Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...και όχι μόνο της μάνας. Ο πεθερός μου σύγκρινε τις 2 δίδυμες εγγονές του ποιά είναι "μπροστά" και ποια "πίσω". Έτσι μου είχε φανει τουλάχιστον και είχα γινει μπαρούτι

Το κανει και η νονα στα διδυμα αθελα της......κοιτα και εγω το εκανα. Μεχρι να την δω να περπαταει την συγκρινα με ολα. Μεχρι να την δω να μιλαει το ιδιο. Αλλα δεν βγαζεις ακρη ετσι για ΠΑΝΤΑ υπαρχει πιο γρηγορο και πιο αργο. Πχ. εχουμε στην παιδικη τον Νικολα. Ε, λοιπον αγορακι 15 μηνων και μιλουσε ετσι 'α, κοιτα ο παλιατζης'.....!!!!!! ε, αμα βλεπεις αυτο μετα τα βλεπεις ολα μαυρα καταλαβες. Αλλα αν δεις αυτο που ειδα εγω σημερα ξερεις οτι υπαρχουν και χειροτερα. Σχολειο ειδικης αγωγης στην παιδικη μας. Ενα αγορακι 7 χρονων να μην μπορει να σκαρφαλωσει στα σιδερα. Οταν εβαλε και το δευτερο ποδι ενθουσιαστικε και χειροκροτουσε τον εαυτο του. Και εκει καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να ΣΚΑΣΩ......:-(:sad:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Έτσι!

Εγώ μόλις έπαθα τρία εγκεφαλικά και 7 καρδιοπάθειες!

Έσβησα ένα folder της δουλειάς με δουλειές 8 GB μέσα! Ευτυχώς που ήταν στον server τους πάγωσα όλους και τα έκανα recover!!!!

Elle ίσως φταίει ότι ο πεθερός μου με εκνευρίζει ό,τι και αν κάνει. Αλλά ρε παιδί μου, μου την έδινε που τα μωράκια ήταν πρόωρα, το ένα είχε σοβαρό πρόβλημα με το στομαχάκι του και επειδή το άλλο χαμογελούσε (αυτό με το στομάχι που να βρει κουραγιο το καημένο) έλεγε "ναι ναι αυτο το παιδάκι είναι πιο μπροστα από το άλλο"... μιλάμε για λίγων μηνών μωράκια. Αντί να λέει δόξα τω Θεώ που ξεπέρασαν τα προβλήματα με θερμοκοιτίδες κλπ καθόταν και κοιταζε ποιο κάνει τα περισσότερα.

Αλλά μάλλον είμαι κ εγώ στριμενο άντερο μαζί του :P

Αλλά τα παίρνω και με τον άντρα μου που κολλάει στο ότι το κοριτσάκι που χαμογελούσε έχει ένα πρόβλημα με το χέρι της. Εγώ που το ακούω συνέχεια δεν το βλέπω, φαντασου πόσο ανεπαίσθητο είναι. Ξεκόλλα ρε του λέω, μια χαρά είναι το κοριτσάκι, πανέξυπνο, μεσα στην τσαχπινιά αλλά τπτ αυτός

Καλησπερες!! Τωρα καταφερα να ολοκληρωσω το διαβασμα! Ας τα παρουμε ενα - ενα λοιπον:

Για τη σοουμπιζ που πιασατε κουβεντα δεν εχω αποψη.. Εχω μονο μια θεια "γνωστη" (επαιζε και στο Λιτσα.com) απο την οποια ψιλομαθαινω πραγματακια αλλα και παλι δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου! Απεχω πολυ!! :)

Η Μαρια ξεκινησε κρεμες 5.5 μηνων. Ξεκινησαμε φρουτοκρεμα στο 2ο γευμα γαλα και κρεμα βανιλια στο 4ο γευμα γαλα (απογευμα). Ποτε δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερο θεμα με το φαϊ περα απο το τελευταιο διαστημα το οποιο το αποδιδω στη γαστρεντεριτιδα. Απο οταν αναρρωσε περναμε του Ιησου Χριστου τα παθη για να φαει 2 μπουκιες. Πλεον ο Βασιλης βρηκε τον πιο αντιπαιδαγωγικο τροπο να την ταϊζουμε (τη βαζει μπροστα στο λαπτοπ και της βαζει τραγουδακια, αλλα μονο ετσι τρωει! Σκατολοϊδια και ενδιαμεσα στα γευματα τυρακι, φρυγανιτσα κλπ. τρωει, αλλα για τα κυριως γευματα περναμε δραματα! :(

Για την ομιλια σας το εχω ξαναπει.. Εχω αγχωθει ταμαλα! Κατανοει πληρως τι της λες, κανει προτασεις (αραια και που ομως) με 2-3 λεξεις, λεει τραγουδακια, μιμειται ηχους ζωων αλλα εχω την εντυπωση πως σε συγκριση με αλλα παιδια ειμαστε πισω στο θεμα ομιλιας! Με καθησυχαζει το γεγονος πως δειχνει να κατανοει τα παντα και εκτελει απλες εντολες (π.χ. μαζεψε απο κατω το μαρκαδορο και φερτον μου ή πηγαινε στο δωματιο σου και φερε μου μια μπαλα ή πηγαινε φερε το μωρο σου (την κουκλα της) και βαλτην να κανει κουνια κ.α.).. Για να δουμε!

