Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χα χα... η δική μου η μικρή τσιλιβήθρα... ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ τιποτα όμως... {77εκ/9 κιλά } φτύνει τα πάντα. Στον παιδικό έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά κι εγώ το απόγευμα με το ζόρι της δίνω μισό γιούρτι, μισή μπανάνα όλα μισά κι αυτά με κυνηγητό γιατί να βάλει τον κ...λαρίνο της σε καρέκλα 5 λεπτά δεν πάιζει (επίσης) ενώ ο μεγάλος.... ου πολύ καλόφαγος ! Εμ έτσι είναι κυρία: δεν μπορείς να το έχεις όλα σε αυτή τη ζωή (αλλά -πλάκα, πλάκα- στεναχωριέμαι απίστευτα)....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσακια για πειτε μου κι εμενα που αντιμετωπιζω τα εξης.. Τι να κανω?

1) Μετα τη γαστρεντεριτιδα η Μαρια δεν τρωει... Τι θελω να πω: Το προηγουμενο προγραμμα μας ειχε ως εξης: (Με την παλια ωρα αλλα πανω κατω καπως ετσι ειναι και τωρα)

08:00 - 150 ml γαλα

11:00 - Φρουτοκρεμα (μισο μηλο, μισο αχλαδι, μιση μπανανα και μισο χυμο απο πορτοκαλι)

12:30 - Αυγο μελατο σε κουπιτσα με ψωμακι (Καθε Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη)

14:00 - Μεσημεριανο (Ο,τι ειχαμε κι εμεις, απλα αν ηταν κατι που ηξερα εξ'αρχης πως δεν της αρεσει, της εφτιαχνα λιγο τραχανα)

18:00 - Γιαουρτακι ή ρυζογαλο ή κρεμα Γιωτης (απο αυτες που τις φτιαχνεις με φρεσκο γαλα)

21:30 150 ml γαλα με μια λεπτη φετα κεϊκ..

Πλεον δεν τρωει τιποτα... :( Σε ολα εχουμε αρνηση.. Σε ολα σφραγιζουμε το στομα και κουναμε το κεφαλι δεξια - αριστερα κανοντας "οχι".. Τρωει λιγο τυρακι (σκετο) με καμμια φρυγανιτσα ή κανενα χυμο και φυσικα ξεψυχαει για σκατολοϊδια.. Ο Βασ. την ταϊζει με τον πλεον αντιπαιδαγωγικο τροπο (τη βαζει μπροστα στο λαπτοπ και της βαζει τραγουδακια) αλλα ακολουθω κι εγω τον ιδιο δρομο μπας και φαει.. Σημερα εφαγε τη φρουτοκρεμα στις κουνιες σχετικα ευκολα αλλα δεν μπορω σε καθε γευμα να τη βγαζω εκτος σπιτιου!

2) Περναμε τη φαση "κλαιω για ολα".. Π.χ.: Μας παιρνει ενα αλλο παιδακι το παιχνιδι που παιζουμε? Κλαμμα.. Ερχεται η ωρα της αποχωρησης και θελει να κατσει κι αλλο? Κλαμμα.. Θελουμε να περασει το δικο μας και βλεπουμε πως δεν περναει? Κλαμμα.. Τι να κανω να σταματησει να αντιδρα κατ' αυτον τον τροπο? Μιλαμε για δακρυα, οχι αστεια! :(

3) Βαζουμε συνεχεια (μα συνεχεια ομως) το χερι στη μυτη -μεσα στο ρουθουνι-... Της εξηγω πως δεν ειναι καλο, πως τα χερια μας ειναι βρωμικα και δεν κανει να μπαινουν μες στη μυτη μας, της εκανε και η Χριστινα στην Ερετρεια πλακα (μη βαζεις το χερι σου εκει, δεν θα βρεις τιποτα να φας :lol:) αλλα μπαααα... Εξακολουθουμε! Να το αγνοησω?

Βασικα δεν θα ειχα ιδιαιτερο προβλημα, απλα σκεφτομαι πως απο Σεπτεμβρη ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο, θα παει σχολειο.. Εκει τι θα γινει? Δεν θα τρωει? Θα κλαιει καθε 3 και λιγο που θα διαπληκτιζεται με τα αλλα παιδια? Θα βαζει συνεχεια το δαχτυλο της στη μυτη της?

Για πεστε καμμια ιδεα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κατίναααα Σαλαμάκι...

Αερικό παίθανα στα γέλια!!! χαχαχαχαχα

Κική,

Ναι μπορείς να το φτιάξεις με γάλα.

