Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κου κου βααααα (καλημέρα/ καλησπέρα στη γλώσσα της πρωτομάνας)

αφού πιάσαμε την κουβέντα για τα καμάρια μας, ας πω κι εγώ τα δικά μας κατορθώματα!

στις αρχές του μήνα που πήγαμε παιδίατρο ήταν 74εκ και 8,7 κιλά. τώρα έχει τσουπώσει λίγο, γιατί έχουμε υιοθετήσει την κακιά συνήθεια να τη βάζω στην κούνια, να της δίνω το γάλα και πίνοντάς το να κοιμάται, οπότε μερικές φορές αν δυσκολευτεί να κοιμηθεί πίνει λίγο γάλα παραπάνω. Αλλά ειλικρινά, δεν με απασχολεί καθόλου, βλέπω τις φωτό πώς ήταν στις αρχές που δεν μπορούσε να θηλάσει καλά και δεν έπαιρνε βάρος και το λυπάμαι, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα! τώρα είναι μια χαρά πιστεύω, ούτε αδύνατο ούτε παχουλό, αν εξαιρέσεις τις μαγούλες-αερόστατο :D

κινητικά μπουσουλάει σφαίρα, αλλά με την κοιλιά, σιγά-σιγά αρχίζει και σηκώνεται στα 4 στο μπουσούλημα. Έχει βελτιωθεί πολύ στο να πιάνεται από τα έπιπλα και να σηκώνεται και πλέον δεν πέφτει σχεδόν ποτέ, αρχίζει μάλιστα κι από όρθια προσπαθεί να κάθεται στο κωλαράκι, και κάνει και πλάγια βηματάκια σαν τον κάβουρα. Ααααα κι άμα είναι καθιστή και της κρατήσω τα χέρια, βάζει δύναμη στα ποδαράκια και σηκώνεται πάλι όρθια.

Η μόνη λέξη που λέει είναι μπαμπά, και το λέει και με πολλή λατρεία, κοιτάζοντάς τον στα μάτια σαν ερωτευμένο κουτάβι (και χαράαααα ο δικός μου :D)

επίσης έχει αρχίσει και καταλαβαίνει, όταν τη ρωτάω "πού είναι ο μπαμπάς/ το αλογάκι σου;" πάντα γυρίζει και κοιτάζει αυτό που τη ρωτάω, κι αν δεν το βλέπει το ψάχνει. Επίσης, αν κρύψεις κάτι που θέλει κάτω από κάτι άλλο, πάει και το σηκώνει και το βρίσκει. Και επίσης μπορεί και βάζει τα δαχτυλίδια-κουδουνίστρες στο stacker της το ένα μετά το άλλο.

γενικά είναι αεικίνητη ρε παιδιά, όλα πλέον είναι αγώνας να την κρατήσω σε μια θέση να την πλύνω/ ντύσω/ αλλάξω/ ταΐσω. Με το φαγητό δόξα το Θεό είναι μια χαρά, όλα τα τρώει.

Ήθελα να σας ρωτήσω, μπορώ από τώρα να της δίνω από το δικό μας φαγητό, απλά με λίγο αλάτι και χωρίς πιπέρια και τέτοια; Χτες π.χ. της είχα νερόβραστες φακές, έφαγε 5-6 κουταλιές αλλά ξυνιζόταν. Τις δώσαμε λίγο κιμά από τα μακαρόνια μας (με αλάτι, μπαχαρικά, λαδάκι κλπ) και έκανε σαν τρελή, και γενικά τα δικά μας φαγητά που της έχω δώσει καμιά φορά από λίγο (φασολάκια με πατάτες, φασολάδα και τέτοια) τα τσακίζει και φωνάζει να της δώσουμε κι άλλο. Τι να κάνω;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι βρε??? Μην αγχωνεις το εμβρυακι για κανεναν!!!!!

Εγω μια χαρα την τρωω και την σοκολατα δεν την σιχαινομαι απλα δεν παιρνουμε και καθε ημερα γλυκα οταν παρουμε ομως δοκιμαζει και ο Μαριος αν θελει.