Active member μου αρεσει κι εμενα το νεο nick!! :D

Μπραβο στην Κωτιτα μας και μεγεια στα παπουτσακια της!

Σεβη καλα εκανες και εστειλες e-mail!

Κατινακι απιστευτα τα πμ για το ψευδωνυμο σου!

Μπραβο και στο Μαριακο μας που ειναι απυρετος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Elle ίσως φταίει ότι ο πεθερός μου με εκνευρίζει ό,τι και αν κάνει. Αλλά ρε παιδί μου, μου την έδινε που τα μωράκια ήταν πρόωρα, το ένα είχε σοβαρό πρόβλημα με το στομαχάκι του και επειδή το άλλο χαμογελούσε (αυτό με το στομάχι που να βρει κουραγιο το καημένο) έλεγε "ναι ναι αυτο το παιδάκι είναι πιο μπροστα από το άλλο"... μιλάμε για λίγων μηνών μωράκια. Αντί να λέει δόξα τω Θεώ που ξεπέρασαν τα προβλήματα με θερμοκοιτίδες κλπ καθόταν και κοιταζε ποιο κάνει τα περισσότερα.

Αλλά μάλλον είμαι κ εγώ στριμενο άντερο μαζί του :P

Αλλά τα παίρνω και με τον άντρα μου που κολλάει στο ότι το κοριτσάκι που χαμογελούσε έχει ένα πρόβλημα με το χέρι της. Εγώ που το ακούω συνέχεια δεν το βλέπω, φαντασου πόσο ανεπαίσθητο είναι. Ξεκόλλα ρε του λέω, μια χαρά είναι το κοριτσάκι, πανέξυπνο, μεσα στην τσαχπινιά αλλά τπτ αυτός

Μαλεκον κοπελα μου ετσι και εγω.....'μα γιατι δεν το λεει λοξυγγας και το λεει λοκυκα ρε Λ?' ......ε, πες του αντρα σου να ερθει να με παρει απο το χερι και να κατεβουμε μια στην παιδικη μας σε 20 μερες. Θα ειναι ΠΑΛΙ εκει το σχολειο της ειδικης αγωγης.....ισως εκει μας κοπει η φορα παλι.....:-(

Το εχω κανει και εγω ρε Χριστινακι. Γιαυτο ολα ειναι παντα στον σερβερ.....:tongue:

Κ

Για την ομιλια σας το εχω ξαναπει.. Εχω αγχωθει ταμαλα!

Να ερθεις και εσυ σε 20 μερες στην παιδικη μας να δεις πως θα σου κοπει ο λοκυκας.......

Ποτέ δε συγκρίνω και δε μου αρέσει να το κάνουν. Μόνο με τον άντρα μου ή με καμμμιά φίλη όταν δεν είναι εννοείται μπροστά το παιδί, να κάνω πλάκα. Ο γιος της φίλης μου, 1 μήνα μεγαλύτερος από το δικό μου, λέει τα πάντα. Το γέλιο δε είναι όταν τον ρωτάς τι λέει το μπουκάλι το γάλα πάνω, και απαντάει Ανακινήστε!!!!!!!!!!!!Παπαγάλος φοβερός, μετράει μέχρι το 10!

Θα τύχει να τον θυμηθούμε με τον Λ και να πούμε όχι σαν το δικό μας το χαιβάνι!χααχαχαχα!

Επίσης, εγώ ποτέ δεν κάθησα να μάθω στο γιο μου αλφαβήτα και αριθμούς, συνειδητά και δε θα το κάνω. Τα ζώα που του έμαθα τα ξέρει. Άρα παίζει ρόλο και πως ασχολούμαστε μαζί τους.

Δε θεωρώ όμως το παιδί μου καθόλου πιο έξυπνο ή πιο χαζό από οποιοδήποτε παιδάκι. Το θεωρώ απλά φυσιολογικό. Δεν είμαι και κουκουβάγια γενικά.