Επίσης αν θες μπορείς να κρατήσεις λίγο ζουμάκι απο την λαχανόσουπα και να το κάνεις έτσι. πολλούς τρόπους.

Η marsolan είπε και περισσότερα! Γεια σου με την ευκαιρία!!!:mrgreen::mrgreen:

Επίσης αν ήξερα Κική μου σε τι είναι αλλεργική θα ήμουν πολύ ευτιχισμένη γιατί απλά δεν θα τα έτρωγα!!! αβυσσος οι αλλεργίες σε αυτές τις ηλικίες.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Χα χα... η δική μου η μικρή τσιλιβήθρα... ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ τιποτα όμως... {77εκ/9 κιλά } φτύνει τα πάντα. Στον παιδικό έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά κι εγώ το απόγευμα με το ζόρι της δίνω μισό γιούρτι, μισή μπανάνα όλα μισά κι αυτά με κυνηγητό γιατί να βάλει τον κ...λαρίνο της σε καρέκλα 5 λεπτά δεν πάιζει (επίσης) ενώ ο μεγάλος.... ου πολύ καλόφαγος ! Εμ έτσι είναι κυρία: δεν μπορείς να το έχεις όλα σε αυτή τη ζωή (αλλά -πλάκα, πλάκα- στεναχωριέμαι απίστευτα)....

Εννοειται ότι μπροστά στην δικιά μου φαγάνα αυτά τα παιδάκια εμένα μου φαινονται σαν εξωγήινα...μα υπάρχουν πραγματικά? :D:shock::D

Διαφημίσεις

Φαίη,

Καλέ .... εσείς έχετε μπει στην τρομερή φάση με τα 2χρονα... ξεχνάς και πού γράφεις ???? Αϊντε άϊντε... τίποτα να μην κάνεις... όλα αυτά τα σπαραξικάρδια πρέπει από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν. Να της μιλάς πολύ, όσο μπορείς πιο ήρεμα (δύσκολο έως ακατόρθωτο λέω εγώ τώρα)... οι κακές συνήθειες (βλ. σκάλισμα μύτης) θα τις κόψει πες-πες, θα το ξεχάσει, φάση είναι (ΜΟΤΟ):-P

όσο για το φαΐ, ΟΚ, άρρωστο ήταν το κακόμοιρο. Εμείς μετά από γαστρεντερίτιδες ιδίως κάνουμε καμιά 10ριά μέρες να μπούμε πάλι στο παλιό μας πρόγραμμα...

Κοινώς ? Μάνα κουράγιο... :cool:

Εμεις με μετρηση δικια μας (του σπιτιου) πριν λιγες μερες ειμαστε 90 ποντους και 12 κιλα..

gM4vp2.png

Φαίη,

Καλέ .... εσείς έχετε μπει στην τρομερή φάση με τα 2χρονα... ξεχνάς και πού γράφεις ???? Αϊντε άϊντε... τίποτα να μην κάνεις... όλα αυτά τα σπαραξικάρδια πρέπει από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν. Να της μιλάς πολύ, όσο μπορείς πιο ήρεμα (δύσκολο έως ακατόρθωτο λέω εγώ τώρα)... οι κακές συνήθειες (βλ. σκάλισμα μύτης) θα τις κόψει πες-πες, θα το ξεχάσει, φάση είναι (ΜΟΤΟ):-P

όσο για το φαΐ, ΟΚ, άρρωστο ήταν το κακόμοιρο. Εμείς μετά από γαστρεντερίτιδες ιδίως κάνουμε καμιά 10ριά μέρες να μπούμε πάλι στο παλιό μας πρόγραμμα...

Κοινώς ? Μάνα κουράγιο... :cool:

Μανα κουραγιο??

Σε λιγο θα με ρωτανε "Φαιη που πας?" Κι εγω θα απανταω "Μπιλη θα παω στα καραβια"..

:lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Μεταξάκι σε παρηγορεί ότι και η δικιά μου που έτρωγε στα 77 εκ τόσα κιλά ήταν;

Ναι με παρηγορεί... την περασμένη εβδομάδα πάντως που κάναμε εμβόλιο μου είπε η παιδίατρος πως θα κάνουμε κι ένα γενικό check-up καλού κακού να δούμε εάν είναι όλα στα φυσιολογικά επίπεδα... μπορεί να έχει πάρει κι από εμένα το παιδί που μέχρι την 6η (Δημοτικού έτσι... ? Το Γυμνάσιο το πρόλαβα κανονικά μην πετάξετε κακιούλες) ήμουν σαν ψέμα ... μετά έγινα φακλάνα !!!!

Διαφημίσεις

malecon και εμένα είναι ανεπτυγμένη πολύ.