Ρε Μαρκοπουλακι θελουν να με βαλουν να δουλευω για 3 Σαββατα συνεχεια τρελλο 8ωρο γιατι λεει θα κλεισουν 3 ημερες παραπανω το Πασχα τα βουρλα.

Δεν τρεχει και το εργο με την κωλοετεαιρεια που δουλευουν τωρα και μας εχουν ζαλισει τον ερωτα

Διαφημίσεις

Αν κόψετε τα πιπέρια και περιορίσετε το αλάτι νομίζω πως δεν θα πάθει τίποτα από το δικό σας φαγητό κίνκα :)

Όταν διαβάζω αυτό το σούρσιμο της κοιλιάς θυμάμαι τη δική μου και μελαγχολώ! Ωραίες εποχές :lol: δεν την κυνήγαγα!

Φοξμουρ νομίζω ότι βιάζεται να μπει στις στέρρες λόγω των αλλεργιών...

Με το που γυρίσαμε σπίτι, αφήσαμε αυτοκίνητο και δεν ανεβήκαμε πάνω! Πήγαμε σφαίρα στην παιδική χαρά γιατί είχε γυαλίσει το μάτι της (βλέπουμε 3 παιδικές χαρές στη διαδρομή για το σπίτι). Οπότε μείναμε εκεί μέχρι τις 7.00 και μετά πήγαμε Σ/Μ και γυρίσαμε! Όταν στρίψαμε τη γωνία και είδαμε το Mall έπαθε παράκρουση: "Τοίτα μαμά, τοίτα μαμά, τοίτα τοίτα" *κοίτα! Το οποίο μου το έλεγε και σε όλο το δρόμο για ό,τι έβλεπε! Αν ακούσω άλλη μια φορά "τοίτα" σήμερα θα πάθω εγώ παράκρουση!!!

Τώρα θα πάμε να φάμε γιατί θέλει να φάμε "όλιοι τυάκι"

Αν κόψετε τα πιπέρια και περιορίσετε το αλάτι νομίζω πως δεν θα πάθει τίποτα από το δικό σας φαγητό κίνκα :)

Όταν διαβάζω αυτό το σούρσιμο της κοιλιάς θυμάμαι τη δική μου και μελαγχολώ! Ωραίες εποχές :lol: δεν την κυνήγαγα!

Φοξμουρ νομίζω ότι βιάζεται να μπει στις στέρρες λόγω των αλλεργιών...

Με το που γυρίσαμε σπίτι, αφήσαμε αυτοκίνητο και δεν ανεβήκαμε πάνω! Πήγαμε σφαίρα στην παιδική χαρά γιατί είχε γυαλίσει το μάτι της (βλέπουμε 3 παιδικές χαρές στη διαδρομή για το σπίτι). Οπότε μείναμε εκεί μέχρι τις 7.00 και μετά πήγαμε Σ/Μ και γυρίσαμε! Όταν στρίψαμε τη γωνία και είδαμε το Mall έπαθε παράκρουση: "Τοίτα μαμά, τοίτα μαμά, τοίτα τοίτα" *κοίτα! Το οποίο μου το έλεγε και σε όλο το δρόμο για ό,τι έβλεπε! Αν ακούσω άλλη μια φορά "τοίτα" σήμερα θα πάθω εγώ παράκρουση!!!