Θα συγκρίνω όμως, από μόνη μου, κι όχι για σύγκριση, ποιος είναι ο καλύτερος, τα βιβλιάρια τους, θα πω, α, ο Μάνος ήταν 6 κιλά 2 μηνών, αυτή είναι τόσα στον πέμπτο. Αυτό, μέχρι εκεί, δε θα αγχωθώ καθόλου!

Α, και που θα πούμε μεταξύ μας με τον καλό μου: Η μικρή σήκωσε πιο γρήγορα το κεφάλι, του άλλου ήταν και βαρύ δε μπορούσε. Ο μεγάλος ήταν πιο χαρούμενο και καταδεκτικό παιδάκι, αυτή είναι ολίγον γρουσουζούλα. Τέτοια.

Το κάνει η μάνα μου μέχρι σήμερα αυτό, να συγκρίνει και με χτυπάει στα μηνίγγια.

Μάλι, δεν τον χωνεύεις κιόλας γι αυτό. Και εγώ, και καλό να κάνει, κακό θα δω!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Πώς το έκανες αυτό ρε θηρίο? :D

Εύκολα! Νόμιζα ότι ήμουν στο φολντερ που ήθελα να σβήσω αλλά ήμουν στο γενικό φόλντερ!

καλησπερα κοριτσακιααααααα!!!!

πωωωωωωωπωωωωωωωωω....τι εχασα τοσες μερες που δεν μπορουσα να σας γραψω...!!!Ολα τα πιασατε εε??:D:D

Καλως την active member....πιο active δεν γινεται!!!

Κικη...το ρυζαλευρο απο την στιγμη που γινεται με καστανο ρυζι κι εχει μεσα και αγνο ελαιολαδο....ειναι απιστευτη πηγη βιταμινων και ειναι πολυ θρεπτικο!!!Επισης και το κεχρι εγω το προμηθευομαι και το μαγειρευω μονη μου...αλλα ειπαμε...εγω εχω κι ελευθερο χρονο κι επισης το εχω συνηθισει πλεον!!

Σημερα της εφτιαξα για μεσημεριανο βρωμη...ειχα προβειο γαλα απο το χωριο και ειπα να μην το χαλαλισω!!!

Βρε Κατινακι....αστους να πανε να κουρευονται!!!Παντως κι εμενα στο σπιτι οι οικειοι Μαριγω με φωναζουν:D

καλησπερα κοριτσακιααααααα!!!!

πωωωωωωωπωωωωωωωωω....τι εχασα τοσες μερες που δεν μπορουσα να σας γραψω...!!!Ολα τα πιασατε εε??:D:D

Καλως την active member....πιο active δεν γινεται!!!

Κικη...το ρυζαλευρο απο την στιγμη που γινεται με καστανο ρυζι κι εχει μεσα και αγνο ελαιολαδο....ειναι απιστευτη πηγη βιταμινων και ειναι πολυ θρεπτικο!!!Επισης και το κεχρι εγω το προμηθευομαι και το μαγειρευω μονη μου...αλλα ειπαμε...εγω εχω κι ελευθερο χρονο κι επισης το εχω συνηθισει πλεον!!

Σημερα της εφτιαξα για μεσημεριανο βρωμη...ειχα προβειο γαλα απο το χωριο και ειπα να μην το χαλαλισω!!!

Βρε Κατινακι....αστους να πανε να κουρευονται!!!Παντως κι εμενα στο σπιτι οι οικειοι Μαριγω με φωναζουν:D

Μαριγώ:D δώσε καμμιά συνταγή. Το ρυζάλευρο να το δώσω σκέτο ή να το βάλω πχ στη φρουτόκρεμα?

Επίσης από που προμηθεύεσαι κεχρί?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Χαχαχα:)εεε...τι να κανω???Μαριγω-Μαριγουλα λοιπον για την οικογενεια ή οποιον αλλο το ακουει και θελει να με λεει ετσι...Μαρια για τους αλλους:D

Γλυκε Φλεβαρη...εμενα η μανα μου οταν ηθελε να με πικαρει με ελεγε "Μαρια"...το επισημο....ξερεις ποσο περιεργο μου φαινοταν να το ακουω απο εκεινη...παιζει και να μην γυρναγα οταν με φωναζε ετσι!!

Κικη...προς το παρον δωστο σκετο το ρυζακι για απογευματινο.Αργοτερα που θα τρωει και γιαουρτι μπορεις να βαζεις και κουταλιες και να το "κρυβεις¨εκει μεσα.Αν θες να βαλεις φρουτο...βαλε αβοκαντο που εχει ουδετερη γευση!

Το κεχρι εγω το παιρνω απο το μοναδικο βιολογικαδικο της πολης μου αλλα ξερω οτι εχει και στον Σκλαβενιτη και γενικα στα μεγαλα σουπερμαρκετ...

Γινεται τελειο με λαχανικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...