Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμένα το κεχρι λέει μόνο νερό. Όλες γίνονται με νερό και με γάλα αν θες δεν είναι θέμα αυτό.

Πιο πολύ για την συνήθεια το έκανα άλλοστε γεύση γαλακτος είχε πιο πολύ.

Η γαστρεντερολόγος λόγο της αλλεργίας με πιέζει να ξεκινήσω...εγώ λέω απο τους 5,5 σιγά σιγά αλλά τον Ιούλιο γυρνάω πίσω στο τρελάδικο και εχω ανχωθει απο τώρα να τρώει τότε...

Δεν ξέρω κατα πόσο "φταεί" ο θηλασμός είναι και στο παιδι....

Αλλα με την μια τρώνε είτε θηλάζουν είτε όχι.

η δικιά μου βέβαια είναι ολίγον βυζανιάρα...τι να την κάνω....

Άρα μπορώ να το κάνω και με γάλα φόρμουλα? Δίνω το humana ar, μπορώ να το κάνω με αυτό?

Δεν πιστεύω ότι φταίει ο θηλασμός. Πιστεύω ότι φταίει ο χειρισμός της κατάστασης. Δλδ, θέλει πιστεύω λίγο επιμονή να φαει και στερέες. Κι η δικιά μου τρώει μισό φρούτο όλο κι όλο. Προσπαθώ να την ταίζω με πρόγραμμα, κάθε μέρα ίδια ώρα, δίνω βέβαια στο καπάκι γάλα, πιέζω και λίγο και τρώει μισό φρούτο.

Υποκοριστικό του ονόματος μου είναι το Κατίνα, άλλο αν το έχουμε και με άλλη έννοια.

Εντάξει Κατερίνα με φωνάζουν αλλά και Κατίνα να με φωναζαν δλδ τι? Αμέσως να κρίνουμε...

εχω λάβει πμ..σχόλια για το νικ....

:shock: Ντόινγκ!Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβαλα ""...

ωωω ναι!!!

Σε πολλά θέματα που μπορεί να έχω γράψει κάποιες φορές ακολουθούσε και ένα πμ

"τι θες κατινα εσυ?"

"κατιναριό στο χωριό σου"

λέω μερικά απο τα πετυχημένα

:shock::D:D:D:D δεν πάει καλά ο κόσμος

Οχι κορίτσια μου δεν κάνω πλάκα!!

τόσα και τόσα έχουν γραφτεί κατα καιρούς αυτό σας φάνηκε περίεργο?

Ειναι λαιτ μπροστά σε άλλα! :tongue:

Κικίτσα ναι κάντο με γάλα μια χαρά θα γίνει.

Βασικά θέλει υγρό..και χυμό να βάλεις πχ, ζωμό λαχανικών πάλι κρέμα θα γίνει.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

εβαλα ""...

Και καλά οτι τα παιδιά που θηλάζουν μέχρι αργά καθυστερούν τις στερεές ή δεν θέλουν καθόλου.

μπα...δε νομιζω οτι παιζει ρολο....εγω τον δικο μου με το ζορι τον κρατουσα να μη φαει στερεες μεχρι τον 6ο. Ειναι στο παιδι. Ο ανηψιος μου, που ειναι 10 μηνων και θηλαζει αποκλειστικα (εννοω χωρις στερεες), ουτε που να το κοιταξει το φαγητο των αλλων. Ο δικος μου μας εβλεπε που τρωγαμε και ηθελε να μπει μεσα στο πιατο!

Τους stalker τους γράφεις... δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να αγνοείς κάποιον... εγώ έχω βάλει αρκετό κόσμο στους "ανεπιθύμητους".

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι λένε περί πίεσης... πάντως εγώ έτσι και δεν πίεζα παραπάνω την Κωνανίνα δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ στο να τρώει 150 ml! Έχω πιέσει μάγουλα για να ανοίξει το στόμα... ουκ ολίγες φορές!

Τους stalker τους γράφεις... δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να αγνοείς κάποιον... εγώ έχω βάλει αρκετό κόσμο στους "ανεπιθύμητους".

ναι αλλά είναι πολύ σπαστικό να θες να πεις μια κουβέντα παραπάνω με τις παρέες στου στο νετ και να πετάγεται ο κάθε ψυχάκιας και να τα κάνει μπάχαλο.

Άσε , την ησυχία μου καλύτερα.

Ο δικος μου μας εβλεπε που τρωγαμε και ηθελε να μπει μεσα στο πιατο!

Και η δικια μου :D Από 5 μηνών!!! Μη μας δει να τρώμε ή να πίνουμε κάτι, κάνει επίθεση φωνάζοντας "μαμ μαμ μαμ"

ναι αλλά είναι πολύ σπαστικό να θες να πεις μια κουβέντα παραπάνω με τις παρέες στου στο νετ και να πετάγεται ο κάθε ψυχάκιας και να τα κάνει μπάχαλο.

