Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μαρκο εγω δε ξερω καθολου!

εμενα μου αρεσει και το κατινα παντως! ναι! ειναι πολυ γυναικειο! και μου παραπεμπει σε γυναικα....γηινη! (τωρα ,αντε να εξηγησω τι εννοω μ'αυτο!:tongue:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τώρα τα είδα το ζώον! Έχει στην κρέμα με κεχρί και κουάκερ, σε αυτήν με το κεχρί μόνο δεν έχει γμτ! Το πρώτο γίνεται μόνο με νερό, το δεύτερο , από ότι καταλαβαίνω με νερό και γάλα.

Ρυζάλυρο έχει δώσει δίπλα μια σούπερ συνταγή η μαρσολάν. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ. Έχει κάποια θρεπτική αξία?Δεν καταλαβαίνω δλδ γιατί να το κάνω. Ο γιος μου δεν έφαγε ποτέ.

Και για τη μικρή, που δίνω φρούτα και δεν αλέθονται σωστά μερικά, τα κάνω στο ρεντέ.

Τώρα...ξέρω ότι τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά εισάγουν στερεές μετά τον 6ο. Εμείς που παίρνουμε φόρμουλα, έχουμε ξεκινήσει φρούτο εδώ και 1 μήνα, κρέμες τώρα, και τον άλλο μήνα σούπες.

Θα πω και κάτι, που μάλλον η Παλαντίν θα διαφωνήσει.:tongue: Της ξαδέρφης του ξαδέρφου μου (ναι, αυτή είναι η συγγένεια:P) ο γιος τον Απρίλιο γίνεται 1 χρονών. Θηλάζει. Δε δεχόταν εύκολα τις στερεές κι ο γιατρός της είπε δεν πειράζει, παίρνει όλα τα στοιχεία από το θηλασμό...οκ, συμφωνώ...αλλά πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να του δώσει στερεές... το παιδί τώρα άρχισε να τρώει που και που κανένα φρούτο.

Πιστεύω όμως ότι δε θέλει και πίεση. Υπομονή και επιμονή θέλει. Προσωπική μου άποψη.

Εμένα το κεχρι λέει μόνο νερό. Όλες γίνονται με νερό και με γάλα αν θες δεν είναι θέμα αυτό.

Πιο πολύ για την συνήθεια το έκανα άλλοστε γεύση γαλακτος είχε πιο πολύ.

Η γαστρεντερολόγος λόγο της αλλεργίας με πιέζει να ξεκινήσω...εγώ λέω απο τους 5,5 σιγά σιγά αλλά τον Ιούλιο γυρνάω πίσω στο τρελάδικο και εχω ανχωθει απο τώρα να τρώει τότε...

Δεν ξέρω κατα πόσο "φταεί" ο θηλασμός είναι και στο παιδι....

Αλλα με την μια τρώνε είτε θηλάζουν είτε όχι.

η δικιά μου βέβαια είναι ολίγον βυζανιάρα...τι να την κάνω....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

μαρκο εγω δε ξερω καθολου!

εμενα μου αρεσει και το κατινα παντως! ναι! ειναι πολυ γυναικειο! και μου παραπεμπει σε γυναικα....γηινη! (τωρα ,αντε να εξηγησω τι εννοω μ'αυτο!:tongue:)

Υποκοριστικό του ονόματος μου είναι το Κατίνα, άλλο αν το έχουμε και με άλλη έννοια.

Εντάξει Κατερίνα με φωνάζουν αλλά και Κατίνα να με φωναζαν δλδ τι? Αμέσως να κρίνουμε...

εχω λάβει πμ..σχόλια για το νικ....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Και ο αντρας μου κραταει απο Μ.Ασια.

Κι εμείς το ίδιο, από το σοι του πατέρα μου.

Ρε σεις μην τη λέτε Ράννια τη Ράννια.

Γι'αυτό άλλαξε νικ.

Αν είναι λίγο ξύπνιος αυτός που την παρακολουθεί θα συνδέσει το παλιό με το νεο νικ.

Ήθελα να'ξερα δεν έχουν ζωήέξω από το νετ μερικοί μερικοί?

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να αλλάξω εξαιτίας κάποιου άλλου?

Γιατί όταν ο άλλος είναι stalker δεν σε αφήνει στην ησυχία σου.... και όλο και κάτι θα δημιουργεί "πατώντας πάνω σε σένα".

σε τι να φταιει ο θηλασμος?

εβαλα ""...

Και καλά οτι τα παιδιά που θηλάζουν μέχρι αργά καθυστερούν τις στερεές ή δεν θέλουν καθόλου.

Α στα διάλα (οχι εσύ):D:D

Δηλαδή υπάρχει άγνωστος κόσμος που σου έστειλε πμ και σχολίασε το νικ σου?

Get a life μερικοί, έλεος!!!!!

ωωω ναι!!!

Σε πολλά θέματα που μπορεί να έχω γράψει κάποιες φορές ακολουθούσε και ένα πμ

"τι θες κατινα εσυ?"

"κατιναριό στο χωριό σου"

λέω μερικά απο τα πετυχημένα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...