Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα Αγγελίιιιινα...

Ρε ματάκια μου τι περιμένεις να σου πει 15μηνών παιδάκι... ΜΑΜΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ????

Περίμενε και θα στα πει μαζεμένα.

Μάγκας όμως για να σου διαλύσει το λάπτοπ!!!

Τα προλαβαίνω όλα γιατί είμαι like Vegos... do u know Vegos THANASIS VEGOS

Τραγούδι...

Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΝΙΙΙΙΙΤΣΑ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΡΘΕΕΕΝΑ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΙΙΙΙΤΣΑ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΝΙΙΙΙΙΤΣΑ

Και τ άλλαξες και το έκανες ΒΕΕΕΕΓΓΟΣ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΒΕΕΕΕΓΓΟ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΒΕΕΕΕΓΓΟ

Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΝΙΙΙΙΙΤΣΑ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΡΘΕΕΕΝΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξέρω βρε Νίτσα μου, δεν περιμένω να μου απαγγείλει και Σαίξπηρ...κι ο μεγάλος από 22 μηνών και μετά άρχισε στην ουσία να μιλάει. Αλλά 15 μηνών, ένα ρημαδο-μπαμπα-μαμά τα έλεγε!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Μου λείψατε! Αφήστε τα τι έπαθα...είδα τον μικρό χθες καλά και τον πήγα για το εμβόλιο. Μάλλον τα πήρε στο κρανίο που βοηθούσα τη γιατρό :roll: και μόλις γυρίσαμε, πάει σφαίρα στο λαπτοπ και του δίνει μια...το 'στειλε για βρούβες! Και τώρα θα τα λέμε μόνο το πρωί! :(

Ζώπυρον τι γίνεστε? Δωράκι μου, καλά να περάσεις!

Ρε συ Νίτσα, πώς τα προλαβαίνεις όλα αυτά? Σε τρόμαξε το μάτι μου! Εγώ είμαι αργοσάλευτο καράβι.:rolleyes:

Πείτε μου βρε κορίτσια, αν και οι περισσότερες είστε κοριτσομάνες...ο μικρός θα με σκάσει. Δεν λέει ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Μόνο "ατό" όταν δείχνει κάτι και διαφορα άλλα δικά του. Σπάνια λέει "άτα" ή "άντε" και μια φορά "γάου", που άκουσε κάτι σκυλιά. Να ανησυχήσω ή όχι ακόμα? 15 μηνών είναι.

Αγγελίνα εγώ έχω παιδί βιολί, είναι 7 μηνών και κάτι ψιλά και όταν την έχει αγκαλιά ο πατέρας της λέει "μαμμαμμαμαμ" ενώ όταν την κρατάω εγώ λέει "μπαμ μπαμ μπαμ". Καλά δεν λέω πως μίλησε κιόλας αλλά... προοδεύει!

Η κουμπαροκολλητή μου όμως είχε έναν μπόμπιρα που μέχρι 18 μηνών έλεγε μόνο μαααα και γκολ. Μίλησε κανονικότατα με λεξούλες και μικρές προτάσεις ταυτόχρονα πριν ένα μήνα που έγινε 20 μηνών. Αν είσαι σίγουρη πως δεν έχει κανένα θέμα με τα αυτάκια του (αν ανταποκρίνεται κανονικά σε θορύβους) μη φοβάσαι τίποτα!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Πείτε μου βρε κορίτσια, αν και οι περισσότερες είστε κοριτσομάνες...ο μικρός θα με σκάσει. Δεν λέει ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Μόνο "ατό" όταν δείχνει κάτι και διαφορα άλλα δικά του. Σπάνια λέει "άτα" ή "άντε" και μια φορά "γάου", που άκουσε κάτι σκυλιά. Να ανησυχήσω ή όχι ακόμα? 15 μηνών είναι.

και η Χρύσπα τα ίδια.βαριέται να μιλήσει.κι έχουν την ίδια ηλικία.

λέει που και που κακά, άντε, έλα, μπούλη, το μαμά το λέει μόνο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης... ίσως γιατί ξέρει ότι πριν διαμαρτυρηθεί είμαι εκεί.

συνήθως όμως τα γνωστά μωρουδίστικα.