Άσε , την ησυχία μου καλύτερα.

Μη μου βάζεις ιδέες :D

Διαφημίσεις

μπα...δε νομιζω οτι παιζει ρολο....εγω τον δικο μου με το ζορι τον κρατουσα να μη φαει στερεες μεχρι τον 6ο. Ειναι στο παιδι. Ο ανηψιος μου, που ειναι 10 μηνων και θηλαζει αποκλειστικα (εννοω χωρις στερεες), ουτε που να το κοιταξει το φαγητο των αλλων. Ο δικος μου μας εβλεπε που τρωγαμε και ηθελε να μπει μεσα στο πιατο!

Ράνια το ίδιο λέμε..αυτο έγραψα στην Κική!

Δεν ξέρω τι λένε περί πίεσης... πάντως εγώ έτσι και δεν πίεζα παραπάνω την Κωνανίνα δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ στο να τρώει 150 ml! Έχω πιέσει μάγουλα για να ανοίξει το στόμα... ουκ ολίγες φορές!

ναι εεε??

ωραια...τα βλεπω να'ρχονται!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ακόμα και τώρα όταν μουλαρώνει (και το παθαίνει συχνά πυκνά με τα δόντια) πιέζω μάγουλα χώνω φαγητό και μετά "ενοχλώ" απαλά τα χειλάκια με το κουτάλι (πλαστικό) και καλά ότι "καθαρίζω" και αναγκάζεται και καταπίνει, τα λειωμένα...

Όταν της δίνω κανονικό φαγητό δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα γι' αυτό και δεν το προτιμώ... της τα λειώνω ακόμα και την αφήνω το βράδυ συνήθως να φάει μασουλητά για να εκπαιδεύεται... ή δίνω κομματάκια μήλο, αχλάδι την ώρα που λιώνω την φρουτόκρεμα.

Είναι να σε βοηθάει και το παιδί. Στο γιο μου από 1 χρονών και μετά δεν έχω αλέσει τίποτα. Όμως τρώει τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Επίσης τρώει μόνος του!Μόνος του...καταλαβαίνετε...λίγο αυτός, λίγο τα ρούχα, λίγο το πάτωμα. Όμως δε θέλει να τον ταίσεις, και δε με ενοχλεί καθόλου αυτή η τάση προς ανεξαρτησία.

Το ίδιο, λέω, θα κάνω και στην κόρη μου και ας είναι ολιγόφαγη. Ίσως επειδή υπήρξα ένα ολιγόφαγο παιδί, δε μου φαίνεται περίεργο, και λέω, οκ, και τι έγινε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ ήμουν παιδί που δεν έτρωγα γιατί το θεωρούσα χάσιμο χρόνου! Και νομίζω πως αυτό συμβαίνει και με τη μικρή! Από την άλλη επειδή είχα τον φόβο από τα γονίδια του πατέρα της που η μάνα του τον τάιζε μεσημεριανό και βραδινό μαζί αφού ήθελε γύρω στις 5 ώρες για να φάει φρόντισα να της κάνω σαφές από πολύ νωρίς ότι τρώμε και αμέσως μετά συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας!

Τώρα στον παιδικό έμαθε πως το μεσημέρι τρώμε και μετά κοιμόμαστε.

Mια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο αντρας της λειπει στη δουλεια φερνει τον εραστη της σπιτι. Ο 9 χρονος γιος της γυρναει σπιτι πιο νωρις τους βλεπει κ κρυβεται στη ντουλαπα για να παρακολουθει!!

Εντελως ξαφνικα ομως γυρναει σπιτι κ ο πατερας του παιδιου. Τοτε η γυναικα κρυβει γρηγορα τον εραστη της στη ντουλαπα μην ξεροντας οτι ειναι ηδη εκει το παιδι της!!!Tο μικρο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω.'

Ο αντρας λεει: 'Ναι ειναι.'

Αγορι: 'Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!'

Αντρας: 'Μπραβο'

Αγορι: 'Θες να την αγορασεις ?'

Αντρας: 'Οχι ευχαριστω'

Αγορι: 'Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!'

Αντρας: 'OK, λεγε ποσα??'

Αγορι: '250$'

Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα!

Αγορι: 'Σκοτεινα εδω.'

Αντρας: 'Ναι ειναι.'

Αγορι: 'Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!'

Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ' Λεγε ποσα?'

Αγορι: '750$'

Αντρας: 'Το παιρνω'

Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, 'Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! '

Ετσι το αγορι λεει 'Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο'

'Ποσο?', τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.

Αγορι: '1000$'

'Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις', λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.

Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.

Tο αγορι λεει: "Σκοτεινα εδω"

Και ο παπας απαντα: "Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες?!!!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...