα πεφτει καθε βραδυ ο Μαριος μεχρι να το συνηθισει.

Φυστικι η Μαρια ξαναμπηκε στην κουνια???

Γιατι να πεφτει Μαρκοπουλακι? Προστατευτικο δεν θα βαλετε?

Φυς περαστικα για τους πονοκεφαλους!

Καλησπερα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Οχι χωρις προστατευτικο γιατι ο Μαριος συφυλιαζεται μολις τα δει η τα νιωσει και ξυπναει συνεχεια απο τα νευρα του. Απλα το φτιαξαμε χαμηλο και θα βαλω απο κατω και τα στρωματακια της κουνιας και του παρκου ετσι ωστε αν πεφτει να πεφτει στα μαλακα τουλαχιστον μεχρι να συνηθισει.

Οχι χωρις προστατευτικο γιατι ο Μαριος συφυλιαζεται μολις τα δει η τα νιωσει και ξυπναει συνεχεια απο τα νευρα του. Απλα το φτιαξαμε χαμηλο και θα βαλω απο κατω και τα στρωματακια της κουνιας και του παρκου ετσι ωστε αν πεφτει να πεφτει στα μαλακα τουλαχιστον μεχρι να συνηθισει.

Κι εμεις χαμηλο το πηραμε αλλα δεν την εμπιστευομαι καθολου και της πηρα και προστατευτικο! Κι οχι μονο αυτο, ξαθε βραδυ της βαζω και δυο παπλωματα στο πατωμα μην τυχον και... Τη φοβαμαι ακομα!

Γεια σου ενεργο μελος!! :tongue:

Ζουπυ καλο μανικι περνας κι εσυ.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...