εγώ είχα μιλήσει νωρίς.

ο άντρας μου άργησε να πει λεξούλες.

όταν όμως μίλησε, είπε πρόταση κανονική.

φαντάζομαι ότι είναι και κληρονομικό.

μη ξεχνάς ότι η Χρύσπα μου είναι 90% Στεφ, κατά τον καρυώτυπο.

φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο.

η Χρύσπα ούτε χαιρετάει ούτε μάκια κάνει. δηλαδή όταν θέλει να κάνει μάκια γλείφει ή δαγκώνει μαλακά.

άλλα παιδάκια κάνουν πιο πολλά. δεν θα σκάσω κιόλας.

μια ζωή θα χαιρετάει, θα μιλάει ελληνικά...

έτσι ήμουν και για το περπάτημα. μου έλεγε η Χριστίνα τότε ότι δεν θα βρω ησυχία με το που θα περπατήσει και δεν την πίστευα. έτσι κι έγινε.

Φαίη η μικρή σου είναι αστέρι.

Χριστίνα, πάρε τους τηλέφωνο και ρίξε χεστήρι. για το κολυμβητήριο λέω.

Καλημερα κοριτσακια!! Κανω επικολληση απο τα 2χρονα ;)

Η μερα ξεκινησε λιγακι στραβα!

Ο Βασιλης εκανε πολυ ατσαλο υπνο, με ταραξε στις κλωτσιες και στις σπρωξιες και σε καποια φαση μου εκανε κεφαλοκλειδωμα.. Πως δεν με επνιξε, πραγματικα δεν ξερω! Απο τις 5 και επειτα την εβγαλα στον καναπε!

Η Μαρια απο τις 4μιση και επειτα ξεκινησε να τσακωνεται στον υπνο της με καποια "Αννα".. Αν λαβουμε υπ' οψιν δηλαδη τις φωνες της (Αννα... Οχι.. Μη...).. Σηκωθηκε στις 7. Καναμε τα γνωστα (γαλα, μασα, ζωγραφικη) και στις 9μιση ξυπνησα το Βασιλη να την παρει και να πανε Αθηνα να παρουν τις εξετασεις μου.

Θα κοιμηθουν το μεσημερι στη μαμα μου. Εγω θα κανω γενικη και θα ηρεμησω μεχρι το απογευμα. Ειλικρινα αυτες τις μερες, τρεχω και δεν φτανω.. Η μονη μου ευχαριστηση ειναι που μπαινω στο καφε (γιατι διπλα χαλιεμαι) και μιλαω μαζι σας. Κοιταω να σας χορτασω γιατι απο Δευτερα θα μπαινω λιγες φορες απο τη μαμα μου (θα κανουμε διακοπη σε αυτο και μεταφορα του ιντερνετ στον Αγιο Δημητριο).

Προς το παρον εφτιαξα εναν καφε και καθομαι, θα ξεκινησω σε λιγακι τις δουλειες. Η κυστιτιδα ενω καλυτερευε, σημερα με εχει ταραξει. Ποναω πολυ και απο κατω αλλα και στα νεφρα και εχω παλι αιμα... Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο!

Τωρα για το θεμα της ομιλιας κι εγω εχω ψιλοαγχωθει με τη δικια μου... Σημερα γινεται 23 μηνων και λεει 41 λεξεις (μετρημενες) αλλα καθαρες ζητημα να λεει 10 - 12.. Διαβασα κιολας καπου πως στην ηλικια που ειναι θα επρεπε να λεει 50 - 70 λεξεις και με εχουν ζωσει τα φιδια.. :?

Τι να πω! Ας ελπισουμε πως θα στρωσει στην πορεια.. Αναπτυξιολογος μας ειδε κοντα στα Χριστουγεννα, ειπε πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας και να περιμενουμε να εξελιχθει η ομιλια. Στις 05/07 εχουμε ραντεβου και με αναπτυξιολογο στο Παιδων (δεν εβρισκα νωριτερα), να δουμε τι θα μας πουνε και απο εκει!

Καλα να ειμαστε, να μενουμε με το αγχος στο τελος.. Μεχρι στιγμης τουλαχιστον, η δικια μου με εχει βγαλει σκαρτη σε οσα αγχωνομουν μαζι της γιατι στο τελος παντα τα εκανε.. Ας ελπισουμε πως θα με βγαλει σκαρτη και στο θεμα της ομιλιας!

