Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Mια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο αντρας της λειπει στη δουλεια φερνει τον εραστη της σπιτι. Ο 9 χρονος γιος της γυρναει σπιτι πιο νωρις τους βλεπει κ κρυβεται στη ντουλαπα για να παρακολουθει!!

Εντελως ξαφνικα ομως γυρναει σπιτι κ ο πατερας του παιδιου. Τοτε η γυναικα κρυβει γρηγορα τον εραστη της στη ντουλαπα μην ξεροντας οτι ειναι ηδη εκει το παιδι της!!!Tο μικρο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω.'

Ο αντρας λεει: 'Ναι ειναι.'

Αγορι: 'Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!'

Αντρας: 'Μπραβο'

Αγορι: 'Θες να την αγορασεις ?'

Αντρας: 'Οχι ευχαριστω'

Αγορι: 'Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!'

Αντρας: 'OK, λεγε ποσα??'

Αγορι: '250$'

Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα!

Αγορι: 'Σκοτεινα εδω.'

Αντρας: 'Ναι ειναι.'

Αγορι: 'Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!'

Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ' Λεγε ποσα?'

Αγορι: '750$'

Αντρας: 'Το παιρνω'

Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, 'Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! '

Ετσι το αγορι λεει 'Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο'

'Ποσο?', τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.

Αγορι: '1000$'

'Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις', λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.

Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.

Tο αγορι λεει: "Σκοτεινα εδω"

Και ο παπας απαντα: "Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες?!!!"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάντως και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα το θάρρος να δοκιμάσω 1-2 κουταλιές όταν μας βλέπει αν τρώμε εξτασιάζεται.

Γουρλώνει μάτια χαζεύει, μας κοιτάει στο στόμα και μετά αρχίζει να μασάει...τρελό γέλιο έχουμε τραβήξει και βίντεό.

Αλλα με το ρεαλ..δεν...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Εμένα πάντως και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα το θάρρος να δοκιμάσω 1-2 κουταλιές όταν μας βλέπει αν τρώμε εξτασιάζεται.

Γουρλώνει μάτια χαζεύει, μας κοιτάει στο στόμα και μετά αρχίζει να μασάει...τρελό γέλιο έχουμε τραβήξει και βίντεό.

Αλλα με το ρεαλ..δεν...

Της έχεις δώσει κι άλλες γεύσεις? Φρουτάκι καθόλου? Εγώ από 6 μηνών του έδινα και μπισκοτάκια νουτρίτσια. Τώρα της μικρής θα της δώσω της holle.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κι εγώ πλέον όταν ακούω Κατίνα τη μάγισσα θυμάμαι. Ωραίο βιβλίο. Η σειρά, άλλα αντ' άλλα τα μεγάλα, της Παρασκευής το γάλα.

Μαρκοπόλο, δεν παίρνεις ένα τηλ. το γιατρό να τον ρωτήσεις?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κι απο μένα!

καλωσορίζω την.. active member (καλό καλό, μου αρέσει πολύ το νικ!):D

κατινάκι αν σου ξαναπούν κάτι για το νικ σφυρα μου το και θα τους κανονισω εγω!ορίστε μας!

Πάντως επειδή η μαμά μου έχει το ίδιο όνομα με εσάς και μικρή την φώναζαν Κατίνα... και τρελαινόταν με τον παραλληλισμό όταν θέλαμε να την εκνευρίσουμε φωνάζαμε:

Καττττίιιιιινα Σαλαμάκι!