Τώρα θα πάμε να φάμε γιατί θέλει να φάμε "όλιοι τυάκι"

και η δική σας ηλικία όμως έχει τις χάρες της! τοίτα! :tongue:

καλά αυτό με το τοίτα εμείς το έχουμε με το μουγκρητό, όλο μουγκρίζει γιατί κάτι θέλει και ρε παιδιά, να πω την αμαρτία μου, μου τρυπάει τα μηνίγγια αυτό το πράμα όλη μέρα, δεν το αντέχω! Και καλά να είναι κάτι που μπορώ να της δώσω και να σταματήσει, όταν φωνάζει γιατί θέλει να πιάσει την κατσαρόλα πάνω στο μάτι ή να βάλει την κολώνια στο στόμα δεν σταματάει με τίποταααααα :confused:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Η Μαρια παλι οταν βλεπει το mall γουρλωνει τα ματια και φωναζει "πωπωπω ωαιο" (=πωπωπω ωραιο) :lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

kinkajoujou και εμένα που είναι 5 μουγκρίζει και πραγματικά μου γυριζει λίγο το μάτι μετά απο κάποια ώρα συννεχόμενου μουγκριτού..

θέλει να της δώσω κάτι να παίξει, θέλει να φάει, θέλει να ρευτεί, είναι χεσμένη.

Τεσπα οταν θέλει κάτι αρχίζει μμμμμμ μμμμμμ μμμμμμμμ

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Ξέρω ότι θα σας ακουστεί εφιαλτικό... αλλά κι η δικιά μου το κάνει ακόμα αυτό και ας μιλάει (όσο μιλάει)!

καλησπέρα πέρα ως πέρα!

πολλά και ενδιαφέροντα θέματα έχετε ανοίξει αλλά δεν μπορώ να συμμετάσχω γιατί πονάει ακόμη πολύ το χέρι... και η πλάκα είναι πως θέλω να γράψω και δίπλα σε κάποια θέματα και ν' ανοίξω και κανά δύο για λογαριασμό φίλων!:cool:

αερικό μου, ένα ράισμα στην ωλένη και τραυματισμός των χόνδρων μπορεί να προκληθούν από πολλές "ασήμαντες" αιτίες, ειδικά σε μένα που τρέχω σαν τρελλή - σηκώνω "αθώα" βάρη - χρησιμοποιώ πολύ το πληκτρολόγιο και κοπανάω χέρια & πόδια στα... εμπόδια που τολμούν και βρίσκονται μπροστά μου ! σημειωτέον, ότι είμαι αρκετά ανθεκτική στο πόνο, οπότε μάλλον υποτίμησα το "ατύχημα", γι' αυτό και δεν το θυμάμαι! ε, βάλε και το γήρας...:rolleyes:

active member, εμένα μου άρεσε καλύτερα το παλιό σου νικ αλλά... αποφάσισα να σε αποκαλώ από δω και πέρα... κυρά της ρω!;)

νιτσάκι, σ' ευχαριστώ πολύ για το τηλεφώνημα και το ενδιαφέρον σου!!:D

πολλά φιλιά σε όλες σας!

(αν τα καταφέρω, θα ξαναμπώ...)

Αν ακούσω άλλη μια φορά "τοίτα" σήμερα θα πάθω εγώ παράκρουση!!!

Κατσε να σου αρχισει το 'τι ειναι αυτο, τι ειναι?' για ΟΛΑ τα δαχτυλα του χεριου της, της παπιας, της κουκλας, τα δικα σου κλπ....και παλι απο την αρχη........επιστρεφω ηρθε το ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΑΣ.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σου Ζωπυρον, περαστικα κοπελα μου και αγυριστα. Μολις εκατσα απο ΟΛΗ την μερα. Τι κανετε ολες? ....εμεις καλουτσικα. Τα κλασσικα. Απογευμα το περασαμε εδω. Ηρθαν μαστορια να φτιαξουν μηχανισμο σε ενα ντουλαπι και επισης ηρθε και το πουλακι μας. Τωρα η μικρη παλευει να κοιμηθει. Παντως να πω την μαυρη μου αληθεια δεν ξερω αν εχω το παιδι ξενερα αλλα οσες φορες παμε mall δεν κουναει βλεφαρο. Παει στα καταστηματα και παντα λεει 'δωρο' αλλα οχι τπτ το ιδιαιτερο. Αμα της αρεσει κατι λεει παντα Γουαααααου πριν απο την προταση που ακολουθει.....ή 'κοιτα μαμα! ειναι πολυ γουαααααααου'........:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...