Σεβη μου σε ευχαριστω πολυ!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ μίλησα στα 4, αλλά ξέερετε έτσι? τα είπα όλα μαζεμένα..Ο Γιάννης είναι πιο ήρεμος και ήπιων τόνων άνθρωπος..ολιγομίλητος

Ο υιός πήρε από τον john-john ..

Η Ολγίτσα είναι 1,5ετών κι έχει πάρει από μένα... Της φοράω μπουφάν κ προσπαθεί να το κουμπώσει, την ταϊζω και σκουπίζεται ταυτόχρονα.. όταν βάζω ηλεκτρική έρχεται και προσπαθεί να βοηθήσει.. Όταν σφουγγαρίζω παίρνει τα μωρομάντηλα και πασαλείβει...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ μόνο μπαμπά και άτα -thanks God

Για το περπάτημα δεν με νοιάζει καθόλου. Φέρνει πάνω κάτω το σπίτι στηριγμένος στη στράτα, περπατάει γύρω από τα έπιπλα, περπατάει άμα τον κρατάς από το χέρι, πού και πού κάνει και ένα βήμα μόνος του στον αέρα...και μετά κάθεται κάτω. Ή βαριέται ή φοβάται. Δεν με απασχολεί καθόλου.

Όταν πάει να φιλήσει έχει πολύ πλάκα, γιατί ανοίγει το στόμα διάπλατα. Χαιρετάει κιόλας. Προχθες του έμαθα να γαργαλάει τα ποδαράκια τιυ. Ξεκαρδίζεται μ' αυτό, γλύκας είναι.

Θυμάμαι με τον μεγάλο είχα φάει κόλλημα που δεν χτυπούσε παλαμάκια. Με τίποτα όμως! Ο μικρός το έκανε πολύ νωρίς.

Ειρήνη όταν λες μίλησε 20 μηνών, δεν έλεγε καμία κατανοητή λέξη?

Αγγελινα η δικια μου στους 15 μηνες απλα μπαμπαλιζε και οι μοναδικες λεξεις που ελεγε ηταν μαμ, μπα, 'κει. Ελεγε συνεχεια ακαταλαβιστικα παντως.. Λεξεις πολλες καινουριες ξεκινησε να λεει γυρω στους 20 μηνες οπως και της Ειρηνης. Παρολαυτα, εγω μπαινω στο τριπακι της συγκρισης (πραγμα που ειναι μεγαλο λαθος) και τα σκατωνω...

Νομιζω πως στους 15 μηνες δεν υπαρχει καν λογος να αγχωθεις! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τα κλασσικά μαμά, μπαμπά, μαμ, ζιζάκι....την πήγαινα και σε αγγλοφωνο σχολείο και ίσως την μπέρδευα ....

μετά την πηγα σε άλλο παιδικό ελληνικό και λύθηκε η γλώσσα της...

την έχω 20 μηνών στο φατσοβιβλίο που λέει το τραγουδάκι "κούνια μπέλα" ολόκληρο ;)

Καλά Φαίη, κι εμείς αυτά τα "μέχρι εκείνη την ηλικία πρέπει τόσες λέξεις..." τα καταρρίψαμε πλήρως. Ποιες 50 κι 70 μου λες? Ανάθεμα αν έλεγε 30 ο μεγάλος μου σε εκείνη την ηλικία. Και μετά μας πήρε η μπάλα. Δικηγόρος!

Εσύ μαρή Νίτσα, τι λες? Τεσσάρων χρονών μίλησες?

Κι εγώ σε αυτό το ηλίθιο τρυπακι μπαίνω! Κι είχα πει, στο 2ο δεν θα αγχώνομαι για τίποτα...ναι, καλά!

Τι ζώον είμαι. Θαρρείς και δεν φαίνεται το παιδί. 'Ο,τι του δείξεις, το κάνει με τη μία. Τρελαίνεται για παιχνίδια τύπου σφηνώματα, βαρελάκια και γενικά ό,τι διαλύεται και ξαναφτιάχνεται. Επίσης, πόρωση με την τεχνολογία. Δώστου κουμπιά και πλήκτρα να πατάει, η καλύτερή του.