Διαφημίσεις

Για φαγητα λετε? .......ΜΗΝ...ειναι πονεμενο θεμα......φοβερα ΔΥΣΚΟΛΟ Παιδι......με τπτ ομως. Ενα κρακερακι εκει που το τρωνε τα αλλα αμεσως η δικια μου θα φαει ΠΡΩΤΑ τις 4 γωνιες (αλλο βιτστιο αυτο)......και μετα σιγαααααααααα σιγα προς τα μεσα. Και μετα απο κανα 15 λεπτο θα εχει μεινει το μισο και θα το πεταξει κατω. Τελευταια μετρηση? 93 ποντους 12.200......μιλαμε για ενα παιδι που 4 μηνων ηταν 7 κιλα!!!!! μετα αποφασισε να κανει απεργια πεινας. Ειναι δε και ψηλη και τα ποδια της ειναι σαν ξυλαρακια......προσπαθω να ΜΗΝ αγχωνομαι και κατι κανω. Αλλα τυχαινει να μου παει και 2 μερες χωρις μεσημεριανο και εκει καπου βαραω κοκκινο και φωναζω.....(λαθος το ξερω). Δεν ενδιαφεροταν δε ΠΟΤΕ για το πιατο μου......το κοιταζε, το μυριζε και εφευγε.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Της έχεις δώσει κι άλλες γεύσεις? Φρουτάκι καθόλου? Εγώ από 6 μηνών του έδινα και μπισκοτάκια νουτρίτσια. Τώρα της μικρής θα της δώσω της holle.

Κική δεν κάνει να φάει τπτ που έχει σχέση με αυγό, σόγια, γάλα αγελάδος, και πολλά αλλα και αυτά τα μπισκοτάκια όλο κατι θα έχουν μέσα..

Να φανταστείς η γιατρός τα φρούτα μου τα βάζει τελευταία και αυτά για τον πρώτο καιρό λίγο βρασμένα.

εχει πολύ ερεθισμένο έντερο απο την αλλεργία και θελει πολύ προσοχή.

Κοίταζα τα μπισκοτάκια της holle αλλά γράφουν στα συστατικά βούτυρο.

τι βούτυρο είναι αυτό μάλλον αγελάδος.

Αν της έδινες την ώρα που τρώτε κι εσείς;

θα το κάνω ετσι την επόμενη!;)

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κική δεν κάνει να φάει τπτ που έχει σχέση με αυγό, σόγια, γάλα αγελάδος, και πολλά αλλα και αυτά τα μπισκοτάκια όλο κατι θα έχουν μέσα..

Να φανταστείς η γιατρός τα φρούτα μου τα βάζει τελευταία και αυτά για τον πρώτο καιρό λίγο βρασμένα.

εχει πολύ ερεθισμένο έντερο απο την αλλεργία και θελει πολύ προσοχή.

Κοίταζα τα μπισκοτάκια της holle αλλά γράφουν στα συστατικά βούτυρο.

τι βούτυρο είναι αυτό μάλλον αγελάδος.

Δεν έχω ιδέα, μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ίσως όμως, αν έχει χρόνο και διάθεση, να μπορείς να βρεις καμμιά συνταγή για μπισκότα χωρίς συστατικά που να της προκαλούν αλλεργία...Σε τι έχει αλλεργία το μωρό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αερικο μπραβο στο κοριτσι σου,

Ειρηνη τα κοριτσακια συνηθως ειναι πιο γρηγορα στον λογο....τα αγορακια στην κινηση.....η παιδιατρος μου ειπε οτι μεχρι τα 3 στα νηπια η κινηση και ο λογος αναπτυσονται στον ιδιο λοβο του εγκεφαλου (δεν θυμαμαι ποιον-στραβαδι). Οποτε αν αναπτυχθει ο λογος παει πισω λιγο η κινηση, αν αναπτυχθει η κινηση παει πισω ο λογος. Και το πισω δεν το εννοουμε ιατρικα πισω. Εννοουμε το 'πισω' της φρικιασμενης πρωτο μανας ετσι?........ολα τα αλλα ειναι σχετικα......

Ακτιβ Μεμπερ μου αρεσες σαν Ραννια πιο πολυ!

Και με αυτο νομιζω καλυψα το μεσημεριανο.

Καλη συνεχεια.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εννοουμε το 'πισω' της φρικιασμενης πρωτο μανας ετσι?

...και όχι μόνο της μάνας. Ο πεθερός μου σύγκρινε τις 2 δίδυμες εγγονές του ποιά είναι "μπροστά" και ποια "πίσω". Έτσι μου είχε φανει τουλάχιστον και είχα γινει μπαρούτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...