7,5κιλά και 69 πόντους (ψηλολέλεκας θα γίνει)

Εμένα είναι στον μεσο όρο ακριβως. Σήμερα θα ξαναπάμε στην παιδίατρο. Μην είμαι υπερβολική, τρώει κανονικές ποσότητες αλλά είναι φοβερά λιχούδω. Μην σε δει να τρως ή να πίνεις θέλει να δοκιμάσει. Και της αρέσουν όλα. Δεν έχω βρει κάτι που να μην το τρώει.

Ναι με παρηγορεί... την περασμένη εβδομάδα πάντως που κάναμε εμβόλιο μου είπε η παιδίατρος πως θα κάνουμε κι ένα γενικό check-up καλού κακού να δούμε εάν είναι όλα στα φυσιολογικά επίπεδα... μπορεί να έχει πάρει κι από εμένα το παιδί που μέχρι την 6η (Δημοτικού έτσι... ? Το Γυμνάσιο το πρόλαβα κανονικά μην πετάξετε κακιούλες) ήμουν σαν ψέμα ... μετά έγινα φακλάνα !!!!

Γι αυτό λέω ότι δε θα με ανησυχεί αν η κόρη μου είναι ολιγόφαγη.Εγγώ μέχρι σήμερα έτσι είμαι (που είσαι καλαμαράκι να επιβεβαιώσεις:tongue:). 2α γυμνασίου ήμουν 45 κιλά, έκανα εγχείρηση σκωληκοειδίτη, πήγα 39. Μέχρι πριν τις εγκυμοσύνες ήμουν 48. Τώρα 53 και παλεύω να τα χάσω, για να μου μπουν τα ρούχα μου, αλλά και γιατί και ο άντρας μου είναι τσιντζος.

Άσχετο, αλλά τώρα που τη βλέπω, έχω να πω ότι για ένα περίεργο λόγο γουστάρω τρελλά Στεφανίδου, και σιχαίνομαι απίστευτα Μανωλίδου.

Πάω μπας και κοιμηθώ λίγο. Θα σας δω το βράδι.Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ήρθα! Σας διάβασα λίγο πεταχτά, αν ξέχασα τίποτα σημαντικό πείτε.

Κική, αν είναι ελεύθερη η είσοδος για το θέατρο ψήνομαι:-P Οι μαριονέτες είναι κουκλοθέατρο; Τι ώρα είναι η παράσταση; Το θέατρο είναι κοντά στη σταση "Γήπεδο" του 5 και 6;

Σχετικά με τις κρέμες Holle, ποτέ δεν τα κατάφερα να την κανω ακολουθώντας τις δοσολογίες. Έριχνα κρέμα και νερό με το μάτι. Πλέον, χοντρικά, βάζω 3 πολύ καλά γεμάτες μεγάλες κουταλιές σούπας με 200ml νερό, αλλά καλύτερα δοκίμασε με το μάτι, ρίξε λίγο και μόλις το πιει ρίξε κι άλλο. Εγώ όλες τις κρέμες τις κάνω μόνο με νερό, μια χαρά γίνονται, αλλά αν προτιμάς βάλε γάλα, και με τους 2 τρόπους γίνονται.

Για το παιδάκι που θηλάζει και δεν τρωει στερεές, έχω πλέον πειστεί ότι είναι στο παιδί. Εγώ δεν θήλασα ούτε μια φορά στη ζωή μου. Μέχρι 4 ετών μου έδιναν αλεσμένα, γιατί αλλιως δεν έτρωγα. Θυμάμαι η γιαγιά μου να με πιέζει για να φάω, μέχρι το δημοτικό, μια με παρακάλια, μια με απειλές:shock: Μέχρι που έκανα εμετό επειδή δεν άντεχα να φάω άλλο και μετά με απειλούσε ότι αν κάνω εμετό θα με δείρει (δεν το έκανε ποτέ ευτυχώς). Ο αδερφός μου επίσης δεν θήλασε, αλλά ήταν πολύ φαγανό παιδί!

Η Σοφία από την άλλη, ΛΑΤΡΕΥΕΙ το στήθος, αλλά άμα τις δώσεις κοτόπουλο, μπιφτέκι, κοντοσούβλι, ρύζι, μακαρόνια, τα τσακίζει! Αν της δώσεις λαχανικά, προτιμά να μείνει νηστική.

Ξέρω και κοριτσάκι, στο φιλικό περιβάλλον, που η μαμά του το θήλασε ως 6 μηνών. Από τότε, (τώρα είναι δυόμισυ) τρέφεται μόνο με γάλα νουνού κιντ και γλυκά. Δεν τρώει τιποτα άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...