Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, σχετικά με το φαγητό των παιδιών κλπ μου άρεσε πολύ το βιβλίο του Παπαβέντση, το προτείνω σε όποιες ενδιαφέρονται https://www.perizitito.gr/product.php?productid=187224&cat=31262&bestseller=Y

Στις θεσσαλονικιές το δανείζω άμα λάχει :D

Φαγητο πονεμενη ιστορια. Εγω τσαντιστει, εχω χτυπηθει κατω, εχω κλαψει και πλεον το πηρα αποφαση οτι ετσι ειναι το παιδι μου ολιγοφαγο αλλα αφου ειναι γερο δεν με πειραζει ας τρωει λιγο.

όσες έχετε 2 παιδιά, για πείτε, το μεγαλύτερο ασχολείται καθολου με το μικρό; "Παίζουν" ας πούμε μαζί, απασχολούνται μέχρι να κάνετε μια δουλίτσα; Τα 3 χρόνια τα θεωρείτε καλή διαφορά ηλικίας;

Διαφημίσεις

Παλλαντιν καλος ειναι αλλα δεν εχει ιχνος λιπους το κορμι του πετρα μασιφ. Σκατολοιδια καθημερινα δεν του δινω μπας και αναγκαστει να φαει το φαγητο του αλλα δεν του απαγορευω και τιποτα που θελει που και που αν παμε καμια επισκεψη η αν μπει γλυκο στο σπιτι.

Xμμμμμ....μην σας πω λοιπον ποσο ηταν η δικια μου πριν ενα μηνα εεε???:rolleyes:9.5 μηνων...10.5 και 79 ποντους....:shock:

μου εχουν πεσει τα χερια!!!αφου λεω...αντε να περπατησει να την παιρνω απο το χερακι!!!

Διαφημίσεις

τι διχρονο καλε??Εδω,τωρα που κοντευει 11 μηνων και καταφερνουμε και την περιοριζουμε καπως και κανει τις διαολιες..παει και μπαινει κατω απο τις καρεκλες της τραπεζαριας,βαζει χερια κατω απο τους καναπεδες και προσπαθει να περασει απο κατω....οπου βρει ανοιγμα στριμωχνεται...και οπου φυγει-φυγει μπουσουλωντας...!!!

Ήρθα! Σας διάβασα λίγο πεταχτά, αν ξέχασα τίποτα σημαντικό πείτε.

Κική, αν είναι ελεύθερη η είσοδος για το θέατρο ψήνομαι:-P Οι μαριονέτες είναι κουκλοθέατρο; Τι ώρα είναι η παράσταση; Το θέατρο είναι κοντά στη σταση "Γήπεδο" του 5 και 6;

Τέλεια! Είναι στο γήπεδο του απόλλωνα καλαμαριάς δίπλα. Το βράδι θα σου δώσω λινκ, γιατί τώρα πάω να πιω καφέ με τον καλό μου, να παίξει μετά με το γιο και να κάνω τις δουλειές, που, όσο κι αν προσπάθησα δεν έγιναν με την τηλεπάθεια:mrgreen:

α, σχετικά με το φαγητό των παιδιών κλπ μου άρεσε πολύ το βιβλίο του Παπαβέντση, το προτείνω σε όποιες ενδιαφέρονται https://www.perizitito.gr/product.php?productid=187224&cat=31262&bestseller=Y

Στις θεσσαλονικιές το δανείζω άμα λάχει :D

Θα το χτυπήσω!Έχω απέναντι από το σπίτι μου δανειστική του δήμου! Γενικώς, όσες φορές έχω διαβάσει για τον παπαβέντση στο νετ, μου αρέσει.

όσες έχετε 2 παιδιά, για πείτε, το μεγαλύτερο ασχολείται καθολου με το μικρό; "Παίζουν" ας πούμε μαζί, απασχολούνται μέχρι να κάνετε μια δουλίτσα; Τα 3 χρόνια τα θεωρείτε καλή διαφορά ηλικίας;

Θέλεις να μας πεις κάτι:rolleyes::rolleyes:?

Προσωπικά μέχρι 3 θεωρώ ότι είναι καλή διαφορά.Προς το παρόν, δεν παίζουν μαζί τα δικά μου, αργότερα φαντάζομαι ότι ναι. Είναι 5 μηνών και 21 μηνών (γμτ πρέπει να φτιάξω τα τίκερ μου)

Παλλαντιν καλος ειναι αλλα δεν εχει ιχνος λιπους το κορμι του πετρα μασιφ. Σκατολοιδια καθημερινα δεν του δινω μπας και αναγκαστει να φαει το φαγητο του αλλα δεν του απαγορευω και τιποτα που θελει που και που αν παμε καμια επισκεψη η αν μπει γλυκο στο σπιτι.

Κι εγώ έτσι;) Μέσα στο σπίτι δε μπαίνουν γλυκά, γιατί δεν τα τρώμε ούτε εγώ ούτε ο Λ. Σιχαινόμαστε δε τη σοκολάτα! Γενικώς, μέσα στο σπίτι θα φροντίσω να βάλω μόνο υγιεινά, όσο μπορώ. Έξω όταν είναι και θα ζητήσει πατατάκι πχ γιατί θα δει άλλο παιδί να τρώει δε θα το απαγορεύσω.

Όσο για τις στερεές, οκ, είναι θέμα παιδιού, όλα είναι θέμα παιδιού...αλλά...συν Αθηνά και χείρα κίνει (το σκότωσα παιδαγωγέ μου?), έτσι πιστεύω;)

Πάω για κόφι, θα τα πούμε πιο αργά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...