Ουφ...χαλάρωσα κάπως. Ευχαριστώ φιλενάδες!

Για το περπάτημα δεν με νοιάζει καθόλου. Φέρνει πάνω κάτω το σπίτι στηριγμένος στη στράτα, περπατάει γύρω από τα έπιπλα, περπατάει άμα τον κρατάς από το χέρι, πού και πού κάνει και ένα βήμα μόνος του στον αέρα...και μετά κάθεται κάτω. Ή βαριέται ή φοβάται. Δεν με απασχολεί καθόλου.

Όταν πάει να φιλήσει έχει πολύ πλάκα, γιατί ανοίγει το στόμα διάπλατα.

έτσι και η Χρύσπα. και μετά σαλιώνει με τα δοντάκια, γλωσσίτσα.:lol:

Χαιρετάει κιόλας.

η δικιά μου δεν χαιρετάει. είναι βαρύς τύπος, σαν τον ντάντυ της.:rolleyes:

Προχθες του έμαθα να γαργαλάει τα ποδαράκια τιυ. Ξεκαρδίζεται μ' αυτό, γλύκας είναι.

εσείς κάνετεε πολλά. άσε μας ρε φιλενάδα που ανησυχείς.:cool:

Θυμάμαι με τον μεγάλο είχα φάει κόλλημα που δεν χτυπούσε παλαμάκια. Με τίποτα όμως! Ο μικρός το έκανε πολύ νωρίς.

Ειρήνη όταν λες μίλησε 20 μηνών, δεν έλεγε καμία κατανοητή λέξη?

και η Χρύσπα βαράει παλαμάκια από νωρίς. δεν θυμάμαι από πότε.

χτυπάει και όταν χαίρεται και όταν θέλει να της πούμε μπράβο.

παλαμοκροτά με χάρη!

κουκουβά κου κου βά!

Φαίη, τι τόν θέλεις τον καφέ;

νερό, νερό, νερό.

μαιδανό. μάσα μαιδανό. βάλε και στο φαγητό, στις σαλάτες σου. είναι διουρητικός.

Αγελίνα μου και ο Στεφ 18 μηνών περπάτησε. εγώ 11 μηνών.

η Χρύσπα με το που έκλεισε χρόνο.

όλα σχετικά είναι.

τελευταία λέει " πω πω" ή "α πα πα"! στο ξεκούδουνο.

μαμά όμως πρέπει να φτάσει στο αμήν για να πει.

πριν μήνες το έλεγε καθαρά και συχνά.

Και η Μαρια οταν την πηγα στην αναπτυξιολογο την εβαλε να φτιαξει εναν πυργο με 6 τουβλακια. Το εκανε κατευθειαν. Της εδειξε η αναπτυξιολογος με το χερι της ενα παιχνιδι και της ζητησε να της το φερει. Το εκανε κι αυτο. Μετα την εβαλε να ανεβοκατεβει μονη της ενα σκαλοπατακι, το εκανε κι αυτο. Τη ρωτησε διαφορα για να δει αν δειχνει με το δαχτυλο, τα εκανε κι αυτα. Και τελος της εδειξε εικονες σε ενα βιβλιο να δει αν αναγνωριζει τουλαχιστον 5 πραγματα και η Μαρια αναγνωρισε (στη μια σελιδα εδειχνε ενα σκυλακι και η Μαρια ειπε "γιακι, βαβ - βαβ", στην αλλη σελιδα ενα παπακι και η Μαρια ειπε "πιπι", στην 3η σελιδα ενα μηλο και η Μαρια ειπε "μαμ", στην 4η σελιδα χιονι και η Μαρια ειπε απλα "ωαιο" :lol: διοτι κανεις δεν της ειχε μιλησει για χιονι, στην επομενη σελιδα ενα γατακι και η Μαρια ειπε "ιαου - ιαου" και τελος της εδειξε μια μπαλα και η Μαρια ειπε "λαλα, κογκι (=γκολ)"..

Η αναπτυξιολογος ειπε πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, αλλα εγω εκει... Μεχρι να μιλησει τελειως δεν νομιζω να ηρεμησω!! :mrgreen:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...